Bu arada yorumun için teşekkür ederim
Yeni bölge ve müzikler
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Yeni bölge ve müzikler
Birincisi bana ait bir müzik değil, ama müziği meran şehri müziği ile bağdaştırdığımı söylemeliyim.
Müzikleri hangi program aracılığıyla yaptın? Ben indirmiştim rahat 10 15 uygulama da hep basit şeylerdi,bass'lı vuruşlar,bateri vuruşları ile ritim yakalamaya çalışıyordun.Ve sanal ders veriyor musun hiç ya da püf noktalar ne bileyim bu konularda yardımcı olacak videolar hazırlıyor musun?GWYNBLEIDD yazdı:Hiç şüphesiz; https://soundcloud.com/gwynbleidd32/ambiyans-otd-dng2. Bu müziği, İKV hikayesini özetleyen bir animasyon video tarzında bir çalışma hazırlarsam fon müziği olarak kullanmayı düşünmüştüm.
Onun dışında 2-2 buçuk yıl önce İKV için hazırladığım bir fon müziği vardı onu da buradan paylaşmak isterim. https://soundcloud.com/gwynbleidd32/deneme-1
Olası bir yeni bölgeye cuk diye oturacak tipten müzikler. Sonuna kadar dinlemenizi öneririm arkadaşlar![]()

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Hicret
1. müzik bana ait değil ancak 2. müziği Magix studio programları ile yapmıştım. Bu konuda kendimi geliştirmedim, acemi düzeyinde kaldım. Ders vermiyorum.
- iSTaNBuLSeFiRiII
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: HİCRET
valla ben bu yönetimden hiçbişey beklemiyorum açıkcası o yüzden hiç bişey paylaşmaya gerek yok 
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Lonca: Voice of Voiceless
Gerçek bir güncellemeden bahsetmediğim ve sadece eğlenmek için açtıiğım bu konuyu 1 kişi hariç amacı dışında kullandığınız için hepinize teşekkürler :evil:
firaridadas yazdı:
Gelecek olan yeni bölgeye demiyorum kafanızda ki yeni bölge diyorum konuyu amacından saptırmayın ve tartışma konusuna çevirmeyin lütfen. Ayrıca saçma ve çocuksu yorumlardan da kaçının.
Ben bir konuda eline birşey geçti veya geçmedi yönünde degerlendiririm. Mesela Sosyal paylaşım sitelerinde fotoğrafım yok. Çünkü paylaşınca eline birşey geçmeyecek öyle dusunfiraridadas yazdı:Gerçek bir güncellemeden bahsetmediğim ve sadece eğlenmek için açtıiğım bu konuyu 1 kişi hariç amacı dışında kullandığınız için hepinize teşekkürler :evil:
firaridadas yazdı:
Gelecek olan yeni bölgeye demiyorum kafanızda ki yeni bölge diyorum konuyu amacından saptırmayın ve tartışma konusuna çevirmeyin lütfen. Ayrıca saçma ve çocuksu yorumlardan da kaçının.
- firaridadas
- Demirci Çırağı

Oyunu oynayınca eline ne geçiyor pekimstfmrt yazdı:Ben bir konuda eline birşey geçti veya geçmedi yönünde degerlendiririm. Mesela Sosyal paylaşım sitelerinde fotoğrafım yok. Çünkü paylaşınca eline birşey geçmeyecek öyle dusunfiraridadas yazdı:Gerçek bir güncellemeden bahsetmediğim ve sadece eğlenmek için açtıiğım bu konuyu 1 kişi hariç amacı dışında kullandığınız için hepinize teşekkürler :evil:
firaridadas yazdı:
Gelecek olan yeni bölgeye demiyorum kafanızda ki yeni bölge diyorum konuyu amacından saptırmayın ve tartışma konusuna çevirmeyin lütfen. Ayrıca saçma ve çocuksu yorumlardan da kaçının.Bunu yaptıktan sonra da elimize hiçbir şey geçmeyecek, bosuna beyin yormaya gerek yok, o yüzden trolllemeye devam :!:
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Oyunda yaptığı en iyi şey SaNCaRıNZeHRi'nden 200m çalmak oldu..firaridadas yazdı:Oyunu oynayınca eline ne geçiyor pekimstfmrt yazdı:Ben bir konuda eline birşey geçti veya geçmedi yönünde degerlendiririm. Mesela Sosyal paylaşım sitelerinde fotoğrafım yok. Çünkü paylaşınca eline birşey geçmeyecek öyle dusunfiraridadas yazdı:Gerçek bir güncellemeden bahsetmediğim ve sadece eğlenmek için açtıiğım bu konuyu 1 kişi hariç amacı dışında kullandığınız için hepinize teşekkürler :evil:
firaridadas yazdı:
Gelecek olan yeni bölgeye demiyorum kafanızda ki yeni bölge diyorum konuyu amacından saptırmayın ve tartışma konusuna çevirmeyin lütfen. Ayrıca saçma ve çocuksu yorumlardan da kaçının.Bunu yaptıktan sonra da elimize hiçbir şey geçmeyecek, bosuna beyin yormaya gerek yok, o yüzden trolllemeye devam :!:

zevk.firaridadas yazdı:
Oyunu oynayınca eline ne geçiyor peki
- firaridadas
- Demirci Çırağı

İşte ben de bunu zevk için yapıyorum anladın mımstfmrt yazdı:zevk.firaridadas yazdı:
Oyunu oynayınca eline ne geçiyor peki