Grup bölgelerinde başınıza gelen aksilikler.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: Grup bölgelerinde başınıza gelen aksilikler.
Bu oyunu çokca oynamıştım ama hiç grup bölgesi atmamıştım hiç.Nasip bu sene içinde oldu 6 senelik oyun hayatımda.Şifacımı ilk kenanına sokmadan önce,sığınak görev ganimetlerine bakayım dedim.Baktım ve dedimki "ooo bayada güzel eşyalar,hepsi şimdi mi düşecek demiştim
"İlk motorumda maraton vermeyince,oyunu oynayan ve benden çok iyi bilen akrabama pm atıp "Ya abi biz bu maratonu kestik ama ayak vermedi dedim"O da bana "Lan sen tek kesimde tüm eşyalar düşüyor mu sandıydın dedi"yerin dibine girmiştim.Oyunda kimseye anlatmadım bunu.Burda da ifşa etmiş oldum.Ama insanın içini açması ne güzelmiş 
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
2hafta once bi aksilik geldi basima hemde ne aksilik
semihayi kestik ve sira gaffarbey'de onuda kestik gaffarbey'den ganimet torbasi yok bende gozukmuyor diye basladim ayaklarimin dibi'ni tiklamaya ben ararken deli gibi
. arkadas'lar yaziyor ganimet yok diye meger ilk vuran arkadas oyun'dan dusmustu neyse gruptan yazdim la olsa ne olur gene madalya ve recete verecekti haydin iksir alak dedim :mrgreen:
Carpie Diem
yaman güldürdün be kardeşimRetaliation yazdı:Bu oyunu çokca oynamıştım ama hiç grup bölgesi atmamıştım hiç.Nasip bu sene içinde oldu 6 senelik oyun hayatımda.Şifacımı ilk kenanına sokmadan önce,sığınak görev ganimetlerine bakayım dedim.Baktım ve dedimki "ooo bayada güzel eşyalar,hepsi şimdi mi düşecek demiştim"İlk motorumda maraton vermeyince,oyunu oynayan ve benden çok iyi bilen akrabama pm atıp "Ya abi biz bu maratonu kestik ama ayak vermedi dedim"O da bana "Lan sen tek kesimde tüm eşyalar düşüyor mu sandıydın dedi"yerin dibine girmiştim.Oyunda kimseye anlatmadım bunu.Burda da ifşa etmiş oldum.Ama insanın içini açması ne güzelmiş
bu aksilik bugün meydana geldi. Grup biraz ezik tam yol savaşçısını keserken toplu konsa kalkmışız yolun canı 20 ve 2şer defa vursak ölecek
- altar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Sancak Fedaileri
Ramazan ayıydı Gaffar giriyorduk.Bir arkadaşımız gaffarda khaosu bozamadığı için 3 kere yeniden başladık kesime.1 kerede benim khaosu bozamamam yüzünden çünkü bir şey yazıyordum o anda.Son denemede ise sinirlenip gruptan çıktı
Bakın görün ki benim shen kara iksirim bitmişti.Gruptaki birinden shen düz iksir alıp kestim ama son canlara doğru iftar saati gelmişti.Kesimi yaptım bir de ne göreyim
Bıçak sırtı kılıç çıkmıştı
Bu olay kesinlikle yaşanmıştır inanmayan sancakta Slmbeylerxd birde Xxqilaraxx diye biri vardı grupta adını hatırlamıyorum sorabilir 

- altar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Sancak Fedaileri
Ramazan ayıydı Gaffar giriyorduk.Bir arkadaşımız gaffarda khaosu bozamadığı için 3 kere yeniden başladık kesime.1 kerede benim khaosu bozamamam yüzünden çünkü bir şey yazıyordum o anda.Son denemede ise sinirlenip gruptan çıktı
Bakın görün ki benim shen kara iksirim bitmişti.Gruptaki birinden shen düz iksir alıp kestim ama son canlara doğru iftar saati gelmişti.Kesimi yaptım bir de ne göreyim
Bıçak sırtı kılıç çıkmıştı
Bu olay kesinlikle yaşanmıştır inanmayan sancakta Slmbeylerxd birde Xxqilaraxx diye biri vardı grupta adını hatırlamıyorum sorabilir 

- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Çemberlitaş bölgesinde Gaffar Bey'e geldiğimizde uyuya kalmıştım
. Sevgili loncam o gece güzel rüyalar görmemi sağladı
.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Oyun başında hatta çemberlitaşta uyuyan biri ile ilk defa karşılaştım,kahkaha attım.Bizi güldürdün ya hocam,Allah da seni güldürsün :mrgreen:SikayetVar yazdı:Çemberlitaş bölgesinde Gaffar Bey'e geldiğimizde uyuya kalmıştım. Sevgili loncam o gece güzel rüyalar görmemi sağladı
.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Merhaba arkadaşlar,
Dün başıma gelen olayı anlatmak istiyorum.
Her zaman ki gibi 3 arkadaş Sığınak bölgesine girmek için hazırlanmıştık
Kısa sürece hızlı hızlı keserek sonunda Kenan'a ulaştık ve dirençlerimizi açıp başladık savaşmaya
ama şöyle bir terslik oldu normalde Kenan'ı keserken 1 direnç bile bitmeden ölüyordu tam tamına 5 defa direnç açtık 2 tane Shenko iksir içtim 8 tane Ejderha Kudretlendiren iksir içtim ve en sonunda kestik, madalyamızı aldık ve çıktık :lol:
Kesin karar aldım ki, Sığınağa girmeyi bırakıyorum
İyi forumlar!
Dün başıma gelen olayı anlatmak istiyorum.
Her zaman ki gibi 3 arkadaş Sığınak bölgesine girmek için hazırlanmıştık
Kısa sürece hızlı hızlı keserek sonunda Kenan'a ulaştık ve dirençlerimizi açıp başladık savaşmaya
ama şöyle bir terslik oldu normalde Kenan'ı keserken 1 direnç bile bitmeden ölüyordu tam tamına 5 defa direnç açtık 2 tane Shenko iksir içtim 8 tane Ejderha Kudretlendiren iksir içtim ve en sonunda kestik, madalyamızı aldık ve çıktık :lol:
Kesin karar aldım ki, Sığınağa girmeyi bırakıyorum
İyi forumlar!
Furkan olayın güzelmiş bu espiriyi oyunda gördüğüm zaman yapacağım bundan emin olabilirsinRetaliation yazdı:Bu oyunu çokca oynamıştım ama hiç grup bölgesi atmamıştım hiç.Nasip bu sene içinde oldu 6 senelik oyun hayatımda.Şifacımı ilk kenanına sokmadan önce,sığınak görev ganimetlerine bakayım dedim.Baktım ve dedimki "ooo bayada güzel eşyalar,hepsi şimdi mi düşecek demiştim"İlk motorumda maraton vermeyince,oyunu oynayan ve benden çok iyi bilen akrabama pm atıp "Ya abi biz bu maratonu kestik ama ayak vermedi dedim"O da bana "Lan sen tek kesimde tüm eşyalar düşüyor mu sandıydın dedi"yerin dibine girmiştim.Oyunda kimseye anlatmadım bunu.Burda da ifşa etmiş oldum.Ama insanın içini açması ne güzelmiş
Benim başıma gelen aksilik çok saysam bitmez
Dün bir gruba girdim grup bana göre güzel kesebiliyorsak güzel kesemiyorsak o işte sıkıntı vardır. Çemberlitaşta stu yoluna giden ve gaf yoluna giden baştaki kalfaları kestik fakat tanka göre benim tahminimce zor olsada kestiğimizin fakındaydı ve telefon geldi babaannem rahatsızlanmış dedi ve bölgeden çıktık enazından baştan telefon gelmiş ve ilerlemeden çıktık bölgeden birde ne görelim o tank 10 dk sonra çemberlitaş önündeydi ve bilgisayar başında sinirlendim herife doğrular varken yalan söylemek mantıklı gelmiyor
Tr oyunda aksilik çok olur ya tel çalar ya kapı çalar ya annesi kaldırır ya babası bi rahat bırakan olmaz ki ağız tadıyla oyun oynamaya yani saysam bitmez.
Sığınaklar ilk geldiğinde bölgeye girdik. Girer girmez deliler bir saldırdı. Hemen çıktık gruptan çıktığımız grup tekrar çağırdı sonra o girdiğim gruba bir savaşçı alıp girdiğimizde saldırmamıştı ve sevinmiştik
evet o grupta ben de vardım ve ç.t önünde görünce babaannen nasıl oldu diye sordum bana "evet arkadaşımın babaannesi rahatsızlanmış beni aradı çt deyim devam et dedi ben geldiğimde karakter meteordaydı" dedi. Aslında hiç inanmadım yani benim babaannem rahatsızlanacak ve ben oyunu düşünüp arkadaşımı arayacam heSeven yazdı: Benim başıma gelen aksilik çok saysam bitmez![]()
Dün bir gruba girdim grup bana göre güzel kesebiliyorsak güzel kesemiyorsak o işte sıkıntı vardır. Çemberlitaşta stu yoluna giden ve gaf yoluna giden baştaki kalfaları kestik fakat tanka göre benim tahminimce zor olsada kestiğimizin fakındaydı ve telefon geldi babaannem rahatsızlanmış dedi ve bölgeden çıktık enazından baştan telefon gelmiş ve ilerlemeden çıktık bölgeden birde ne görelim o tank 10 dk sonra çemberlitaş önündeydi ve bilgisayar başında sinirlendim herife doğrular varken yalan söylemek mantıklı gelmiyor
[