Ben örnek olarak vermem gerekirse gaffarı canı 15 20 kala annemin fişi çekmesi olmuştu tabiki girene kadar çoktan kesip çıkmışlar
Grup bölgelerinde başınıza gelen aksilikler.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Grup bölgelerinde başınıza gelen aksilikler.
Evet arkdaşlar konuda gördüğünüz üzere grup bölgelerinde sığınakta, migratta, çemberli taşta başınıza gelen aksilikleri yazmanızı istiyorum
Ben örnek olarak vermem gerekirse gaffarı canı 15 20 kala annemin fişi çekmesi olmuştu tabiki girene kadar çoktan kesip çıkmışlar
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Grup bölgelerinde başınıza gelen aksilikler.
Lag
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Son 1 Canda Arkadaşım Çarıma Girip Beni Düşürmüştü.
Rüzgarın artistliği , fırtına başlayana kadardır !
< Anadolu Fırtınaları >
< Anadolu Fırtınaları >
- Definder
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Özgürler
Tam Semiha'ya gelince tankımız düşmüştü, 4 büyücü ile içeri attık. Semihayı içeride de kestik tank gelmedi çıkmak zorunda kaldık.Vezirx27 yazdı:Evet arkdaşlar konuda gördüğünüz üzere grup bölgelerinde sığınakta, migratta, çemberli taşta başınıza gelen aksilikleri yazmanızı istiyorum
Ben örnek olarak vermem gerekirse gaffarı canı 15 20 kala annemin fişi çekmesi olmuştu tabiki girene kadar çoktan kesip çıkmışlar![]()
Şifrenizi kimseyle paylaşmayınızvenomtr yazdı: Son 1 Canda Arkadaşım Çarıma Girip Beni Düşürmüştü.
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Grup bölgesini hali hatrı sayılır düzeyde atanlar mutlaka yaşamıştır. Düşmanın canı baya bir azalmış ve heyecan doruklarda iken oyundan düşme. :mrgreen:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kenanın canı 3 ken küfür eden arkadaşı gruptan atmıştım ve elektrik atmıştım o sırada kenan öldüğünde torbamız yoktu.Meğersem o arkadaş vurmuş.Üzülmüştüm baya.
Gaffar 32 candayken 4lü kons yapmıştık tam son fiziğimizi atıyorduk ki aynı anda tank,şifa ve 2 m1 düştü.Aynı internet kafedelermiş.Bizde bölgeden atılmıştık sanırım.Semiha torbamı da almazdım gaffar ölmeden.O torba da gitmişti
Gaffar 32 candayken 4lü kons yapmıştık tam son fiziğimizi atıyorduk ki aynı anda tank,şifa ve 2 m1 düştü.Aynı internet kafedelermiş.Bizde bölgeden atılmıştık sanırım.Semiha torbamı da almazdım gaffar ölmeden.O torba da gitmişti

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Merhaba arkadaşlar;
Hoş bir konu, biz de katılım gösterelim.
Aksilik mi dersiniz, cahillik mi bilmem. Anlatayım da biraz gülelim.
Migrat ve Sığınak eklentisi yeni geldiği dönemde savaşçılar zirvedeydi, büyücü pek rağbet görmezdi malumunuz. Bölgeler oyuna gelmeden önce sitede düşecek eşyaların isimleri ve verdiği etkileri yayınlanmıştı. Nihayetinde bölgeler geldi, bizde çekirdek ekibimiz ile 4 ofansif savaşçı ve 2 şifacı Migrat'a girdik. Immuneleri bir şekilde geçtik, keza Funditoresleri de... Efsanevi bir şekilde ilerlediğimizi düşünürken 2 saate yakın vakit ve onlarca kudret - enerji iksiri harcadığımızı fark etmemiştik bile. Sıra 4'lü gruplara gelmişti. (1 Evocati, 1 Funditores ve 2 Immune)
Sakınma açan Evocati'ye ne yapsak vuramıyorduk. Mesmer setlerimizi, Arsenik setlerimizi kasadan çıkarıp giydik, 300 - 400 hasarlarla zorlaya zorlaya ve onlarca iksir içerek nihayet kestik. İşin gülünç tarafı, biz zannediyoruz ki Evocati'yi kesince bize Evocati'nin Koruması Zırh veya Yüzük verecek. Fakat işler hiç umduğumuz gibi gitmedi.
O gün muzaffer olarak oradan ayrılsak da, ertesi günlerde zırh ve yüzüğün Junon'dan düştüğünü öğrenince kendi halimize kahkahalarla gülmüştük. 
İyi forumlar dilerim.
Hoş bir konu, biz de katılım gösterelim.
Aksilik mi dersiniz, cahillik mi bilmem. Anlatayım da biraz gülelim.
Sakınma açan Evocati'ye ne yapsak vuramıyorduk. Mesmer setlerimizi, Arsenik setlerimizi kasadan çıkarıp giydik, 300 - 400 hasarlarla zorlaya zorlaya ve onlarca iksir içerek nihayet kestik. İşin gülünç tarafı, biz zannediyoruz ki Evocati'yi kesince bize Evocati'nin Koruması Zırh veya Yüzük verecek. Fakat işler hiç umduğumuz gibi gitmedi.
İyi forumlar dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
gaffarda 2 büyüfcü öldük diğerini kaldırdı ben koştum geri gelmeye geldiğim anda kaos açtı büyücüler kutup açınca gaffar bano döndü canı fullendi
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
ARAGONN (49) [2015-?]
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Kenana 4 büyücü 1 şifacı gitmiştik ben şifacıyım,kenana geldiğimizde biri afk oldu diğeri çıktı öbür arkadaşta düşmüştü. Kenan'ın canı 70 filandı biz kesmeye devam ettik şartellere koş şifa bas derken iksirler tükendi. Son 5-6 canı kaldığında büyücünün iksiri bitti ve kenan bana yükseldi son kudretimle büyücüyü kaldırdım. büyücü kalktığı gibi dk ile beraber kesti. Fakat bende düştüm o sırada oyuna girdiğimde ise poşet torba namına hiçbir şey yoktu . :|
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Migratı 5 Saatte Geçtiğimiz ilk günü hatırlıyorum
O zamanlar daha migratın m sini bilmiyorduk
Ondan sonra junonu kestik Bizim Şifacı arkadaş vardı UNJUST ona fundi zırh vermişti junon.Daha sonra ki turlarda ben savaşçı karakterimle 100 den fazla junon attığım halde bir ışık zırh dışında hiçbir şey vermemişti. en son arkadaşa vermiştim savaşçımı. Daha nice olaylar hikayeler var:D