Agah Bey'in ve Arzuhalci'nin 200. Seviye olmasının konu ile alakası yok Domuz 1. Seviye ne yani Bab-ı Ali'nin kasa çarı mı o onlar asıl OOK'ler oldukları için seviyeleri yöneticilerin ulaşamayacağı derece herhangi bir yönetici hiçbir şekilde 199. Seviye üzerine çıkamaz ister Nerull ister Ronaldo. Örneğin eskiden Agah Bey'e savaş narası atılıyordu böylece saldırgan hale geçtiği için ateş çemberinden etkilenebilir hale gelecek o asla ölmemeli bu iki karakter normal bir süreç içinde ölmemesi gereken aksi taktirde oyunun akışını bozabilecek karakterler işte bu yüzden seviyeleri ve canları çok yüksek örneğin Hamit Pehlivan, Işık, Dilara, Komutan ölse akış fazla etkilenmez Çünkü bu OOK'ler ile üç dört sefer işin oluyor tekrar canlanana kadar çok az kişinin onlara işi düşecektir.
Agah Bey'in yüzüğünü Agah Bey'e teslim ediyoruz fakat o git yüzüğümü bul demiyor kimin dediğini hatırlamıyorum. Kör olması ile yüzük pek ilgili değil zaten karakterlerde de yüzük var ama hiçbir görüntü olmayıp fazladan efsun veriyor.
Agah Bey Teşlikatın başkanıdır. Biz Domuz'a çalıştığımız kulağına geldikten bir süre sonra bizi küçük bir miktar para ile bundan sonra bizden değilsin diyor. Bunun sebebi bence Yeraltı'nda Topal'ın bulunması Khaos'ta bu olay anlatılıyor. Teşlikat'ın terk ettiğini iddia ettiği odanın en fazla bir kaç hafta içinde ziyaret edildiğini fark ediyoruz. Bu odada Topal'ın da eskiden bu işlerin içinde olduğunu öğreniyoruz ona gittiğimizde bacağını Solucan ile ilgisi olmayıp Gaffar Bey yüzünden kaybettiğini söylüyor. Aslında bu iş hakkında pek çok şey biliyor ama bizim riske girmemizi istemediği için anlatmayacağını söylüyor. Domuz'un yanında olduğu için Teşlikat'ın kendisine bir şey yapamayacağını bizim dikkatli olmamızı söylüyor. İşte burada şöyle bir şey var Agah Efendi biz Domuz'a çalıştığımız için bizi Teşlikat'tan gönderiyor. Topal'da bu yüzden kendisinin peşinde olduğu halde Teşlikat'ın oraya gelemeyeceğini söylüyor. Domuz'un çok güçlü olduğunu biliyoruz ama yine de bunun başka bir sebebi olmalı Teşkilat neden Domuz'a karşı gelemiyor.
Telefonda ki kişi İstihbarat Subayı olamaz Çünkü bizi Çemberlitaş'a o gönderiyor içeride ki şeylerden haberi olmadığını söylüyor. Tabi ki bir ırkı yok etmemizi sağlayacak kadar yalan söylemiş birisi böyle bir taklit yapabilir mantıken Topal'ı tanıdığımızı biliyor ve buna göre bir plan yapıyor ama neden bize Gaffar'ı öldür dediğini tam olarak bilmediğim için buradan sonrasına pek girmeyeceğim Çünkü doğru olmama ihtimali var. İstihbarat Subayı'nın bölgesine Ruh Taşı ile gidildiği için büyük ihtimalle Çemberlitaş içerisinde değil (hiç girmedim bölgeye keskinliği yok) ama orası neresi ve onlar oraya nasıl gittiler. Madem biz oraya gelebilecektik bizi neden kendine ulaşılabilir bir yere gönderiyor. Gaffar Bey'i geçemeyeceğimizi düşünebilir fakat bu riski göze alamaz ruh taşlarını bilmediğimizi sanabilir e haklı bölgede ki hiçbir ruh taşını normalde kullanabilecek bilgimiz yok fark ettiyseniz ikinci bölge taşı için Ruh Taşı görevi yapılmış olmalı burada GBM-X'ten bir anahtar alıyoruz galiba o taşı bu anahtar sayesinde kullanabiliyoruz Gaffar Bey ruh taşlarından anlamıyorsunuz derken bunu kast ediyor hiçbir ruh taşını onu yöneten kişiyi alt etmeden kullanamıyoruz bir çok örneği de holde var. Orayı kimin yönettiğini bilmediğimiz için hiçbir ruh taşını kullanamıyoruz bahsettiğim taşlar ırklardakiler değil onlar eskimiş ama örümcekler ve akreplerin orada bir yol var orası bir ruh taşına çıkıyor bu ruh taşının tepesinde "Arz Lodos Teaser" ın 42. (emin değilim) saniyesinde ki fotoğrafta ki yaratığın tacı var. Bu taştan bölgede 4 tane var iki arz iki Lodos tarafında bir tanesi de maden ocağından trene geçiş yaparken bulunan delillerin orada dikkatli incelerseniz fark edersiniz ne demek istediğimi kaldırılmasaydı foruma atmıştım fotoğraflarını. Zaten Gaffar Bey, Stuart Efendi, Yol Savaşçısı falan nereden geldi Çemberlitaş'a bilmiyoruz bilsek pek çok şey aydınlanır. İstihbarat Subayı oraya nereden gitti ve orası neresi Çünkü bizi kendi yanına çekmesi mantık dışı onlarca plan yaparak bir ırk yok etmemize sebep olan bir adamın böyle bir şeyi fark edememe imkânı yok Burada iki ihtimal var. Ya istihbarat Subayı değil telefonda ki ya da istihbarat Son seferde onun yerine başka birisini bizimle konuşturup artık onu ortadan kaldırmak istiyor. Burada yazacak pek çok şey var ama mobilden yazdığım için sürekli unutuyorum Çünkü yavaş yazıyorum bilgisayara göre burada yazanları kendim düşünerek yazdım hiçbir alıntı yok bu yüzden hata veya başka sıkıntılar olabilir....
Gaffar Bey Kimdir?
Re: Gaffar Bey Kimdir?
Yeminle gül gül öldüm bugün saat kulesinden geçerken önünde durdum bi sırıttımmstfmrt yazdı:DuMaNisTT yazdı:Yozgat , Viyana dan önce , Paris ten sonra görülmesi tek şehirdir. Doğunun Paris'i Milano'sudur YozgatSaree yazdı:Ya neden Yozgat nedeennDuMaNisTT yazdı:İşin aslı kuklacı ile Gaffar bir iddaaya tutuşmuş ve bunun ceremesini biz çekiyoruz.
Gaffar iyidir Agah kötüdür. Agah Kuklacının kuklalarından biridir. Öğreneceksiniz. Kuklacıyı tekrardan yönetime getirip Beyaz Köşkü kurarak yeniden onu başkan seçeceklerdir. Gaffar Bey ise tamamen kendisini bilime ve ilime vermiş namazında niyazında delikanlı bir Anadolu insanıdır. Aslen Yozgatlıdır, Bilimadamının İsviçreden sonra en çok çıktığı yerdir Yozgat :mrgreen:
Bak bu da Yozgat'ın Eyfel'i![]()
![]()
Bu arada konu çok farklı yerlere saptı konunun dışına çıkmayalım
Dilansare
Valla mobilden yazdıysan helal olsun ben iki satırı zor zor yazıyorumTOLGARDA yazdı:Agah Bey'in ve Arzuhalci'nin 200. Seviye olmasının konu ile alakası yok Domuz 1. Seviye ne yani Bab-ı Ali'nin kasa çarı mı o onlar asıl OOK'ler oldukları için seviyeleri yöneticilerin ulaşamayacağı derece herhangi bir yönetici hiçbir şekilde 199. Seviye üzerine çıkamaz ister Nerull ister Ronaldo. Örneğin eskiden Agah Bey'e savaş narası atılıyordu böylece saldırgan hale geçtiği için ateş çemberinden etkilenebilir hale gelecek o asla ölmemeli bu iki karakter normal bir süreç içinde ölmemesi gereken aksi taktirde oyunun akışını bozabilecek karakterler işte bu yüzden seviyeleri ve canları çok yüksek örneğin Hamit Pehlivan, Işık, Dilara, Komutan ölse akış fazla etkilenmez Çünkü bu OOK'ler ile üç dört sefer işin oluyor tekrar canlanana kadar çok az kişinin onlara işi düşecektir.
Agah Bey'in yüzüğünü Agah Bey'e teslim ediyoruz fakat o git yüzüğümü bul demiyor kimin dediğini hatırlamıyorum. Kör olması ile yüzük pek ilgili değil zaten karakterlerde de yüzük var ama hiçbir görüntü olmayıp fazladan efsun veriyor.
Agah Bey Teşlikatın başkanıdır. Biz Domuz'a çalıştığımız kulağına geldikten bir süre sonra bizi küçük bir miktar para ile bundan sonra bizden değilsin diyor. Bunun sebebi bence Yeraltı'nda Topal'ın bulunması Khaos'ta bu olay anlatılıyor. Teşlikat'ın terk ettiğini iddia ettiği odanın en fazla bir kaç hafta içinde ziyaret edildiğini fark ediyoruz. Bu odada Topal'ın da eskiden bu işlerin içinde olduğunu öğreniyoruz ona gittiğimizde bacağını Solucan ile ilgisi olmayıp Gaffar Bey yüzünden kaybettiğini söylüyor. Aslında bu iş hakkında pek çok şey biliyor ama bizim riske girmemizi istemediği için anlatmayacağını söylüyor. Domuz'un yanında olduğu için Teşlikat'ın kendisine bir şey yapamayacağını bizim dikkatli olmamızı söylüyor. İşte burada şöyle bir şey var Agah Efendi biz Domuz'a çalıştığımız için bizi Teşlikat'tan gönderiyor. Topal'da bu yüzden kendisinin peşinde olduğu halde Teşlikat'ın oraya gelemeyeceğini söylüyor. Domuz'un çok güçlü olduğunu biliyoruz ama yine de bunun başka bir sebebi olmalı Teşkilat neden Domuz'a karşı gelemiyor.
Telefonda ki kişi İstihbarat Subayı olamaz Çünkü bizi Çemberlitaş'a o gönderiyor içeride ki şeylerden haberi olmadığını söylüyor. Tabi ki bir ırkı yok etmemizi sağlayacak kadar yalan söylemiş birisi böyle bir taklit yapabilir mantıken Topal'ı tanıdığımızı biliyor ve buna göre bir plan yapıyor ama neden bize Gaffar'ı öldür dediğini tam olarak bilmediğim için buradan sonrasına pek girmeyeceğim Çünkü doğru olmama ihtimali var. İstihbarat Subayı'nın bölgesine Ruh Taşı ile gidildiği için büyük ihtimalle Çemberlitaş içerisinde değil (hiç girmedim bölgeye keskinliği yok) ama orası neresi ve onlar oraya nasıl gittiler. Madem biz oraya gelebilecektik bizi neden kendine ulaşılabilir bir yere gönderiyor. Gaffar Bey'i geçemeyeceğimizi düşünebilir fakat bu riski göze alamaz ruh taşlarını bilmediğimizi sanabilir e haklı bölgede ki hiçbir ruh taşını normalde kullanabilecek bilgimiz yok fark ettiyseniz ikinci bölge taşı için Ruh Taşı görevi yapılmış olmalı burada GBM-X'ten bir anahtar alıyoruz galiba o taşı bu anahtar sayesinde kullanabiliyoruz Gaffar Bey ruh taşlarından anlamıyorsunuz derken bunu kast ediyor hiçbir ruh taşını onu yöneten kişiyi alt etmeden kullanamıyoruz bir çok örneği de holde var. Orayı kimin yönettiğini bilmediğimiz için hiçbir ruh taşını kullanamıyoruz bahsettiğim taşlar ırklardakiler değil onlar eskimiş ama örümcekler ve akreplerin orada bir yol var orası bir ruh taşına çıkıyor bu ruh taşının tepesinde "Arz Lodos Teaser" ın 42. (emin değilim) saniyesinde ki fotoğrafta ki yaratığın tacı var. Bu taştan bölgede 4 tane var iki arz iki Lodos tarafında bir tanesi de maden ocağından trene geçiş yaparken bulunan delillerin orada dikkatli incelerseniz fark edersiniz ne demek istediğimi kaldırılmasaydı foruma atmıştım fotoğraflarını. Zaten Gaffar Bey, Stuart Efendi, Yol Savaşçısı falan nereden geldi Çemberlitaş'a bilmiyoruz bilsek pek çok şey aydınlanır. İstihbarat Subayı oraya nereden gitti ve orası neresi Çünkü bizi kendi yanına çekmesi mantık dışı onlarca plan yaparak bir ırk yok etmemize sebep olan bir adamın böyle bir şeyi fark edememe imkânı yok Burada iki ihtimal var. Ya istihbarat Subayı değil telefonda ki ya da istihbarat Son seferde onun yerine başka birisini bizimle konuşturup artık onu ortadan kaldırmak istiyor. Burada yazacak pek çok şey var ama mobilden yazdığım için sürekli unutuyorum Çünkü yavaş yazıyorum bilgisayara göre burada yazanları kendim düşünerek yazdım hiçbir alıntı yok bu yüzden hata veya başka sıkıntılar olabilir....
Mavi paragraf biraz boşuna yazılmış gibi duruyor. Çünkü sen İKV'nin yarattığı bir dünyada yöneticiyi veya geliştiriciyi kısıtlayamazsın hayatta 199. u geçemezlerdi diye birşey yok ama diğer paragrafları beğendim sonuna kadar okudum.
Zaten hikâyede(veya tarihçe) Gaffar Bey, Çemberlitaş yönünde uzaklaştı diyor. Tam bilmiyorum ama Çemberlitaş'ı o yapmıştır bence
Daha ruh taşlarını bile anlamıyorsunuz dediğinde bence bunu bize değil istihbarat komutanına ve onu yöneten kişiye söylüyor olabilir çünkü onu alt edebilirse istihbarat komutanını da edebileceğimizi düşünüyor ve oraya giriş için bir ruh taşı yaptırıyor olabilir bu benim düşüncem saçma gelebilir
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Turuncu ve kırmızı kısımlar gerçekten doğru ve mantıklı.TOLGARDA yazdı:Agah Bey'in ve Arzuhalci'nin 200. Seviye olmasının konu ile alakası yok Domuz 1. Seviye ne yani Bab-ı Ali'nin kasa çarı mı o onlar asıl OOK'ler oldukları için seviyeleri yöneticilerin ulaşamayacağı derece herhangi bir yönetici hiçbir şekilde 199. Seviye üzerine çıkamaz ister Nerull ister Ronaldo. Örneğin eskiden Agah Bey'e savaş narası atılıyordu böylece saldırgan hale geçtiği için ateş çemberinden etkilenebilir hale gelecek o asla ölmemeli bu iki karakter normal bir süreç içinde ölmemesi gereken aksi taktirde oyunun akışını bozabilecek karakterler işte bu yüzden seviyeleri ve canları çok yüksek örneğin Hamit Pehlivan, Işık, Dilara, Komutan ölse akış fazla etkilenmez Çünkü bu OOK'ler ile üç dört sefer işin oluyor tekrar canlanana kadar çok az kişinin onlara işi düşecektir.
Bahsedilen ruh taşı bu fakat tacı net çıkmamış fotoğraftaTOLGARDA yazdı:Orayı kimin yönettiğini bilmediğimiz için hiçbir ruh taşını kullanamıyoruz bahsettiğim taşlar ırklardakiler değil onlar eskimiş ama örümcekler ve akreplerin orada bir yol var orası bir ruh taşına çıkıyor bu ruh taşının tepesinde "Arz Lodos Teaser" ın 42. (emin değilim) saniyesinde ki fotoğrafta ki yaratığın tacı var. Bu taştan bölgede 4 tane var iki arz iki Lodos tarafında bir tanesi de maden ocağından trene geçiş yaparken bulunan delillerin orada dikkatli incelerseniz fark edersiniz ne demek istediğimi kaldırılmasaydı foruma atmıştım fotoğraflarını.

- *TOLGARDA
1 günde 20 ileti fena değilfakman2 yazdı:...
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Benim aklımı karıştıran asıl sorun İstihbarat Subayı'nın Çemberlitaş'ta ne işinin olması. İstihbarat Subayı bizden Gaffar'ı öldürmemizi istiyor ama İstihbarat Subayı'da Çemberlitaşta. Gaffar Bey'in İstihbarat Subayı'nın kendisini öldürmesini istediğini bilse onu Çemberlitaş'ta barındırmazdı. Sonuç olarak şöyle bir sonuç çıkıyor İstihbarat Subayı ile Gaffar Bey arasında birşeyler varki onu Çemberlitaşta tutuyor. Peki İ.Subayı'na giden ruhtaşı neden Erg Odası ve Stuart Efendi'nin olduğu yerdede Çemberlitaşın başka bir yerinde değil? Peki neden İstihbarat Subayının odasına Ruhtaşı ile ulaşabiliyoruz buda garip bir sorun.
XxxChesTeRxxX yazdı:Benim aklımı karıştıran asıl sorun İstihbarat Subayı'nın Çemberlitaş'ta ne işinin olması. İstihbarat Subayı bizden Gaffar'ı öldürmemizi istiyor ama İstihbarat Subayı'da Çemberlitaşta. Gaffar Bey'in İstihbarat Subayı'nın kendisini öldürmesini istediğini bilse onu Çemberlitaş'ta barındırmazdı. Sonuç olarak şöyle bir sonuç çıkıyor İstihbarat Subayı ile Gaffar Bey arasında birşeyler varki onu Çemberlitaşta tutuyor. Peki İ.Subayı'na giden ruhtaşı neden Erg Odası ve Stuart Efendi'nin olduğu yerdede Çemberlitaşın başka bir yerinde değil? Peki neden İstihbarat Subayının odasına Ruhtaşı ile ulaşabiliyoruz buda garip bir sorun.

Bunu yapmayı seviyorum
Ruh taşlarının yerlerini sorgulamanın mantıklı olmayacağını düşünüyorum. Bence telefonun arkasında İ. Subayı değil başka birisi var o onu öldür diyor ama o da onu koruyor falan olmaz ki diyelim Gaffar Bey Subayı koruyor Subay neden kendi ölümünü mümkün hale getirmek istesin. Ben hala Subay'ın Çemberlitaş'ta bulunduğuna inanmıyorum yani o bölgede olması oranın Çemberlitaş'ta olduğu anlamına gelmez. Yanına giden herhangi bir kapı falan yok alayı ruh taşı.XxxChesTeRxxX yazdı:Benim aklımı karıştıran asıl sorun İstihbarat Subayı'nın Çemberlitaş'ta ne işinin olması. İstihbarat Subayı bizden Gaffar'ı öldürmemizi istiyor ama İstihbarat Subayı'da Çemberlitaşta. Gaffar Bey'in İstihbarat Subayı'nın kendisini öldürmesini istediğini bilse onu Çemberlitaş'ta barındırmazdı. Sonuç olarak şöyle bir sonuç çıkıyor İstihbarat Subayı ile Gaffar Bey arasında birşeyler varki onu Çemberlitaşta tutuyor. Peki İ.Subayı'na giden ruhtaşı neden Erg Odası ve Stuart Efendi'nin olduğu yerdede Çemberlitaşın başka bir yerinde değil? Peki neden İstihbarat Subayının odasına Ruhtaşı ile ulaşabiliyoruz buda garip bir sorun.
- *TOLGARDA
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Subayın odasından çıktığında Çemberlitaş'ın girişine attığını belirtmek isterim.fakman2 yazdı:Ruh taşlarının yerlerini sorgulamanın mantıklı olmayacağını düşünüyorum. Bence telefonun arkasında İ. Subayı değil başka birisi var o onu öldür diyor ama o da onu koruyor falan olmaz ki diyelim Gaffar Bey Subayı koruyor Subay neden kendi ölümünü mümkün hale getirmek istesin. Ben hala Subay'ın Çemberlitaş'ta bulunduğuna inanmıyorum yani o bölgede olması oranın Çemberlitaş'ta olduğu anlamına gelmez. Yanına giden herhangi bir kapı falan yok alayı ruh taşı.XxxChesTeRxxX yazdı:Benim aklımı karıştıran asıl sorun İstihbarat Subayı'nın Çemberlitaş'ta ne işinin olması. İstihbarat Subayı bizden Gaffar'ı öldürmemizi istiyor ama İstihbarat Subayı'da Çemberlitaşta. Gaffar Bey'in İstihbarat Subayı'nın kendisini öldürmesini istediğini bilse onu Çemberlitaş'ta barındırmazdı. Sonuç olarak şöyle bir sonuç çıkıyor İstihbarat Subayı ile Gaffar Bey arasında birşeyler varki onu Çemberlitaşta tutuyor. Peki İ.Subayı'na giden ruhtaşı neden Erg Odası ve Stuart Efendi'nin olduğu yerdede Çemberlitaşın başka bir yerinde değil? Peki neden İstihbarat Subayının odasına Ruhtaşı ile ulaşabiliyoruz buda garip bir sorun.