İKV 6. Yıl Paketi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
arzlodoss
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV 6. Yıl Paketi

Mesaj gönderen arzlodoss »

TOLGARDA yazdı:
Sparineus yazdı:Son günlerde takip ediyorum şu forumu çok yakından da nedense arada sanki boş konuşmaya giriyormuşsun gibi geliyor.Belki de karadavutun yan hesaplarını aradığımdan,bilemiyorum.Bunu forum üstünden belirtmen garip olmuş.6.yıla özel olarak çıkan bir paketti ve tutulduğu için kaldırılmadı.8.yıl paketinde de bu ikisinden farklı bir şey bekliyorsan tabi ona sözüm yok.
Hayır burada demek istediğim paketin yenilenmesi değil o sadece bir örnek yenilik bekliyoruz işte anlamıyor musun
Anlamiyor abisi sorun ilcelerde degil cunku o bir
Kullanıcı avatarı
arzlodoss
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Sparineus yazdı:Son günlerde takip ediyorum şu forumu çok yakından da nedense arada sanki boş konuşmaya giriyormuşsun gibi geliyor.Belki de karadavutun yan hesaplarını aradığımdan,bilemiyorum.Bunu forum üstünden belirtmen garip olmuş.6.yıla özel olarak çıkan bir paketti ve tutulduğu için kaldırılmadı.8.yıl paketinde de bu ikisinden farklı bir şey bekliyorsan tabi ona sözüm yok.
Bizde meraktan catladik nerde maydanoz manavada gittik yok gelmedi dedi sok olduk. ozlettin kendini heya
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sparineus »

Benim üstümden prim yapmaya kalkışma,hele hele oyunu bırakmışken hiç..O oyunda bana kendi karakterinin nickini söylemeye ne kadar çok korktuğunu ben biliyorum.Fake hesaplar ardından bana laf atıp oyunda kardeşim diyen tiplerdensin,eyvallah da her konuyu benimle tartışmaya çevirmeye kalkma.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Sparineus yazdı:Benim üstümden prim yapmaya kalkışma,hele hele oyunu bırakmışken hiç..O oyunda bana kendi karakterinin nickini söylemeye ne kadar çok korktuğunu ben biliyorum.Fake hesaplar ardından bana laf atıp oyunda kardeşim diyen tiplerdensin,eyvallah da her konuyu benimle tartışmaya çevirmeye kalkma.
kardeş biliyormusun hep sen haklısın. valla bak sen haklısın harbi bak hep sen haklısın sen üstun insansın harbi diyorum bak şaka yapmıyorum yeminle sen haklısın bende haklıyım ama sende haklısın her cümleye bir lafın varya o laf herzaman haklıdır lan ciddiyim
Kullanıcı avatarı
arzlodoss
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

4thEspada yazdı:
Sparineus yazdı:Benim üstümden prim yapmaya kalkışma,hele hele oyunu bırakmışken hiç..O oyunda bana kendi karakterinin nickini söylemeye ne kadar çok korktuğunu ben biliyorum.Fake hesaplar ardından bana laf atıp oyunda kardeşim diyen tiplerdensin,eyvallah da her konuyu benimle tartışmaya çevirmeye kalkma.
kardeş biliyormusun hep sen haklısın. valla bak sen haklısın harbi bak hep sen haklısın sen üstun insansın harbi diyorum bak şaka yapmıyorum yeminle sen haklısın bende haklıyım ama sende haklısın her cümleye bir lafın varya o laf herzaman haklıdır lan ciddiyim
ne kadar ovsen az o 1 numara hakli cunku abi :geek:
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Olayları bilmeden kafasından yorum yapan arkadaş,tanımadığın insanları,bilmediğin olayları dışardan eleştirme.Bilmiyorsan sus.Cevap vermeye gerek bile görmüyorum.arzlodoss'a gelince;artık bırak şu bilinmeyen forum hesaplarından ona buna hırsız demeyi,laf atmayı.Şanlıurfalıları sevmiyorum diye mi hepiniz atarlısınız bana ? Derdin varsa da özel mesaj diye bir şey var bak,oradan yaz.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Sparineus yazdı:
KARADAVUTs yazdı:Yenilik Fizandaymış inşallah 2100 yılında 8. yıl paketi gelecek.
Ne espri be! Mizahını seveyim.Heralde siz ikiniz sınıf arkadaşı olmalısınız.Yazık,8.sınıfta bitti nolacak şimdi?

Kuyruğuna bastıkta kılların başka yerlerine mi kaçtı da gelip bizimle uğraşıyorsun.Biraz daha böyle saçma saçma yorumlar yapmamanı şiddetle tavsiye ediyorum.(Gelip dövmem başka şeyler yaparım Yakın akraba oluruz.)
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Niye kardeş mi istiyorsun?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Sparineus yazdı:Niye kardeş mi istiyorsun?

Enstein bu beyninle seni izafiyet teorisinde kobay olarak kullansaydı şimdi ışık hızını geçmiştik :)
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Elwing

Mesaj gönderen Elwing »

Konu kişisel tartışmaya dönüştüğü için kapatılmıştır.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön