Anlamiyor abisi sorun ilcelerde degil cunku o birTOLGARDA yazdı:Hayır burada demek istediğim paketin yenilenmesi değil o sadece bir örnek yenilik bekliyoruz işte anlamıyor musunSparineus yazdı:Son günlerde takip ediyorum şu forumu çok yakından da nedense arada sanki boş konuşmaya giriyormuşsun gibi geliyor.Belki de karadavutun yan hesaplarını aradığımdan,bilemiyorum.Bunu forum üstünden belirtmen garip olmuş.6.yıla özel olarak çıkan bir paketti ve tutulduğu için kaldırılmadı.8.yıl paketinde de bu ikisinden farklı bir şey bekliyorsan tabi ona sözüm yok.
İKV 6. Yıl Paketi
- arzlodoss
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV 6. Yıl Paketi
- arzlodoss
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bizde meraktan catladik nerde maydanoz manavada gittik yok gelmedi dedi sok olduk. ozlettin kendini heyaSparineus yazdı:Son günlerde takip ediyorum şu forumu çok yakından da nedense arada sanki boş konuşmaya giriyormuşsun gibi geliyor.Belki de karadavutun yan hesaplarını aradığımdan,bilemiyorum.Bunu forum üstünden belirtmen garip olmuş.6.yıla özel olarak çıkan bir paketti ve tutulduğu için kaldırılmadı.8.yıl paketinde de bu ikisinden farklı bir şey bekliyorsan tabi ona sözüm yok.
Benim üstümden prim yapmaya kalkışma,hele hele oyunu bırakmışken hiç..O oyunda bana kendi karakterinin nickini söylemeye ne kadar çok korktuğunu ben biliyorum.Fake hesaplar ardından bana laf atıp oyunda kardeşim diyen tiplerdensin,eyvallah da her konuyu benimle tartışmaya çevirmeye kalkma.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
kardeş biliyormusun hep sen haklısın. valla bak sen haklısın harbi bak hep sen haklısın sen üstun insansın harbi diyorum bak şaka yapmıyorum yeminle sen haklısın bende haklıyım ama sende haklısın her cümleye bir lafın varya o laf herzaman haklıdır lan ciddiyimSparineus yazdı:Benim üstümden prim yapmaya kalkışma,hele hele oyunu bırakmışken hiç..O oyunda bana kendi karakterinin nickini söylemeye ne kadar çok korktuğunu ben biliyorum.Fake hesaplar ardından bana laf atıp oyunda kardeşim diyen tiplerdensin,eyvallah da her konuyu benimle tartışmaya çevirmeye kalkma.
- arzlodoss
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ne kadar ovsen az o 1 numara hakli cunku abi :geek:4thEspada yazdı:kardeş biliyormusun hep sen haklısın. valla bak sen haklısın harbi bak hep sen haklısın sen üstun insansın harbi diyorum bak şaka yapmıyorum yeminle sen haklısın bende haklıyım ama sende haklısın her cümleye bir lafın varya o laf herzaman haklıdır lan ciddiyimSparineus yazdı:Benim üstümden prim yapmaya kalkışma,hele hele oyunu bırakmışken hiç..O oyunda bana kendi karakterinin nickini söylemeye ne kadar çok korktuğunu ben biliyorum.Fake hesaplar ardından bana laf atıp oyunda kardeşim diyen tiplerdensin,eyvallah da her konuyu benimle tartışmaya çevirmeye kalkma.
Olayları bilmeden kafasından yorum yapan arkadaş,tanımadığın insanları,bilmediğin olayları dışardan eleştirme.Bilmiyorsan sus.Cevap vermeye gerek bile görmüyorum.arzlodoss'a gelince;artık bırak şu bilinmeyen forum hesaplarından ona buna hırsız demeyi,laf atmayı.Şanlıurfalıları sevmiyorum diye mi hepiniz atarlısınız bana ? Derdin varsa da özel mesaj diye bir şey var bak,oradan yaz.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Sparineus yazdı:Ne espri be! Mizahını seveyim.Heralde siz ikiniz sınıf arkadaşı olmalısınız.Yazık,8.sınıfta bitti nolacak şimdi?KARADAVUTs yazdı:Yenilik Fizandaymış inşallah 2100 yılında 8. yıl paketi gelecek.
Kuyruğuna bastıkta kılların başka yerlerine mi kaçtı da gelip bizimle uğraşıyorsun.Biraz daha böyle saçma saçma yorumlar yapmamanı şiddetle tavsiye ediyorum.(Gelip dövmem başka şeyler yaparım Yakın akraba oluruz.)
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Sparineus yazdı:Niye kardeş mi istiyorsun?
Enstein bu beyninle seni izafiyet teorisinde kobay olarak kullansaydı şimdi ışık hızını geçmiştik
Konu kişisel tartışmaya dönüştüğü için kapatılmıştır.