İKV 6. Yıl Paketi
İKV 6. Yıl Paketi
Bugün bir Yıldır almayın düşündüğüm 3 ay plusu yanında hediye olarak veren 6. Yıl paketini almaktan vazgeçtim çünkü paketin adı bile yeni deği 8. Yıldayızl lonca pasaportuna indirim veya yenilik yapılmadığı sürece akçe harcamama kararı aldım
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: İKV 6. Yıl Paketi
Keşke herkes senin gibi bilinçli olabilse.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Son günlerde takip ediyorum şu forumu çok yakından da nedense arada sanki boş konuşmaya giriyormuşsun gibi geliyor.Belki de karadavutun yan hesaplarını aradığımdan,bilemiyorum.Bunu forum üstünden belirtmen garip olmuş.6.yıla özel olarak çıkan bir paketti ve tutulduğu için kaldırılmadı.8.yıl paketinde de bu ikisinden farklı bir şey bekliyorsan tabi ona sözüm yok.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Hayır burada demek istediğim paketin yenilenmesi değil o sadece bir örnek yenilik bekliyoruz işte anlamıyor musunSparineus yazdı:Son günlerde takip ediyorum şu forumu çok yakından da nedense arada sanki boş konuşmaya giriyormuşsun gibi geliyor.Belki de karadavutun yan hesaplarını aradığımdan,bilemiyorum.Bunu forum üstünden belirtmen garip olmuş.6.yıla özel olarak çıkan bir paketti ve tutulduğu için kaldırılmadı.8.yıl paketinde de bu ikisinden farklı bir şey bekliyorsan tabi ona sözüm yok.
Gene bir tolgaarda vakası.Yaşın kaç olmuştu senin ? en son forumda dalga geçtiklerinde 13 yaşındaydın da hala burada spam şeklinde konular açıyosun sanki bir tek senin almaman milletin almamasını sağlıyıcakmış gibi ?
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Şimdiye kadar yapılan her şey amacına ulaştı mı?romeofek1 yazdı:Gene bir tolgaarda vakası.Yaşın kaç olmuştu senin ? en son forumda dalga geçtiklerinde 13 yaşındaydın da hala burada spam şeklinde konular açıyosun sanki bir tek senin almaman milletin almamasını sağlıyıcakmış gibi ?
Ne espri be! Mizahını seveyim.Heralde siz ikiniz sınıf arkadaşı olmalısınız.Yazık,8.sınıfta bitti nolacak şimdi?KARADAVUTs yazdı:Yenilik Fizandaymış inşallah 2100 yılında 8. yıl paketi gelecek.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Bu paketleri bırakın Ramazan için Erzak paketi hazırlayın. İçinde Tılsımlar Gözlükler Şaheserler olan :geek:
- arzlodoss
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Pide.de istermisin ?DuMaNisTT yazdı:Bu paketleri bırakın Ramazan için Erzak paketi hazırlayın. İçinde Tılsımlar Gözlükler Şaheserler olan :geek:
Anlamiyor abisi sorun ilcelerde degilTOLGARDA yazdı:Hayır burada demek istediğim paketin yenilenmesi değil o sadece bir örnek yenilik bekliyoruz işte anlamıyor musunSparineus yazdı:Son günlerde takip ediyorum şu forumu çok yakından da nedense arada sanki boş konuşmaya giriyormuşsun gibi geliyor.Belki de karadavutun yan hesaplarını aradığımdan,bilemiyorum.Bunu forum üstünden belirtmen garip olmuş.6.yıla özel olarak çıkan bir paketti ve tutulduğu için kaldırılmadı.8.yıl paketinde de bu ikisinden farklı bir şey bekliyorsan tabi ona sözüm yok.
Bizde meraktan catladik nerde maydanoz manavada gittik yok gelmedi dedi sok olduk. ozlettin kendini heyaSparineus yazdı:Son günlerde takip ediyorum şu forumu çok yakından da nedense arada sanki boş konuşmaya giriyormuşsun gibi geliyor.Belki de karadavutun yan hesaplarını aradığımdan,bilemiyorum.Bunu forum üstünden belirtmen garip olmuş.6.yıla özel olarak çıkan bir paketti ve tutulduğu için kaldırılmadı.8.yıl paketinde de bu ikisinden farklı bir şey bekliyorsan tabi ona sözüm yok.
En son AFRASiYAB tarafından 16 Haz 2015 01:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Art arda yazılan iletiler birleştirildi.
Sebep: Art arda yazılan iletiler birleştirildi.