İKV 6. Yıl Paketi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

İKV 6. Yıl Paketi

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bugün bir Yıldır almayın düşündüğüm 3 ay plusu yanında hediye olarak veren 6. Yıl paketini almaktan vazgeçtim çünkü paketin adı bile yeni deği 8. Yıldayızl lonca pasaportuna indirim veya yenilik yapılmadığı sürece akçe harcamama kararı aldım
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: İKV 6. Yıl Paketi

Mesaj gönderen mobilsorun »

Keşke herkes senin gibi bilinçli olabilse.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

Son günlerde takip ediyorum şu forumu çok yakından da nedense arada sanki boş konuşmaya giriyormuşsun gibi geliyor.Belki de karadavutun yan hesaplarını aradığımdan,bilemiyorum.Bunu forum üstünden belirtmen garip olmuş.6.yıla özel olarak çıkan bir paketti ve tutulduğu için kaldırılmadı.8.yıl paketinde de bu ikisinden farklı bir şey bekliyorsan tabi ona sözüm yok.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Sparineus yazdı:Son günlerde takip ediyorum şu forumu çok yakından da nedense arada sanki boş konuşmaya giriyormuşsun gibi geliyor.Belki de karadavutun yan hesaplarını aradığımdan,bilemiyorum.Bunu forum üstünden belirtmen garip olmuş.6.yıla özel olarak çıkan bir paketti ve tutulduğu için kaldırılmadı.8.yıl paketinde de bu ikisinden farklı bir şey bekliyorsan tabi ona sözüm yok.
Hayır burada demek istediğim paketin yenilenmesi değil o sadece bir örnek yenilik bekliyoruz işte anlamıyor musun
romeofek1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen romeofek1 »

Gene bir tolgaarda vakası.Yaşın kaç olmuştu senin ? en son forumda dalga geçtiklerinde 13 yaşındaydın da hala burada spam şeklinde konular açıyosun sanki bir tek senin almaman milletin almamasını sağlıyıcakmış gibi ?
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Yenilik Fizandaymış inşallah 2100 yılında 8. yıl paketi gelecek.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

romeofek1 yazdı:Gene bir tolgaarda vakası.Yaşın kaç olmuştu senin ? en son forumda dalga geçtiklerinde 13 yaşındaydın da hala burada spam şeklinde konular açıyosun sanki bir tek senin almaman milletin almamasını sağlıyıcakmış gibi ?
Şimdiye kadar yapılan her şey amacına ulaştı mı?
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

KARADAVUTs yazdı:Yenilik Fizandaymış inşallah 2100 yılında 8. yıl paketi gelecek.
Ne espri be! Mizahını seveyim.Heralde siz ikiniz sınıf arkadaşı olmalısınız.Yazık,8.sınıfta bitti nolacak şimdi?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Bu paketleri bırakın Ramazan için Erzak paketi hazırlayın. İçinde Tılsımlar Gözlükler Şaheserler olan :geek:
Kullanıcı avatarı
arzlodoss
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen arzlodoss »

DuMaNisTT yazdı:Bu paketleri bırakın Ramazan için Erzak paketi hazırlayın. İçinde Tılsımlar Gözlükler Şaheserler olan :geek:
Pide.de istermisin ?
TOLGARDA yazdı:
Sparineus yazdı:Son günlerde takip ediyorum şu forumu çok yakından da nedense arada sanki boş konuşmaya giriyormuşsun gibi geliyor.Belki de karadavutun yan hesaplarını aradığımdan,bilemiyorum.Bunu forum üstünden belirtmen garip olmuş.6.yıla özel olarak çıkan bir paketti ve tutulduğu için kaldırılmadı.8.yıl paketinde de bu ikisinden farklı bir şey bekliyorsan tabi ona sözüm yok.
Hayır burada demek istediğim paketin yenilenmesi değil o sadece bir örnek yenilik bekliyoruz işte anlamıyor musun
Anlamiyor abisi sorun ilcelerde degil
Bizde meraktan catladik nerde maydanoz manavada gittik yok gelmedi dedi sok olduk. ozlettin kendini heya
En son AFRASiYAB tarafından 16 Haz 2015 01:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Art arda yazılan iletiler birleştirildi.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön