Meydan Okuma Sanatı !

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Luxury Exclusive

Re: Meydan Okuma Sanatı !

Mesaj gönderen ECHO »

Zaten Bi yere Varmak Gibi Gib amacım Olsaydı bunu oyun içinde yapmazdım emin ol kardeşim ve kardeşim diyorum çünkü yaşın benden gerçekten küçük...ve bişey daha söylim ben bu oyuna her girdigim de tek bi amacım oluyo :D bunu iyi dinle sadece keyfim istedigi için yapıyorum başka bişey deyil Egom Yüksek Deyil Kaldıramayan kişilerin bi sorunu olsa gerek çünkü laflarımı kimse kaldıramadıgı için bu durumdayım ben ;)
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yunus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Wara Wara

Mesaj gönderen yunus »

Faruk insanlar seni dikkat ediyorsan hiçbir yerde övmüyor sen kendi kendini konulara salça olup bir yerlere çıkarmaya çalışıyorsun 3 kuruşluk bi beynin var onuda buralarda heba etme allahın bukalemunu :D :D :D :D
HızLıSıBeNDe
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

yunus yazdı:Faruk insanlar seni dikkat ediyorsan hiçbir yerde övmüyor sen kendi kendini konulara salça olup bir yerlere çıkarmaya çalışıyorsun 3 kuruşluk bi beynin var onuda buralarda heba etme allahın bukalemunu :D :D :D :D
Türkçeni Geliştir Gel.
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen tedashii »

ECHO yazdı:Zaten Bi yere Varmak Gibi Gib amacım Olsaydı bunu oyun içinde yapmazdım emin ol kardeşim ve kardeşim diyorum çünkü yaşın benden gerçekten küçük...ve bişey daha söylim ben bu oyuna her girdigim de tek bi amacım oluyo :D bunu iyi dinle sadece keyfim istedigi için yapıyorum başka bişey deyil Egom Yüksek Deyil Kaldıramayan kişilerin bi sorunu olsa gerek çünkü laflarımı kimse kaldıramadıgı için bu durumdayım ben ;)
Ulan sen kimsin ki senin laflarını kimse kaldıramasın. Herkese laf atıyorsun salça oluyorsun millet sana ağır laflar edince kaldıramıyosun triplere girip kendi kendine oyunu bırakıyorum diye konular açıyosun ilgi çekmek için. Seni şu oyunda kim ciddiye alıyor ki laf her zaman birilerine laf atıp cevabını alınca susup kalan kişi sen oluyorsun.Arz klanında yalakalık yapmadığın o kadar lonca var lan hangisi seni adamdan sayıp aralarına aldı ? Düştüğün şu hale bak Twilight diye loncaya girmişsin. Boşsun sen olm boş şu oyunda arkadaş dediğin kişiler bile senin ne halt olduğunu iyi biliyor. Gereksiz laflarla kendini göstermeye çalışmaktan vazgeç neysen öyle davran faruk kardeş yoksa daha çok kaybedersin
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

tedashii yazdı:
ECHO yazdı:Zaten Bi yere Varmak Gibi Gib amacım Olsaydı bunu oyun içinde yapmazdım emin ol kardeşim ve kardeşim diyorum çünkü yaşın benden gerçekten küçük...ve bişey daha söylim ben bu oyuna her girdigim de tek bi amacım oluyo :D bunu iyi dinle sadece keyfim istedigi için yapıyorum başka bişey deyil Egom Yüksek Deyil Kaldıramayan kişilerin bi sorunu olsa gerek çünkü laflarımı kimse kaldıramadıgı için bu durumdayım ben ;)
Ulan sen kimsin ki senin laflarını kimse kaldıramasın. Herkese laf atıyorsun salça oluyorsun millet sana ağır laflar edince kaldıramıyosun triplere girip kendi kendine oyunu bırakıyorum diye konular açıyosun ilgi çekmek için. Seni şu oyunda kim ciddiye alıyor ki laf her zaman birilerine laf atıp cevabını alınca susup kalan kişi sen oluyorsun.Arz klanında yalakalık yapmadığın o kadar lonca var lan hangisi seni adamdan sayıp aralarına aldı ? Düştüğün şu hale bak Twilight diye loncaya girmişsin. Boşsun sen olm boş şu oyunda arkadaş dediğin kişiler bile senin ne halt olduğunu iyi biliyor. Gereksiz laflarla kendini göstermeye çalışmaktan vazgeç neysen öyle davran faruk kardeş yoksa daha çok kaybedersin
ok.
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
iSTaNBuLSeFiRiII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HİCRET

Mesaj gönderen iSTaNBuLSeFiRiII »

Onun bunun kuklası olan ikiden adamlık dersi he :D ya arkadaş nasıl 18 yaşından küçükler giremiyo bazı mekanlara oyunlarında böyle olması lazım :D 17 yaşında veletin kullandıgı kelimelere bak bunlar hep fazla kurtlar vadisi izlemenin sonucu :) çocuklara sübyanlara kötü örnek oluyo :D bence uzatma he he de geç :D hol bölgesinde beni kullandılar diye zırlayan bi şahsiyettirki ben hep kukla derim :))) gine sakışmışlarki kuklayı oynatmaya başlamışlar :D
Resim

Resim

Lonca başvurusu için Hicret amblemine tıklayınız.

KıRıKFiNCaN
İstanbulsefiri
ELENTARi
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ELENTARi »

Konu içeriğinden çıktığı ve kişisel tartışmaya dönüştüğü için kapatılmıştır.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön