Meydan Okuma Sanatı !
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Luxury Exclusive
Re: Meydan Okuma Sanatı !
Zaten Bi yere Varmak Gibi Gib amacım Olsaydı bunu oyun içinde yapmazdım emin ol kardeşim ve kardeşim diyorum çünkü yaşın benden gerçekten küçük...ve bişey daha söylim ben bu oyuna her girdigim de tek bi amacım oluyo
bunu iyi dinle sadece keyfim istedigi için yapıyorum başka bişey deyil Egom Yüksek Deyil Kaldıramayan kişilerin bi sorunu olsa gerek çünkü laflarımı kimse kaldıramadıgı için bu durumdayım ben
- yunus
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Wara Wara
Faruk insanlar seni dikkat ediyorsan hiçbir yerde övmüyor sen kendi kendini konulara salça olup bir yerlere çıkarmaya çalışıyorsun 3 kuruşluk bi beynin var onuda buralarda heba etme allahın bukalemunu
HızLıSıBeNDe
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
Türkçeni Geliştir Gel.yunus yazdı:Faruk insanlar seni dikkat ediyorsan hiçbir yerde övmüyor sen kendi kendini konulara salça olup bir yerlere çıkarmaya çalışıyorsun 3 kuruşluk bi beynin var onuda buralarda heba etme allahın bukalemunu![]()
![]()
![]()
![]()
Ulan sen kimsin ki senin laflarını kimse kaldıramasın. Herkese laf atıyorsun salça oluyorsun millet sana ağır laflar edince kaldıramıyosun triplere girip kendi kendine oyunu bırakıyorum diye konular açıyosun ilgi çekmek için. Seni şu oyunda kim ciddiye alıyor ki laf her zaman birilerine laf atıp cevabını alınca susup kalan kişi sen oluyorsun.Arz klanında yalakalık yapmadığın o kadar lonca var lan hangisi seni adamdan sayıp aralarına aldı ? Düştüğün şu hale bak Twilight diye loncaya girmişsin. Boşsun sen olm boş şu oyunda arkadaş dediğin kişiler bile senin ne halt olduğunu iyi biliyor. Gereksiz laflarla kendini göstermeye çalışmaktan vazgeç neysen öyle davran faruk kardeş yoksa daha çok kaybedersinECHO yazdı:Zaten Bi yere Varmak Gibi Gib amacım Olsaydı bunu oyun içinde yapmazdım emin ol kardeşim ve kardeşim diyorum çünkü yaşın benden gerçekten küçük...ve bişey daha söylim ben bu oyuna her girdigim de tek bi amacım oluyobunu iyi dinle sadece keyfim istedigi için yapıyorum başka bişey deyil Egom Yüksek Deyil Kaldıramayan kişilerin bi sorunu olsa gerek çünkü laflarımı kimse kaldıramadıgı için bu durumdayım ben
![]()
WesTSooN
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
ok.tedashii yazdı:Ulan sen kimsin ki senin laflarını kimse kaldıramasın. Herkese laf atıyorsun salça oluyorsun millet sana ağır laflar edince kaldıramıyosun triplere girip kendi kendine oyunu bırakıyorum diye konular açıyosun ilgi çekmek için. Seni şu oyunda kim ciddiye alıyor ki laf her zaman birilerine laf atıp cevabını alınca susup kalan kişi sen oluyorsun.Arz klanında yalakalık yapmadığın o kadar lonca var lan hangisi seni adamdan sayıp aralarına aldı ? Düştüğün şu hale bak Twilight diye loncaya girmişsin. Boşsun sen olm boş şu oyunda arkadaş dediğin kişiler bile senin ne halt olduğunu iyi biliyor. Gereksiz laflarla kendini göstermeye çalışmaktan vazgeç neysen öyle davran faruk kardeş yoksa daha çok kaybedersinECHO yazdı:Zaten Bi yere Varmak Gibi Gib amacım Olsaydı bunu oyun içinde yapmazdım emin ol kardeşim ve kardeşim diyorum çünkü yaşın benden gerçekten küçük...ve bişey daha söylim ben bu oyuna her girdigim de tek bi amacım oluyobunu iyi dinle sadece keyfim istedigi için yapıyorum başka bişey deyil Egom Yüksek Deyil Kaldıramayan kişilerin bi sorunu olsa gerek çünkü laflarımı kimse kaldıramadıgı için bu durumdayım ben
![]()
- iSTaNBuLSeFiRiII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HİCRET
Onun bunun kuklası olan ikiden adamlık dersi he
ya arkadaş nasıl 18 yaşından küçükler giremiyo bazı mekanlara oyunlarında böyle olması lazım
17 yaşında veletin kullandıgı kelimelere bak bunlar hep fazla kurtlar vadisi izlemenin sonucu
çocuklara sübyanlara kötü örnek oluyo
bence uzatma he he de geç
hol bölgesinde beni kullandılar diye zırlayan bi şahsiyettirki ben hep kukla derim
)) gine sakışmışlarki kuklayı oynatmaya başlamışlar 
Konu içeriğinden çıktığı ve kişisel tartışmaya dönüştüğü için kapatılmıştır.