Oyunu Bıraktım Fakat Ara Ara Giriyorum Fırsat Oldukca...Oyunda WS Adına Bişey Kalmamış,Kalmışsa Bile Çarık Çürük İşler Veya Kişiler.Plus a Para Veripde Bölgeden Tartışma Yaratmamak Amaçlı Konuyu Burda Açmayı Uygun Gördüm.
Büyücüsüne Güvenen A'dan Z'ye Kim Varsa Oyun İçinden Bana Ulaşsın / FARUKULUSOY Parasına Tılsımına Bilmem Neyine WS Atıyorum Diyen Arkadaşlara'da Şunu Söylemek İstiyorum..İktiyacı Olan Ulaşmasın Bana
Oyunda tat kalmadı artık eğer iyi bir üniversite tutturursam boş vakitim çok olucak ozaman girer ws atma imkanı olursa atarız faruk Bu arada selamun aleyküm eskiciler /yeniciler Edebiyat konuları işliyoz sanki kafa bir milyon
citroenn yazdı:Oyunda tat kalmadı artık eğer iyi bir üniversite tutturursam boş vakitim çok olucak ozaman girer ws atma imkanı olursa atarız faruk Bu arada selamun aleyküm eskiciler /yeniciler Edebiyat konuları işliyoz sanki kafa bir milyon
Ve Aleyküm Selam kanki nkü yü tuttur yanıma gel ws yi burdaki dişiler le atarız
citroenn yazdı:bakalim neresi kismet olursa ama oyuna kafa yoramam bidaha tilsim milsim falan atarsam tilsimsiz atarm
Bu Oyuna Kafa Yormak Yapacagımız En Büyük Hata Olur Zaten Kardo Bakma Oyuna Giriyorum Ama Millete Sırf Salça Olayım Diye Kimsede WS Atmıyo Zaten Korkutmuşuz Zamanında Piskolojileri Bozulmuş