Zehir hk.

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Zehir hk.

Mesaj gönderen vengeance »

Selam Arkadaşlar

Ben zehiri 15 yaptım fakat kimsede yavaşlama olmadı admalar oldukları hızda ilerliyorlar bunun sebebi nedir ? (Üstümde 3 parça zehir item vardı)
Kullanıcı avatarı
MAXIMIANUS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Mahşerin Tanıkları

Re: Zehir hk.

Mesaj gönderen MAXIMIANUS »

vengeance yazdı:Selam Arkadaşlar

Ben zehiri 15 yaptım fakat kimsede yavaşlama olmadı admalar oldukları hızda ilerliyorlar bunun sebebi nedir ? (Üstümde 3 parça zehir item vardı)

Zehiri ilk attığında 2 3 sn gibi bir yavaşlama olur eğer krtikse bu 5 6 sn kadar olur daha sonra rakibinin yürüyüşü koşusu düzelir.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Merhaba,

Bakınız: İkv Oyun Rehberi Sayfa 79.

Tabloda zehirleme yeteneği gayet güzel açıklanmıştır.
İyi forumlar. ;)
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
Mugu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mugu »

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Mugu & Muguex
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Zehir yeteneğini 15 yapmana gerek yok, efsunlarını Büyü Hasarı Zehir olarak tak ve Büyü Zehir hasarını +900 yapmaya bak. İşte o zaman bak nasıl yürüyebiliyorlar mı? :) 10 Puan yeter derim..

Not: Kendi görüşümdür. Söylediğim şekli denemişim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

MAXIMIANUS yazdı:

Zehiri ilk attığında 2 3 sn gibi bir yavaşlama olur eğer krtikse bu 5 6 sn kadar olur daha sonra rakibinin yürüyüşü koşusu düzelir.
Yavaşlamanın kritik veyahutta hasarla alakası yok.Zehir Yeteneğine 5 puan verince rakibi 7,5 saniye %15 yavaşlatır ve 5 puandan itibaren her bir puan bu yavaşlatma etkisini %1,5 arttırır ve kudret gereksinimini %3 düşürür.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

KRİTİKTE İŞE YARIYOR DİE DÜŞÜNÜYORUM...:)
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

Kritikle daha fazla yavaslıyor. Birde atıldıgı anda anlık durduruyor dogru kullanımda çok yarar saglıyor.
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

IDyBKaTLiaMI yazdı:KRİTİKTE İŞE YARIYOR DİE DÜŞÜNÜYORUM...:)
AnyoneStopMe yazdı:Kritikle daha fazla yavaslıyor. Birde atıldıgı anda anlık durduruyor dogru kullanımda çok yarar saglıyor.
Neye dayanarak bunları söylüyorsunuz :) Zehir yeteneğinin özelliklerine biraz göz gezdirin.Boş kafanızdan yeni özellikler uydurmayın ;)
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

HezarfenCelebi yazdı:
IDyBKaTLiaMI yazdı:KRİTİKTE İŞE YARIYOR DİE DÜŞÜNÜYORUM...:)
AnyoneStopMe yazdı:Kritikle daha fazla yavaslıyor. Birde atıldıgı anda anlık durduruyor dogru kullanımda çok yarar saglıyor.
Neye dayanarak bunları söylüyorsunuz :) Zehir yeteneğinin özelliklerine biraz göz gezdirin.Boş kafanızdan yeni özellikler uydurmayın ;)
Zehir kritikte herzaman yavaşlatıyor ancak kritik gelmeden bazen yavaşlatıyor ve bn bunu 5 senelik kullandıgm şifacı tecrubesine dayanarak soyluyorum...:)
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

“Şifacı” sayfasına dön