Selam Arkadaşlar
Ben zehiri 15 yaptım fakat kimsede yavaşlama olmadı admalar oldukları hızda ilerliyorlar bunun sebebi nedir ? (Üstümde 3 parça zehir item vardı)
Zehir hk.
- MAXIMIANUS
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Mahşerin Tanıkları
Re: Zehir hk.
vengeance yazdı:Selam Arkadaşlar
Ben zehiri 15 yaptım fakat kimsede yavaşlama olmadı admalar oldukları hızda ilerliyorlar bunun sebebi nedir ? (Üstümde 3 parça zehir item vardı)
Zehiri ilk attığında 2 3 sn gibi bir yavaşlama olur eğer krtikse bu 5 6 sn kadar olur daha sonra rakibinin yürüyüşü koşusu düzelir.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Merhaba,
Bakınız: İkv Oyun Rehberi Sayfa 79.
Tabloda zehirleme yeteneği gayet güzel açıklanmıştır.
İyi forumlar.
Bakınız: İkv Oyun Rehberi Sayfa 79.
Tabloda zehirleme yeteneği gayet güzel açıklanmıştır.
İyi forumlar.
Zehir yeteneğini 15 yapmana gerek yok, efsunlarını Büyü Hasarı Zehir olarak tak ve Büyü Zehir hasarını +900 yapmaya bak. İşte o zaman bak nasıl yürüyebiliyorlar mı?vengeance yazdı:Selam Arkadaşlar
Not: Kendi görüşümdür. Söylediğim şekli denemişim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
- Demirci Çırağı
Yavaşlamanın kritik veyahutta hasarla alakası yok.Zehir Yeteneğine 5 puan verince rakibi 7,5 saniye %15 yavaşlatır ve 5 puandan itibaren her bir puan bu yavaşlatma etkisini %1,5 arttırır ve kudret gereksinimini %3 düşürür.MAXIMIANUS yazdı:vengeance yazdı:Selam Arkadaşlar
Zehiri ilk attığında 2 3 sn gibi bir yavaşlama olur eğer krtikse bu 5 6 sn kadar olur daha sonra rakibinin yürüyüşü koşusu düzelir.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
KRİTİKTE İŞE YARIYOR DİE DÜŞÜNÜYORUM...
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

- AnyoneStopMe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Kritikle daha fazla yavaslıyor. Birde atıldıgı anda anlık durduruyor dogru kullanımda çok yarar saglıyor.
-
- Demirci Çırağı
IDyBKaTLiaMI yazdı:KRİTİKTE İŞE YARIYOR DİE DÜŞÜNÜYORUM...
Neye dayanarak bunları söylüyorsunuzAnyoneStopMe yazdı:Kritikle daha fazla yavaslıyor. Birde atıldıgı anda anlık durduruyor dogru kullanımda çok yarar saglıyor.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Zehir kritikte herzaman yavaşlatıyor ancak kritik gelmeden bazen yavaşlatıyor ve bn bunu 5 senelik kullandıgm şifacı tecrubesine dayanarak soyluyorum...HezarfenCelebi yazdı:IDyBKaTLiaMI yazdı:KRİTİKTE İŞE YARIYOR DİE DÜŞÜNÜYORUM...Neye dayanarak bunları söylüyorsunuzAnyoneStopMe yazdı:Kritikle daha fazla yavaslıyor. Birde atıldıgı anda anlık durduruyor dogru kullanımda çok yarar saglıyor.Zehir yeteneğinin özelliklerine biraz göz gezdirin.Boş kafanızdan yeni özellikler uydurmayın
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII