Grup bölgeleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Grup bölgeleri

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

GB ler baya bi baymaya başladı 59 lvli getirin artıkda 49 daki gibi bireysel çabayla bi yere varalım ben acıkcası göbekli elektrik veren bi adam kesmekten yada dev bi robotu indirmekten veya ölü ama diri olsa güzel oldugunu düsündügüm bi kadını hatta ve hatta yaşlı sakallı bi adamı ve sevgilisi olan içerde biraz daha soyunan hatunu indirmekten sıkıldım getirin 59 lvli bireysel çabala bişiler yapalım artık :S
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Re: Grup bölgeleri

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

tek başımıza kassak ne güzel olurdu yalnız kurt takılırdık 3 tane gb var ilerde 59 olur inşallah
...
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen erbayyy »

59 lvl gelse bile birşey değişmeyecek gene grup bölgeleri ile dolacak oyun şu grup bölgelerini akıl eden GM kimse bence hemen GM likten kovulmalı ;)
.....
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

erbayyy yazdı:59 lvl gelse bile birşey değişmeyecek gene grup bölgeleri ile dolacak oyun şu grup bölgelerini akıl eden GM kimse bence hemen GM likten kovulmalı ;)
valla oyunun içine edildi
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

ForumunMessisi yazdı:
erbayyy yazdı:59 lvl gelse bile birşey değişmeyecek gene grup bölgeleri ile dolacak oyun şu grup bölgelerini akıl eden GM kimse bence hemen GM likten kovulmalı ;)
valla oyunun içine edildi
Ben hala bireysel takılıyorum.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

Merhaba ben Gaffar Bey,

Bende bu durumdan muzdaripim önüne gelen beni kesip gidiyor.Çemberlitaştaki doktorlar tekrar diriltiyor benle sevgilim Semiha bu işi bırakmayı düşünüyoruz.Sıkıldık artık yeni bir bölge gelsede artık rahat rahat evimizde sevgilimle çay filan içsek.Agah abime burdan selamlarımı gönderiyorum maaşıma zam istiyorum!!
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Schiller yazdı:Merhaba ben Gaffar Bey,

Bende bu durumdan muzdaripim önüne gelen beni kesip gidiyor.Çemberlitaştaki doktorlar tekrar diriltiyor benle sevgilim Semiha bu işi bırakmayı düşünüyoruz.Sıkıldık artık yeni bir bölge gelsede artık rahat rahat evimizde sevgilimle çay filan içsek.Agah abime burdan selamlarımı gönderiyorum maaşıma zam istiyorum!!
Agahtan cevap:
Oğlum nedir senin derdin senlemi uğraşacam.Abi ben sıkılıyom dedin çemberlitaşta ev yaptırdık 3 +1 oda yetmedi sevgili gönderdik.Canımı sıkma benim getirtme beni oraya.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
iSpAnYoL2834
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen iSpAnYoL2834 »

Nefer'den Cevap :

Ulan agah sen dedin gel teşkilata güzel diye geldik ne bir ikram ne bir jest.Elimize tutuşturdun bi 300 lira 3.Seviyede halen devam başkada bişi yok.Gaffar sana gelince ulan o yaşa gelmişssin geçen doktorların söyledi küçük mavi hap istemişssin adamdan lan manyak kalbin erg i zor kaldırıyor bide onu içip ölecen.

Sevgiler Nefer.
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

iSpAnYoL2834 yazdı:Nefer'den Cevap :

Ulan agah sen dedin gel teşkilata güzel diye geldik ne bir ikram ne bir jest.Elimize tutuşturdun bi 300 lira 3.Seviyede halen devam başkada bişi yok.Gaffar sana gelince ulan o yaşa gelmişssin geçen doktorların söyledi küçük mavi hap istemişssin adamdan lan manyak kalbin erg i zor kaldırıyor bide onu içip ölecen.

Sevgiler Nefer.
Agah tan cevap :
Olum bak beni deli ediyonuz ha sonunda yakacam bütün eminönünü canımı sıkmayın lan benim.Biri item ister biri beni kesmesinler der ben ne yapam benmi verem itemleri para yok para bütün teşkilat bana bakıyor.Herkesin maaşı benden çıkıyor nerden geliyor bu değirmenin suyu diye soran yok ha babam para iste item iste.Bi de maaş vermiyor diyon 300 bn verdim neyine yetmiyor.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
iSpAnYoL2834
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen iSpAnYoL2834 »

Forumkral yazdı:
iSpAnYoL2834 yazdı:Nefer'den Cevap :

Sevgiler Nefer.
Agah tan cevap :
Olum bak beni deli ediyonuz ha sonunda yakacam bütün eminönünü canımı sıkmayın lan benim.Biri item ister biri beni kesmesinler der ben ne yapam benmi verem itemleri para yok para bütün teşkilat bana bakıyor.Herkesin maaşı benden çıkıyor nerden geliyor bu değirmenin suyu diye soran yok ha babam para iste item iste.Bi de maaş vermiyor diyon 300 bn verdim neyine yetmiyor.
Sevgili agah bey kuzenim yazmış s.s.Ama doru yazmış parayı geçtim onca yıllık neferim bi sigorta yapmadın :( sen kör kör otur asit ve zehir yemekden vucudum delik deşik oldu şifacı reçete yazmıyor sigortamız yok agahh bize bahmiyy :(

“Genel Etkileşim” sayfasına dön