Grup bölgeleri
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Grup bölgeleri
GB ler baya bi baymaya başladı 59 lvli getirin artıkda 49 daki gibi bireysel çabayla bi yere varalım ben acıkcası göbekli elektrik veren bi adam kesmekten yada dev bi robotu indirmekten veya ölü ama diri olsa güzel oldugunu düsündügüm bi kadını hatta ve hatta yaşlı sakallı bi adamı ve sevgilisi olan içerde biraz daha soyunan hatunu indirmekten sıkıldım getirin 59 lvli bireysel çabala bişiler yapalım artık :S
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
Re: Grup bölgeleri
tek başımıza kassak ne güzel olurdu yalnız kurt takılırdık 3 tane gb var ilerde 59 olur inşallah
...
59 lvl gelse bile birşey değişmeyecek gene grup bölgeleri ile dolacak oyun şu grup bölgelerini akıl eden GM kimse bence hemen GM likten kovulmalı 
.....
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
valla oyunun içine edildierbayyy yazdı:59 lvl gelse bile birşey değişmeyecek gene grup bölgeleri ile dolacak oyun şu grup bölgelerini akıl eden GM kimse bence hemen GM likten kovulmalı
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

Ben hala bireysel takılıyorum.ForumunMessisi yazdı:valla oyunun içine edildierbayyy yazdı:59 lvl gelse bile birşey değişmeyecek gene grup bölgeleri ile dolacak oyun şu grup bölgelerini akıl eden GM kimse bence hemen GM likten kovulmalı
Merhaba ben Gaffar Bey,
Bende bu durumdan muzdaripim önüne gelen beni kesip gidiyor.Çemberlitaştaki doktorlar tekrar diriltiyor benle sevgilim Semiha bu işi bırakmayı düşünüyoruz.Sıkıldık artık yeni bir bölge gelsede artık rahat rahat evimizde sevgilimle çay filan içsek.Agah abime burdan selamlarımı gönderiyorum maaşıma zam istiyorum!!
Bende bu durumdan muzdaripim önüne gelen beni kesip gidiyor.Çemberlitaştaki doktorlar tekrar diriltiyor benle sevgilim Semiha bu işi bırakmayı düşünüyoruz.Sıkıldık artık yeni bir bölge gelsede artık rahat rahat evimizde sevgilimle çay filan içsek.Agah abime burdan selamlarımı gönderiyorum maaşıma zam istiyorum!!
Agahtan cevap:Schiller yazdı:Merhaba ben Gaffar Bey,
Oğlum nedir senin derdin senlemi uğraşacam.Abi ben sıkılıyom dedin çemberlitaşta ev yaptırdık 3 +1 oda yetmedi sevgili gönderdik.Canımı sıkma benim getirtme beni oraya.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Nefer'den Cevap :
Ulan agah sen dedin gel teşkilata güzel diye geldik ne bir ikram ne bir jest.Elimize tutuşturdun bi 300 lira 3.Seviyede halen devam başkada bişi yok.Gaffar sana gelince ulan o yaşa gelmişssin geçen doktorların söyledi küçük mavi hap istemişssin adamdan lan manyak kalbin erg i zor kaldırıyor bide onu içip ölecen.
Sevgiler Nefer.
Ulan agah sen dedin gel teşkilata güzel diye geldik ne bir ikram ne bir jest.Elimize tutuşturdun bi 300 lira 3.Seviyede halen devam başkada bişi yok.Gaffar sana gelince ulan o yaşa gelmişssin geçen doktorların söyledi küçük mavi hap istemişssin adamdan lan manyak kalbin erg i zor kaldırıyor bide onu içip ölecen.
Sevgiler Nefer.
Agah tan cevap :iSpAnYoL2834 yazdı:Nefer'den Cevap :
Sevgiler Nefer.
Olum bak beni deli ediyonuz ha sonunda yakacam bütün eminönünü canımı sıkmayın lan benim.Biri item ister biri beni kesmesinler der ben ne yapam benmi verem itemleri para yok para bütün teşkilat bana bakıyor.Herkesin maaşı benden çıkıyor nerden geliyor bu değirmenin suyu diye soran yok ha babam para iste item iste.Bi de maaş vermiyor diyon 300 bn verdim neyine yetmiyor.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Sevgili agah bey kuzenim yazmış s.s.Ama doru yazmış parayı geçtim onca yıllık neferim bi sigorta yapmadınForumkral yazdı:Agah tan cevap :iSpAnYoL2834 yazdı:Nefer'den Cevap :
Sevgiler Nefer.
Olum bak beni deli ediyonuz ha sonunda yakacam bütün eminönünü canımı sıkmayın lan benim.Biri item ister biri beni kesmesinler der ben ne yapam benmi verem itemleri para yok para bütün teşkilat bana bakıyor.Herkesin maaşı benden çıkıyor nerden geliyor bu değirmenin suyu diye soran yok ha babam para iste item iste.Bi de maaş vermiyor diyon 300 bn verdim neyine yetmiyor.