ÇT vaktim geldi ilk defa girecem pro şifalardan öneriler

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
spyTRspy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

ÇT vaktim geldi ilk defa girecem pro şifalardan öneriler

Mesaj gönderen spyTRspy »

itemlerim:
- M 2.5 şifa gözlük
- mor ibni cevo eldiven
- cevosu parlatılmış mor ibni cevo asa
- fundi yüzük
- fundi kolye
- fundi sarmaşık
- mor ibni cevo pantalon
- mağara ruh ceket
- ibni cevo ayakkabı

büyü şifam: 1517 büyü kritiğim: %30.6/x2

Bir dostum ÇT vaktimin geldiğini söyledi.
(şifa itemlerini dizdim gelsinde yani) ve ilk olarak x ve yol savaşçısından başlamam gerektiğini söyledi. Ama bunların dışında birde üstüne basa basa söylediği birşey daha var. O da tek bir hatamda bile birdaha ÇT ye giremeyeceğim konusuydu. Bir öneride de bulundu hata yapmamam için pro şifacılardan ÇT x-yol hakkında bilgi edinmem nerde neye dikkat etmem ne yapmam gerektiğini öğrenmemi önerdi.
Pro şifacılara sormak istiyorum ÇT x ve yol savaşçısında şifacı nelere dikkat etmeli ne yapmalı ne yapmamalı.
Gerekli bütün bilgileri almadan ÇT girmeyeceğim çünkü daha önce hiç girmedim ilk defa girecem hiçbirşey bilmiyorum bu nedenle illaki hata yaparım ve sonucu birdaha ÇT ye girememek olacak bir hata yapmak istemiyorum.
Pro şifacı arkadaşlardan sorduğum soruların cevaplarını ve varsa ilaveten bulunacakları bir öneri, bekliyorum.
spyTRspy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: ÇT vaktim geldi ilk defa girecem pro şifalardan öneriler

İlave etmeyi unuttuğum bir konu var. yetenek dağılımım x ve yol için nasıl olmalı? (+5 im yok)
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Benden sonra başladın fakat önce dizdin hesabını çünkü ben büyücüyüm :)

Şimdi ilk önce +5 al almadan acele etmemeni öneririm. X ve Yol savaşçısında yapacağın bir şey yok ben öyle hatırlıyorum. Sadece can basıp ck atacaksın. Ayrıca X ve Yolsavaşçısından mevlanalarını düşür stu gaffar semiha yolu açılır. Ama önerim zırh ve ayakkabını düşürmeden diğerlerine atlama.

Bunu sana oyunda da belirttiğim gibi eğer ki girerken ilk girişim dersen hatalarının bir kaçına göz yumabilirler fakat senin hatan yüzünden kesim olmaz değişik laflar duyabilirsin buda onurunu kırar.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

X kes 1 kere sonra stuya giriş acılcak full stu at zırh-eldiven düşür sonra full X ayakkabı düşür sonrada hep gaffar :D

15 iyileştirme
15 bilgisi
15 ck
15 kaldırma
15 element direnç
15 fiziksel direnç
10 bb
1 medi
1 çağrı
1 iyileştirme çemberi

(+5 siz hiç bişi yapamssın gibi bişi)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
spyTRspy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ForumunMessisi yazdı:X kes 1 kere sonra stuya giriş acılcak full stu at zırh-eldiven düşür sonra full X ayakkabı düşür sonrada hep gaffar :D

15 iyileştirme
15 bilgisi
15 ck
15 kaldırma
15 element direnç
15 fiziksel direnç
10 bb
1 medi
1 çağrı
1 iyileştirme çemberi

(+5 siz hiç bişi yapamssın gibi bişi)
+5 yükledim ancak yine gruplara giremiyorum :twisted: nedeni ise çt önü ashablı mevlanalı şifacı kaynıyor büyücüden çok şifacı var. e benim elimdede cevosu parlak ibni cevo mor asa var böyle oluncada benim yüzüme bakan olmuyor daha hiç x,yol kesemedim :|
Kullanıcı avatarı
HatasizCOOL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Erkan I Harbiye

Mesaj gönderen HatasizCOOL »

Madem gblere yeni girmeye basladin x gorevini yaptiksan sonra x le ugrasma x yorucu ve fazla zaman harcayici bie boss tur. Sana tavsiyet stuarta bolca girmen zirhini ve eldivenini dusurdukten sonra zaten ufak ufak gaffra gitmeye baslarsin. ide keske o asanin kritigini partlatsaydin ADeMOĞLu
HatasızCOOL ADeMOĞLu HÜRadaM
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Bozmacı mı olacaksın yoksa Şifa mı ona göre uzun uzun yazıp açıklamak istiyorum?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
spyTRspy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Esadullah yazdı:Bozmacı mı olacaksın yoksa Şifa mı ona göre uzun uzun yazıp açıklamak istiyorum?
Biraz geç cevap yazıyorsun hortlatmaya gerek yoktu :roll:
Sorun çözüldü ÇT itemlerini bile dizdim gaffar dahil bütün bossları parmağımda oynatıyorum.
Ashab üretip parlattım zaten yapalı çok oluyor. Ashab sağolsun cevosu parlak ibni cevo asa ile 1 ay giremediğim ÇT ye beni o dakika soktu.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

spyTRspy yazdı:
Esadullah yazdı:Bozmacı mı olacaksın yoksa Şifa mı ona göre uzun uzun yazıp açıklamak istiyorum?
Sorun çözüldü ÇT itemlerini bile dizdim gaffar dahil bütün bossları parmağımda oynatıyorum.
Ashab üretip parlattım zaten yapalı çok oluyor. Ashab sağolsun cevosu parlak ibni cevo asa ile 1 ay giremediğim ÇT ye beni o dakika soktu.
Bir zamanlar bir kuruşa muhtaç iken, zaman gelince İki kuruş seni başka hallere sokmasın! dikkat et kendine.. ;)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Esadullah yazdı:
spyTRspy yazdı:
Bir zamanlar bir kuruşa muhtaç iken, zaman gelince İki kuruş seni başka hallere sokmasın! dikkat et kendine.. ;)
Cevriye Görevi için, Çemberliye girmek için yalvaran bir arkadaşın böyle konuşmasına ben de şaşırdım. Uzatılan yardım elini bu denli bir terbiyesizlikle iten bir adam bana göre kişiliksizdir. Daha önce "çevrem yok" demiştin. Sebebi belli oldu :)

Ayrıca Şifacı bölümünde birçok konu var. Neden tekrar tekrar konu açıp kirlilik yapıyorsunuz çözemedim..
PIRASASAPI

“Şifacı” sayfasına dön