itemlerim:
- M 2.5 şifa gözlük
- mor ibni cevo eldiven
- cevosu parlatılmış mor ibni cevo asa
- fundi yüzük
- fundi kolye
- fundi sarmaşık
- mor ibni cevo pantalon
- mağara ruh ceket
- ibni cevo ayakkabı
büyü şifam: 1517 büyü kritiğim: %30.6/x2
Bir dostum ÇT vaktimin geldiğini söyledi.
(şifa itemlerini dizdim gelsinde yani) ve ilk olarak x ve yol savaşçısından başlamam gerektiğini söyledi. Ama bunların dışında birde üstüne basa basa söylediği birşey daha var. O da tek bir hatamda bile birdaha ÇT ye giremeyeceğim konusuydu. Bir öneride de bulundu hata yapmamam için pro şifacılardan ÇT x-yol hakkında bilgi edinmem nerde neye dikkat etmem ne yapmam gerektiğini öğrenmemi önerdi.
Pro şifacılara sormak istiyorum ÇT x ve yol savaşçısında şifacı nelere dikkat etmeli ne yapmalı ne yapmamalı.
Gerekli bütün bilgileri almadan ÇT girmeyeceğim çünkü daha önce hiç girmedim ilk defa girecem hiçbirşey bilmiyorum bu nedenle illaki hata yaparım ve sonucu birdaha ÇT ye girememek olacak bir hata yapmak istemiyorum.
Pro şifacı arkadaşlardan sorduğum soruların cevaplarını ve varsa ilaveten bulunacakları bir öneri, bekliyorum.
ÇT vaktim geldi ilk defa girecem pro şifalardan öneriler
Re: ÇT vaktim geldi ilk defa girecem pro şifalardan öneriler
İlave etmeyi unuttuğum bir konu var. yetenek dağılımım x ve yol için nasıl olmalı? (+5 im yok)
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Benden sonra başladın fakat önce dizdin hesabını çünkü ben büyücüyüm 
Şimdi ilk önce +5 al almadan acele etmemeni öneririm. X ve Yol savaşçısında yapacağın bir şey yok ben öyle hatırlıyorum. Sadece can basıp ck atacaksın. Ayrıca X ve Yolsavaşçısından mevlanalarını düşür stu gaffar semiha yolu açılır. Ama önerim zırh ve ayakkabını düşürmeden diğerlerine atlama.
Bunu sana oyunda da belirttiğim gibi eğer ki girerken ilk girişim dersen hatalarının bir kaçına göz yumabilirler fakat senin hatan yüzünden kesim olmaz değişik laflar duyabilirsin buda onurunu kırar.
Şimdi ilk önce +5 al almadan acele etmemeni öneririm. X ve Yol savaşçısında yapacağın bir şey yok ben öyle hatırlıyorum. Sadece can basıp ck atacaksın. Ayrıca X ve Yolsavaşçısından mevlanalarını düşür stu gaffar semiha yolu açılır. Ama önerim zırh ve ayakkabını düşürmeden diğerlerine atlama.
Bunu sana oyunda da belirttiğim gibi eğer ki girerken ilk girişim dersen hatalarının bir kaçına göz yumabilirler fakat senin hatan yüzünden kesim olmaz değişik laflar duyabilirsin buda onurunu kırar.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
X kes 1 kere sonra stuya giriş acılcak full stu at zırh-eldiven düşür sonra full X ayakkabı düşür sonrada hep gaffar
15 iyileştirme
15 bilgisi
15 ck
15 kaldırma
15 element direnç
15 fiziksel direnç
10 bb
1 medi
1 çağrı
1 iyileştirme çemberi
(+5 siz hiç bişi yapamssın gibi bişi)
15 iyileştirme
15 bilgisi
15 ck
15 kaldırma
15 element direnç
15 fiziksel direnç
10 bb
1 medi
1 çağrı
1 iyileştirme çemberi
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

+5 yükledim ancak yine gruplara giremiyorum :twisted: nedeni ise çt önü ashablı mevlanalı şifacı kaynıyor büyücüden çok şifacı var. e benim elimdede cevosu parlak ibni cevo mor asa var böyle oluncada benim yüzüme bakan olmuyor daha hiç x,yol kesemedim :|ForumunMessisi yazdı:X kes 1 kere sonra stuya giriş acılcak full stu at zırh-eldiven düşür sonra full X ayakkabı düşür sonrada hep gaffar![]()
15 iyileştirme
15 bilgisi
15 ck
15 kaldırma
15 element direnç
15 fiziksel direnç
10 bb
1 medi
1 çağrı
1 iyileştirme çemberi
- HatasizCOOL
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Erkan I Harbiye
Madem gblere yeni girmeye basladin x gorevini yaptiksan sonra x le ugrasma x yorucu ve fazla zaman harcayici bie boss tur. Sana tavsiyet stuarta bolca girmen zirhini ve eldivenini dusurdukten sonra zaten ufak ufak gaffra gitmeye baslarsin. ide keske o asanin kritigini partlatsaydin ADeMOĞLu
HatasızCOOL ADeMOĞLu HÜRadaM
Bozmacı mı olacaksın yoksa Şifa mı ona göre uzun uzun yazıp açıklamak istiyorum?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Biraz geç cevap yazıyorsun hortlatmaya gerek yoktu :roll:Esadullah yazdı:Bozmacı mı olacaksın yoksa Şifa mı ona göre uzun uzun yazıp açıklamak istiyorum?
Sorun çözüldü ÇT itemlerini bile dizdim gaffar dahil bütün bossları parmağımda oynatıyorum.
Ashab üretip parlattım zaten yapalı çok oluyor. Ashab sağolsun cevosu parlak ibni cevo asa ile 1 ay giremediğim ÇT ye beni o dakika soktu.
Bir zamanlar bir kuruşa muhtaç iken, zaman gelince İki kuruş seni başka hallere sokmasın! dikkat et kendine..spyTRspy yazdı:Biraz geç cevap yazıyorsun hortlatmaya gerek yoktu :roll:Esadullah yazdı:Bozmacı mı olacaksın yoksa Şifa mı ona göre uzun uzun yazıp açıklamak istiyorum?
Sorun çözüldü ÇT itemlerini bile dizdim gaffar dahil bütün bossları parmağımda oynatıyorum.
Ashab üretip parlattım zaten yapalı çok oluyor. Ashab sağolsun cevosu parlak ibni cevo asa ile 1 ay giremediğim ÇT ye beni o dakika soktu.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Cevriye Görevi için, Çemberliye girmek için yalvaran bir arkadaşın böyle konuşmasına ben de şaşırdım. Uzatılan yardım elini bu denli bir terbiyesizlikle iten bir adam bana göre kişiliksizdir. Daha önce "çevrem yok" demiştin. Sebebi belli olduEsadullah yazdı:Bir zamanlar bir kuruşa muhtaç iken, zaman gelince İki kuruş seni başka hallere sokmasın! dikkat et kendine..spyTRspy yazdı:Biraz geç cevap yazıyorsun hortlatmaya gerek yoktu :roll:Esadullah yazdı:Bozmacı mı olacaksın yoksa Şifa mı ona göre uzun uzun yazıp açıklamak istiyorum?
Ayrıca Şifacı bölümünde birçok konu var. Neden tekrar tekrar konu açıp kirlilik yapıyorsunuz çözemedim..
PIRASASAPI