Leviathen de bıraktı ikv kesinlikle benim gözümdeki değeri 0

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
reznov46
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Leviathen de bıraktı ikv kesinlikle benim gözümdeki değeri 0

Mesaj gönderen reznov46 »

Dün itibarıyla yanlış kişilere güvendiğimden dolayı Oceans çarım soyulduğu gibi büyücümde bir darbe yemiştir tek diyeceğim şey eski ikv den eser yok insanlar bozmuş iyice bu oyunda harcadığım zamanın hata olduğu şimdi anladım bir daha da ikv nin i sini bile almam ağzıma insanların hepsi itemden dolayı kafayı yemiş durumda ulan metin2 de bile bu kadar çarım soyulmadı çok uzattım allaha emanet olun.
-------Leviathen------
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Leviathen de bıraktı ikv kesinlikle benim gözümdeki değe

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Kişisel olarak yaptığın hatalardan YÖNETİCİLER SORUMLU DEĞİLDİR. Metin2 ye gelince 9-13 yaş arası oyun benim gözümde ;)

3 Yıldır 9 adet full karakterlerimin olduğu 3 ayrı hesabımın şifresini çok güvendiğim kişi biliyor .. Yüz yüze bile görüşmedik fakat hiç bir item veya karakterim soyulma tehlikesi geçirmedi..
Resim
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

reznov46 yazdı:Dün itibarıyla yanlış kişilere güvendiğimden dolayı Oceans çarım soyulduğu gibi büyücümde bir darbe yemiştir tek diyeceğim şey eski ikv den eser yok insanlar bozmuş iyice bu oyunda harcadığım zamanın hata olduğu şimdi anladım bir daha da ikv nin i sini bile almam ağzıma insanların hepsi itemden dolayı kafayı yemiş durumda ulan metin2 de bile bu kadar çarım soyulmadı çok uzattım allaha emanet olun.
İnsanlar yüzünden oyunu suçlayamazsın.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
EndopLazmikBuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gece Süvarileri

Mesaj gönderen EndopLazmikBuyu »

HeilHitler yazdı:
reznov46 yazdı:Dün itibarıyla yanlış kişilere güvendiğimden dolayı Oceans çarım soyulduğu gibi büyücümde bir darbe yemiştir tek diyeceğim şey eski ikv den eser yok insanlar bozmuş iyice bu oyunda harcadığım zamanın hata olduğu şimdi anladım bir daha da ikv nin i sini bile almam ağzıma insanların hepsi itemden dolayı kafayı yemiş durumda ulan metin2 de bile bu kadar çarım soyulmadı çok uzattım allaha emanet olun.
İnsanlar yüzünden oyunu suçlayamazsın.
Resim
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

HeilHitler yazdı:İnsanlar yüzünden oyunu suçlayamazsın.
;)

Oyun içerisindeki kişisel tecrübelerinizin (acı tecrübeler şu anki konumuz) sorumlusu İKV yönetimi veya direkt olarak İKV olamaz. Çevrenizdeki kullanıcıları kendi özgür iradeniz ile belirleyeceğiniz gibi, hangi kullanıcıya hangi ölçüde değer vererek ne kadar güvendiğiniz ise yine sizin istemlerinize, duygu ve düşüncelerinize bağlıdır.

Ek olarak dünyanın hangi noktasına adım atarsanız atın iyiler ve kötüler mutlaka karşınıza çıkacaktır.

Daha dikkatli olmanız dileklerim ile, iyi forumlar.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

Respected yazdı:
;)

Oyun içerisindeki kişisel tecrübelerinizin (acı tecrübeler şu anki konumuz) sorumlusu İKV yönetimi veya direkt olarak İKV olamaz. Çevrenizdeki kullanıcıları kendi özgür iradeniz ile belirleyeceğiniz gibi, hangi kullanıcıya hangi ölçüde değer vererek ne kadar güvendiğiniz ise yine sizin istemlerinize, duygu ve düşüncelerinize bağlıdır.

Ek olarak dünyanın hangi noktasına adım atarsanız atın iyiler ve kötüler mutlaka karşınıza çıkacaktır.

Daha dikkatli olmanız dileklerim ile, iyi forumlar.
Çevrenizde Aktarım,Ticaret Yapacağınız Kişileri İyi Belirleyin
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

[quote="HeilHitler"]
İnsanlar yüzünden oyunu suçlayamazsın.[/quote]

Hepimiz Hitleriz.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Epiloque
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Epiloque »

Benim arkadaşlarıma güvenipte verdiğim charlarla müze açardık birde oyunu çok ciddiye almayın 1 ejder için kendini satacak adamlar tanıdım :!:
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!

ultrAslan

“Genel Etkileşim” sayfasına dön