Leviathen de bıraktı ikv kesinlikle benim gözümdeki değeri 0
Leviathen de bıraktı ikv kesinlikle benim gözümdeki değeri 0
Dün itibarıyla yanlış kişilere güvendiğimden dolayı Oceans çarım soyulduğu gibi büyücümde bir darbe yemiştir tek diyeceğim şey eski ikv den eser yok insanlar bozmuş iyice bu oyunda harcadığım zamanın hata olduğu şimdi anladım bir daha da ikv nin i sini bile almam ağzıma insanların hepsi itemden dolayı kafayı yemiş durumda ulan metin2 de bile bu kadar çarım soyulmadı çok uzattım allaha emanet olun.
-------Leviathen------
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: Leviathen de bıraktı ikv kesinlikle benim gözümdeki değe
Kişisel olarak yaptığın hatalardan YÖNETİCİLER SORUMLU DEĞİLDİR. Metin2 ye gelince 9-13 yaş arası oyun benim gözümde
3 Yıldır 9 adet full karakterlerimin olduğu 3 ayrı hesabımın şifresini çok güvendiğim kişi biliyor .. Yüz yüze bile görüşmedik fakat hiç bir item veya karakterim soyulma tehlikesi geçirmedi..
3 Yıldır 9 adet full karakterlerimin olduğu 3 ayrı hesabımın şifresini çok güvendiğim kişi biliyor .. Yüz yüze bile görüşmedik fakat hiç bir item veya karakterim soyulma tehlikesi geçirmedi..

- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İnsanlar yüzünden oyunu suçlayamazsın.reznov46 yazdı:Dün itibarıyla yanlış kişilere güvendiğimden dolayı Oceans çarım soyulduğu gibi büyücümde bir darbe yemiştir tek diyeceğim şey eski ikv den eser yok insanlar bozmuş iyice bu oyunda harcadığım zamanın hata olduğu şimdi anladım bir daha da ikv nin i sini bile almam ağzıma insanların hepsi itemden dolayı kafayı yemiş durumda ulan metin2 de bile bu kadar çarım soyulmadı çok uzattım allaha emanet olun.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- EndopLazmikBuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gece Süvarileri
HeilHitler yazdı:İnsanlar yüzünden oyunu suçlayamazsın.reznov46 yazdı:Dün itibarıyla yanlış kişilere güvendiğimden dolayı Oceans çarım soyulduğu gibi büyücümde bir darbe yemiştir tek diyeceğim şey eski ikv den eser yok insanlar bozmuş iyice bu oyunda harcadığım zamanın hata olduğu şimdi anladım bir daha da ikv nin i sini bile almam ağzıma insanların hepsi itemden dolayı kafayı yemiş durumda ulan metin2 de bile bu kadar çarım soyulmadı çok uzattım allaha emanet olun.

- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
reznov46 yazdı:Dün itibarıyla yanlış kişilere güvendiğimden dolayı Oceans çarım soyulduğu gibi büyücümde bir darbe yemiştir tek diyeceğim şey eski ikv den eser yok insanlar bozmuş iyice bu oyunda harcadığım zamanın hata olduğu şimdi anladım bir daha da ikv nin i sini bile almam ağzıma insanların hepsi itemden dolayı kafayı yemiş durumda ulan metin2 de bile bu kadar çarım soyulmadı çok uzattım allaha emanet olun.
Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
HeilHitler yazdı:İnsanlar yüzünden oyunu suçlayamazsın.
Oyun içerisindeki kişisel tecrübelerinizin (acı tecrübeler şu anki konumuz) sorumlusu İKV yönetimi veya direkt olarak İKV olamaz. Çevrenizdeki kullanıcıları kendi özgür iradeniz ile belirleyeceğiniz gibi, hangi kullanıcıya hangi ölçüde değer vererek ne kadar güvendiğiniz ise yine sizin istemlerinize, duygu ve düşüncelerinize bağlıdır.
Ek olarak dünyanın hangi noktasına adım atarsanız atın iyiler ve kötüler mutlaka karşınıza çıkacaktır.
Daha dikkatli olmanız dileklerim ile, iyi forumlar.

- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Lonca: We Are Family
Çevrenizde Aktarım,Ticaret Yapacağınız Kişileri İyi BelirleyinRespected yazdı:
![]()
Oyun içerisindeki kişisel tecrübelerinizin (acı tecrübeler şu anki konumuz) sorumlusu İKV yönetimi veya direkt olarak İKV olamaz. Çevrenizdeki kullanıcıları kendi özgür iradeniz ile belirleyeceğiniz gibi, hangi kullanıcıya hangi ölçüde değer vererek ne kadar güvendiğiniz ise yine sizin istemlerinize, duygu ve düşüncelerinize bağlıdır.
Ek olarak dünyanın hangi noktasına adım atarsanız atın iyiler ve kötüler mutlaka karşınıza çıkacaktır.
Daha dikkatli olmanız dileklerim ile, iyi forumlar.
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
[quote="HeilHitler"]
İnsanlar yüzünden oyunu suçlayamazsın.[/quote]
Hepimiz Hitleriz.
İnsanlar yüzünden oyunu suçlayamazsın.[/quote]
Hepimiz Hitleriz.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- Epiloque
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Büyük Selçuklular
Benim arkadaşlarıma güvenipte verdiğim charlarla müze açardık birde oyunu çok ciddiye almayın 1 ejder için kendini satacak adamlar tanıdım :!:
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!
ultrAslan
ultrAslan