İstanbul.exe çalıştıramıyorum Yardım lütfen

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Orionxxxposeidon
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

İstanbul.exe çalıştıramıyorum Yardım lütfen

Mesaj gönderen Orionxxxposeidon »

Merhaba,
Pc ye ne oldu bilmiyorum ama istanbul.exe yi çalıştıramıyorum ve forum sitesinde Yeni konu gönder tıkladım yerde mesaj penceresi bembeyaz kodlar bembeyaz konu yazdığımız yerde bembeyaz yardım ederseniz sevinirim.
İyi Forumlar...
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: İstanbul.exe çalıştıramıyorum Yardım lütfen

Mesaj gönderen Erdogan »

Orionxxxposeidon yazdı:Merhaba,
Pc ye ne oldu bilmiyorum ama istanbul.exe yi çalıştıramıyorum ve forum sitesinde Yeni konu gönder tıkladım yerde mesaj penceresi bembeyaz kodlar bembeyaz konu yazdığımız yerde bembeyaz yardım ederseniz sevinirim.
İyi Forumlar...
Merhaba,

Oyunu açmaya çalıştığınızda nasıl bir problem ile karşılaştığınızı, hangi aşamada problemin ortaya çıktığını bu başlık altından iletirseniz yardımcı olabiliriz.

[GM]Erdoğan
Kullanıcı avatarı
Orionxxxposeidon
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Merhaba,

Oyuna giremiyorum yani oyunu açmak için ya sağ tıklayıp girmeye çalışıyorum mouse ın yanındaki kum saati yaklaşık 2 saniye çıkıp gidiyor ve açılmıyor

İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

İşletim sisteminiz ile ilgili bir problem yaşıyor olmanız muhtemel. Sisteminizde herhangi bir problem (virüs, zararlı yazılım vb. durumlar) var ise, bu problemleri giderdikten sonra oyuna girmeyi tekrar deneyin. Bu problemi yalnızca İstanbul Kıyamet Vakti yazılımında yaşayıp yaşamadığınıza da dikkat etmenizi öneririm. Eğer yalnızca İKV yazılımını çalıştırmak ile ilgili bir sıkıntıysa, oyunu sisteminizden tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyiniz.

Oyunun çalışmasına engel olabilecek herhangi bir yazılım kullanıyorsanız, deaktif duruma getirip İKV yazılımını çalıştırmayı tekrar deneyiniz.

Sorunun devamı halinde iletinizi bekliyorum.

[GM]Erdoğan
Kullanıcı avatarı
Orionxxxposeidon
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Merhaba,

Masaüstündeki diğer oyunlara rahatça girebiliyor bu sorun şu an sadece istanbul.exe de gördüm. Oyunu kaldırıp tekrar kurmak istiyorum yalnız indir linkine tıkladım mı yükleme süresi baya aşıyor.1 saatle başlamasına rağmen 5 güne çıkıyor. Kur dosyasını da kaybettim ne yapmam gerek.Oyunu engelliyecek bir programda yok yardımcı olabilrseniz sevinirim.

İyi Forumlar..
Kullanıcı avatarı
Orionxxxposeidon
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Merhaba,

İkv forum içindede bir kaç sorun var ileti yazdığım kutu bembeyaz ve yazılar siyah gözüküyor.Bazı arkadaşların Quote yani alıntı cümlelerini de okuyamıyorum onlarda beyazlıyor acaba Ekran Kartından olabilirmi ?

İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
AGAHBEYPESETMEZ
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen AGAHBEYPESETMEZ »

Muhtemelen ekran kartı olabilir veya sistem üzerinde değişiklik yapmış olabilirsiniz.En kötü ihtimalle bilgisayarınıza çeşitli bir virüs,trojan bulaşmış olabilir.
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Masaüstündeki diğer oyunlara rahatça girebiliyor bu sorun şu an sadece istanbul.exe de gördüm. Oyunu kaldırıp tekrar kurmak istiyorum yalnız indir linkine tıkladım mı yükleme süresi baya aşıyor.1 saatle başlamasına rağmen 5 güne çıkıyor. Kur dosyasını da kaybettim ne yapmam gerek.Oyunu engelliyecek bir programda yok yardımcı olabilrseniz sevinirim.

İyi Forumlar..
Kurulum dosyasını başka bir yerden edinip bilgisayarınıza kurmayı deneyebilirsiniz. İnterneti olan bir tanıdığınız ya da bir kafe işinizi görebilir. Tavsiyem kurulum dosyasını indirip, kuruluşu tekrarlamanızdan yanadır.

İkv forum içindede bir kaç sorun var ileti yazdığım kutu bembeyaz ve yazılar siyah gözüküyor.Bazı arkadaşların Quote yani alıntı cümlelerini de okuyamıyorum onlarda beyazlıyor acaba Ekran Kartından olabilirmi ?

İyi Forumlar...
Farklı bir tarayıcı ile denemeler yapınız. Aynı problemi yaşıyorsanız eğer, donanımsal olarak bir eksiklik/problem yaşıyor olabilirsiniz.

Not: Sorunun devamı halinde lütfen özel mesaj ile ulaşınız.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön