Merhaba,
Pc ye ne oldu bilmiyorum ama istanbul.exe yi çalıştıramıyorum ve forum sitesinde Yeni konu gönder tıkladım yerde mesaj penceresi bembeyaz kodlar bembeyaz konu yazdığımız yerde bembeyaz yardım ederseniz sevinirim.
İyi Forumlar...
İstanbul.exe çalıştıramıyorum Yardım lütfen
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
İstanbul.exe çalıştıramıyorum Yardım lütfen
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
Re: İstanbul.exe çalıştıramıyorum Yardım lütfen
Merhaba,Orionxxxposeidon yazdı:Merhaba,
Pc ye ne oldu bilmiyorum ama istanbul.exe yi çalıştıramıyorum ve forum sitesinde Yeni konu gönder tıkladım yerde mesaj penceresi bembeyaz kodlar bembeyaz konu yazdığımız yerde bembeyaz yardım ederseniz sevinirim.
İyi Forumlar...
Oyunu açmaya çalıştığınızda nasıl bir problem ile karşılaştığınızı, hangi aşamada problemin ortaya çıktığını bu başlık altından iletirseniz yardımcı olabiliriz.
[GM]Erdoğan
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
Merhaba,
Oyuna giremiyorum yani oyunu açmak için ya sağ tıklayıp girmeye çalışıyorum mouse ın yanındaki kum saati yaklaşık 2 saniye çıkıp gidiyor ve açılmıyor
İyi Forumlar...
Oyuna giremiyorum yani oyunu açmak için ya sağ tıklayıp girmeye çalışıyorum mouse ın yanındaki kum saati yaklaşık 2 saniye çıkıp gidiyor ve açılmıyor
İyi Forumlar...
Merhaba,
İşletim sisteminiz ile ilgili bir problem yaşıyor olmanız muhtemel. Sisteminizde herhangi bir problem (virüs, zararlı yazılım vb. durumlar) var ise, bu problemleri giderdikten sonra oyuna girmeyi tekrar deneyin. Bu problemi yalnızca İstanbul Kıyamet Vakti yazılımında yaşayıp yaşamadığınıza da dikkat etmenizi öneririm. Eğer yalnızca İKV yazılımını çalıştırmak ile ilgili bir sıkıntıysa, oyunu sisteminizden tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyiniz.
Oyunun çalışmasına engel olabilecek herhangi bir yazılım kullanıyorsanız, deaktif duruma getirip İKV yazılımını çalıştırmayı tekrar deneyiniz.
Sorunun devamı halinde iletinizi bekliyorum.
[GM]Erdoğan
İşletim sisteminiz ile ilgili bir problem yaşıyor olmanız muhtemel. Sisteminizde herhangi bir problem (virüs, zararlı yazılım vb. durumlar) var ise, bu problemleri giderdikten sonra oyuna girmeyi tekrar deneyin. Bu problemi yalnızca İstanbul Kıyamet Vakti yazılımında yaşayıp yaşamadığınıza da dikkat etmenizi öneririm. Eğer yalnızca İKV yazılımını çalıştırmak ile ilgili bir sıkıntıysa, oyunu sisteminizden tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyiniz.
Oyunun çalışmasına engel olabilecek herhangi bir yazılım kullanıyorsanız, deaktif duruma getirip İKV yazılımını çalıştırmayı tekrar deneyiniz.
Sorunun devamı halinde iletinizi bekliyorum.
[GM]Erdoğan
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
Merhaba,
Masaüstündeki diğer oyunlara rahatça girebiliyor bu sorun şu an sadece istanbul.exe de gördüm. Oyunu kaldırıp tekrar kurmak istiyorum yalnız indir linkine tıkladım mı yükleme süresi baya aşıyor.1 saatle başlamasına rağmen 5 güne çıkıyor. Kur dosyasını da kaybettim ne yapmam gerek.Oyunu engelliyecek bir programda yok yardımcı olabilrseniz sevinirim.
İyi Forumlar..
Masaüstündeki diğer oyunlara rahatça girebiliyor bu sorun şu an sadece istanbul.exe de gördüm. Oyunu kaldırıp tekrar kurmak istiyorum yalnız indir linkine tıkladım mı yükleme süresi baya aşıyor.1 saatle başlamasına rağmen 5 güne çıkıyor. Kur dosyasını da kaybettim ne yapmam gerek.Oyunu engelliyecek bir programda yok yardımcı olabilrseniz sevinirim.
İyi Forumlar..
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
Merhaba,
İkv forum içindede bir kaç sorun var ileti yazdığım kutu bembeyaz ve yazılar siyah gözüküyor.Bazı arkadaşların Quote yani alıntı cümlelerini de okuyamıyorum onlarda beyazlıyor acaba Ekran Kartından olabilirmi ?
İyi Forumlar...
İkv forum içindede bir kaç sorun var ileti yazdığım kutu bembeyaz ve yazılar siyah gözüküyor.Bazı arkadaşların Quote yani alıntı cümlelerini de okuyamıyorum onlarda beyazlıyor acaba Ekran Kartından olabilirmi ?
İyi Forumlar...
- AGAHBEYPESETMEZ
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Muhtemelen ekran kartı olabilir veya sistem üzerinde değişiklik yapmış olabilirsiniz.En kötü ihtimalle bilgisayarınıza çeşitli bir virüs,trojan bulaşmış olabilir.
Kurulum dosyasını başka bir yerden edinip bilgisayarınıza kurmayı deneyebilirsiniz. İnterneti olan bir tanıdığınız ya da bir kafe işinizi görebilir. Tavsiyem kurulum dosyasını indirip, kuruluşu tekrarlamanızdan yanadır.Orionxxxposeidon yazdı:Merhaba,
İyi Forumlar..
Farklı bir tarayıcı ile denemeler yapınız. Aynı problemi yaşıyorsanız eğer, donanımsal olarak bir eksiklik/problem yaşıyor olabilirsiniz.Orionxxxposeidon yazdı:Merhaba,
İyi Forumlar...
Not: Sorunun devamı halinde lütfen özel mesaj ile ulaşınız.