Şifası dayanıksızlık sorunu !
Şifası dayanıksızlık sorunu !
Yahu bende şifacıyım mor pant mor eldive basılmış çıbanlı akrep asa ful ibni sina ve fundi yüzük kolyeler ama bir savaşçı gelip beni iki vuruşta öldürüyor kan basıyorum 3 vuruşta öldürüyor anlamadım gitti bu savaşçılar bukadar güçlendiyse biz nasıl yapacaz etrafta gezemez olduk gören öldürüyor. varmı bunlardan kurtulmanın bir taktiği yeteneği ?
Re: Şifası dayanıksızlık sorunu !
VeSVeSe yazdı:Yahu bende şifacıyım mor pant mor eldive basılmış çıbanlı akrep asa ful ibni sina ve fundi yüzük kolyeler ama bir savaşçı gelip beni iki vuruşta öldürüyor kan basıyorum 3 vuruşta öldürüyor anlamadım gitti bu savaşçılar bukadar güçlendiyse biz nasıl yapacaz etrafta gezemez olduk gören öldürüyor. varmı bunlardan kurtulmanın bir taktiği yeteneği ?
Ruh kalkanı yeteneğine 15 verip 2,3 parçada ibni solucan eşya takarsanız sizi kesmekte çok zorlanırlar.Ruh kalkanı 39 lwl zamanında her şifacının kullandığı bir yetenek ama şuan çoğunlukla ws de tercih ediliyor.
Ruh kalkanına 15 verirsem bölgelere falan giremem ne yapacağımızı şaşırdık artık adambir sert bir ağır darber vurup öldürüyor gerçekten sıktı şifa yetiştiremiyorum 1750şifa var ful ibni bu nasıl iş anlamadım. Bunlardan kurtulmak için bir taktik yetenek söyleyin yapalım hemde gurup bölgelerine girebilelim.berkan587 yazdı:VeSVeSe yazdı:Yahu bende şifacıyım mor pant mor eldive basılmış çıbanlı akrep asa ful ibni sina ve fundi yüzük kolyeler ama bir savaşçı gelip beni iki vuruşta öldürüyor kan basıyorum 3 vuruşta öldürüyor anlamadım gitti bu savaşçılar bukadar güçlendiyse biz nasıl yapacaz etrafta gezemez olduk gören öldürüyor. varmı bunlardan kurtulmanın bir taktiği yeteneği ?
Ruh kalkanı yeteneğine 15 verip 2,3 parçada ibni solucan eşya takarsanız sizi kesmekte çok zorlanırlar.Ruh kalkanı 39 lwl zamanında her şifacının kullandığı bir yetenek ama şuan çoğunlukla ws de tercih ediliyor.
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
Bence çok yanlış düşünüyorsun sonuçta o grup bölgesine item düşürmek veya grup bölgesinde daha az iksir içmek için giriyorsun klan savaşı ile grup bölgeleri için ayrı yetenek kombinasyonları var ya klan savaşına uygun şekilde gezinirsin yada grup bölgesi için uygun şekilde gezinirsin bunun başka bir mantıklı açıklaması olamaz.VeSVeSe yazdı:Ruh kalkanına 15 verirsem bölgelere falan giremem ne yapacağımızı şaşırdık artık adambir sert bir ağır darber vurup öldürüyor gerçekten sıktı şifa yetiştiremiyorum 1750şifa var ful ibni bu nasıl iş anlamadım. Bunlardan kurtulmak için bir taktik yetenek söyleyin yapalım hemde gurup bölgelerine girebilelim.berkan587 yazdı:VeSVeSe yazdı:Yahu bende şifacıyım mor pant mor eldive basılmış çıbanlı akrep asa ful ibni sina ve fundi yüzük kolyeler ama bir savaşçı gelip beni iki vuruşta öldürüyor kan basıyorum 3 vuruşta öldürüyor anlamadım gitti bu savaşçılar bukadar güçlendiyse biz nasıl yapacaz etrafta gezemez olduk gören öldürüyor. varmı bunlardan kurtulmanın bir taktiği yeteneği ?
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

O zaman sadece Grup bölgesi atıyorsan klan savaşlarında olmuyacaksın.Güvenli bölgede durup grup bulmaya çalışcaksın.Üstünü dizdikten sonra klandan şu yetenekleri kullanabilirsin.
15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Elementel Direnç
15 Ruh Kalkanı
15 Kaldırma
15 Can kurtaran
10 Meditasyon
1 Büyü bozma
1 İyileştirme çemberi
1 Çağrı
Üstün full mevlana olsa dahi takılarını İbni solucan giymeni öneririm.Şifa basarken funditoresleri kullanırsın,savaşcı saldırırsa ibni solucanları giyersin.
15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Elementel Direnç
15 Ruh Kalkanı
15 Kaldırma
15 Can kurtaran
10 Meditasyon
1 Büyü bozma
1 İyileştirme çemberi
1 Çağrı
Üstün full mevlana olsa dahi takılarını İbni solucan giymeni öneririm.Şifa basarken funditoresleri kullanırsın,savaşcı saldırırsa ibni solucanları giyersin.
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
Arkadaşların dedikleri doğru. İbni mor pantolonum varken bile atıyorum 1 savaşçı dalarken yücelen solucan pantolonumu takıyorum( 1 -2 solucan daha var tabi). Zırhım artınca bıçak sırtı setli adamla bile dalga geçiyorum 
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
VeSVeSe yazdı:Ruh kalkanına 15 verirsem bölgelere falan giremem ne yapacağımızı şaşırdık artık adambir sert bir ağır darber vurup öldürüyor gerçekten sıktı şifa yetiştiremiyorum 1750şifa var ful ibni bu nasıl iş anlamadım. Bunlardan kurtulmak için bir taktik yetenek söyleyin yapalım hemde gurup bölgelerine girebilelim.berkan587 yazdı:VeSVeSe yazdı:Yahu bende şifacıyım mor pant mor eldive basılmış çıbanlı akrep asa ful ibni sina ve fundi yüzük kolyeler ama bir savaşçı gelip beni iki vuruşta öldürüyor kan basıyorum 3 vuruşta öldürüyor anlamadım gitti bu savaşçılar bukadar güçlendiyse biz nasıl yapacaz etrafta gezemez olduk gören öldürüyor. varmı bunlardan kurtulmanın bir taktiği yeteneği ?
hem grup bölgelerine girip hem klan savaşlarına katılmak istiyorsan ve savaşçılara lokma olmak istemiyorsan elinin hızlı olması şart
zira ne yardan geçerim ne serden diyorsun... hem yetenekleri ayarlamıyorsun hemde klan savaşlarından vazgeçmiyorsun...
o yüzden bana göre 2 seçeneğin var...
1. seçenek :
solucan ve centrionlardan oluşan takımı cantanta tut... üzerine savaşçı geldiği vakit değiştir... buda sana yaklaşık olarak 48 zırha ulaştırır...
2. seçenek :
ve benim favorim solucan iksir
çek kafan güzel olsun dal aralarına dolan gitsin... eşyaların yaklaşık olarak 28 zırh verir iksir 18 buda sana 46 zırh yapar... elin çabuksa eğer savaşçılar seni yere indiremez...
konfüçyüs
- Maynaqsifaci
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Just For Fun*
Bir 3.seçenek de ben söyleyeyimkonfucyusss yazdı:VeSVeSe yazdı:Ruh kalkanına 15 verirsem bölgelere falan giremem ne yapacağımızı şaşırdık artık adambir sert bir ağır darber vurup öldürüyor gerçekten sıktı şifa yetiştiremiyorum 1750şifa var ful ibni bu nasıl iş anlamadım. Bunlardan kurtulmak için bir taktik yetenek söyleyin yapalım hemde gurup bölgelerine girebilelim.berkan587 yazdı:VeSVeSe yazdı:Yahu bende şifacıyım mor pant mor eldive basılmış çıbanlı akrep asa ful ibni sina ve fundi yüzük kolyeler ama bir savaşçı gelip beni iki vuruşta öldürüyor kan basıyorum 3 vuruşta öldürüyor anlamadım gitti bu savaşçılar bukadar güçlendiyse biz nasıl yapacaz etrafta gezemez olduk gören öldürüyor. varmı bunlardan kurtulmanın bir taktiği yeteneği ?
hem grup bölgelerine girip hem klan savaşlarına katılmak istiyorsan ve savaşçılara lokma olmak istemiyorsan elinin hızlı olması şart![]()
zira ne yardan geçerim ne serden diyorsun... hem yetenekleri ayarlamıyorsun hemde klan savaşlarından vazgeçmiyorsun...
o yüzden bana göre 2 seçeneğin var...
1. seçenek :
solucan ve centrionlardan oluşan takımı cantanta tut... üzerine savaşçı geldiği vakit değiştir... buda sana yaklaşık olarak 48 zırha ulaştırır...
2. seçenek :
ve benim favorim solucan iksir![]()
çek kafan güzel olsun dal aralarına dolan gitsin... eşyaların yaklaşık olarak 28 zırh verir iksir 18 buda sana 46 zırh yapar... elin çabuksa eğer savaşçılar seni yere indiremez...
konfüçyüs
Grup bölgesi için yetenekleri dağıttığında kalan 3 puanını medi+çember+kangal vermek yerine medi+çember+ruh veriyorsun. Buradan sana bir 10 zırh geliyor. Bunun üstüne üretimi sadece iki meşe odunu isteyen zırh artırıcı iksirden bilmem kaç tane basıyorsun (7.9 zırh verir) kafan rahat oluyor

- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
şifacımı dayanıksız güldürme beni
1200 maxlı bir şifacım ile rahatça 4500 maxlı savaşçıları kesebiliyorum isterseniz foto atabilirim. Bu olaya inanamayıp bir daha bir daha diyen savaşçı çok oldu bunu yapmamdaki en önemli etken zırhımın 70 olması
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Ruh kalkanına puan vermeyi dene
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz