Şifası dayanıksızlık sorunu !

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
VeSVeSe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Şifası dayanıksızlık sorunu !

Mesaj gönderen VeSVeSe »

Yahu bende şifacıyım mor pant mor eldive basılmış çıbanlı akrep asa ful ibni sina ve fundi yüzük kolyeler ama bir savaşçı gelip beni iki vuruşta öldürüyor kan basıyorum 3 vuruşta öldürüyor anlamadım gitti bu savaşçılar bukadar güçlendiyse biz nasıl yapacaz etrafta gezemez olduk gören öldürüyor. varmı bunlardan kurtulmanın bir taktiği yeteneği ?
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Re: Şifası dayanıksızlık sorunu !

Mesaj gönderen berkan587 »

VeSVeSe yazdı:Yahu bende şifacıyım mor pant mor eldive basılmış çıbanlı akrep asa ful ibni sina ve fundi yüzük kolyeler ama bir savaşçı gelip beni iki vuruşta öldürüyor kan basıyorum 3 vuruşta öldürüyor anlamadım gitti bu savaşçılar bukadar güçlendiyse biz nasıl yapacaz etrafta gezemez olduk gören öldürüyor. varmı bunlardan kurtulmanın bir taktiği yeteneği ?

Ruh kalkanı yeteneğine 15 verip 2,3 parçada ibni solucan eşya takarsanız sizi kesmekte çok zorlanırlar.Ruh kalkanı 39 lwl zamanında her şifacının kullandığı bir yetenek ama şuan çoğunlukla ws de tercih ediliyor.
Resim
Resim
VeSVeSe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen VeSVeSe »

berkan587 yazdı:
VeSVeSe yazdı:Yahu bende şifacıyım mor pant mor eldive basılmış çıbanlı akrep asa ful ibni sina ve fundi yüzük kolyeler ama bir savaşçı gelip beni iki vuruşta öldürüyor kan basıyorum 3 vuruşta öldürüyor anlamadım gitti bu savaşçılar bukadar güçlendiyse biz nasıl yapacaz etrafta gezemez olduk gören öldürüyor. varmı bunlardan kurtulmanın bir taktiği yeteneği ?

Ruh kalkanı yeteneğine 15 verip 2,3 parçada ibni solucan eşya takarsanız sizi kesmekte çok zorlanırlar.Ruh kalkanı 39 lwl zamanında her şifacının kullandığı bir yetenek ama şuan çoğunlukla ws de tercih ediliyor.
Ruh kalkanına 15 verirsem bölgelere falan giremem ne yapacağımızı şaşırdık artık adambir sert bir ağır darber vurup öldürüyor gerçekten sıktı şifa yetiştiremiyorum 1750şifa var ful ibni bu nasıl iş anlamadım. Bunlardan kurtulmak için bir taktik yetenek söyleyin yapalım hemde gurup bölgelerine girebilelim.
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

VeSVeSe yazdı:
berkan587 yazdı:

Ruh kalkanına 15 verirsem bölgelere falan giremem ne yapacağımızı şaşırdık artık adambir sert bir ağır darber vurup öldürüyor gerçekten sıktı şifa yetiştiremiyorum 1750şifa var ful ibni bu nasıl iş anlamadım. Bunlardan kurtulmak için bir taktik yetenek söyleyin yapalım hemde gurup bölgelerine girebilelim.
Bence çok yanlış düşünüyorsun sonuçta o grup bölgesine item düşürmek veya grup bölgesinde daha az iksir içmek için giriyorsun klan savaşı ile grup bölgeleri için ayrı yetenek kombinasyonları var ya klan savaşına uygun şekilde gezinirsin yada grup bölgesi için uygun şekilde gezinirsin bunun başka bir mantıklı açıklaması olamaz.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

O zaman sadece Grup bölgesi atıyorsan klan savaşlarında olmuyacaksın.Güvenli bölgede durup grup bulmaya çalışcaksın.Üstünü dizdikten sonra klandan şu yetenekleri kullanabilirsin.

15 Şifa
15 Şifa Bilgisi
15 Elementel Direnç
15 Ruh Kalkanı
15 Kaldırma
15 Can kurtaran
10 Meditasyon
1 Büyü bozma
1 İyileştirme çemberi
1 Çağrı

Üstün full mevlana olsa dahi takılarını İbni solucan giymeni öneririm.Şifa basarken funditoresleri kullanırsın,savaşcı saldırırsa ibni solucanları giyersin.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
basar2626
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gladio

Mesaj gönderen basar2626 »

Arkadaşların dedikleri doğru. İbni mor pantolonum varken bile atıyorum 1 savaşçı dalarken yücelen solucan pantolonumu takıyorum( 1 -2 solucan daha var tabi). Zırhım artınca bıçak sırtı setli adamla bile dalga geçiyorum :D
Başar(49)
ResimResim
Her zaman BAŞARılı olacaksın !

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
konfucyusss
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen konfucyusss »

VeSVeSe yazdı:
berkan587 yazdı:

hem grup bölgelerine girip hem klan savaşlarına katılmak istiyorsan ve savaşçılara lokma olmak istemiyorsan elinin hızlı olması şart :)

zira ne yardan geçerim ne serden diyorsun... hem yetenekleri ayarlamıyorsun hemde klan savaşlarından vazgeçmiyorsun...
o yüzden bana göre 2 seçeneğin var...
1. seçenek :
solucan ve centrionlardan oluşan takımı cantanta tut... üzerine savaşçı geldiği vakit değiştir... buda sana yaklaşık olarak 48 zırha ulaştırır...
2. seçenek :
ve benim favorim solucan iksir :D
çek kafan güzel olsun dal aralarına dolan gitsin... eşyaların yaklaşık olarak 28 zırh verir iksir 18 buda sana 46 zırh yapar... elin çabuksa eğer savaşçılar seni yere indiremez...

konfüçyüs
Kullanıcı avatarı
Maynaqsifaci
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Just For Fun*

Mesaj gönderen Maynaqsifaci »

konfucyusss yazdı:
VeSVeSe yazdı:
berkan587 yazdı:

hem grup bölgelerine girip hem klan savaşlarına katılmak istiyorsan ve savaşçılara lokma olmak istemiyorsan elinin hızlı olması şart :)

zira ne yardan geçerim ne serden diyorsun... hem yetenekleri ayarlamıyorsun hemde klan savaşlarından vazgeçmiyorsun...
o yüzden bana göre 2 seçeneğin var...
1. seçenek :
solucan ve centrionlardan oluşan takımı cantanta tut... üzerine savaşçı geldiği vakit değiştir... buda sana yaklaşık olarak 48 zırha ulaştırır...
2. seçenek :
ve benim favorim solucan iksir :D
çek kafan güzel olsun dal aralarına dolan gitsin... eşyaların yaklaşık olarak 28 zırh verir iksir 18 buda sana 46 zırh yapar... elin çabuksa eğer savaşçılar seni yere indiremez...

konfüçyüs
Bir 3.seçenek de ben söyleyeyim :)
Grup bölgesi için yetenekleri dağıttığında kalan 3 puanını medi+çember+kangal vermek yerine medi+çember+ruh veriyorsun. Buradan sana bir 10 zırh geliyor. Bunun üstüne üretimi sadece iki meşe odunu isteyen zırh artırıcı iksirden bilmem kaç tane basıyorsun (7.9 zırh verir) kafan rahat oluyor :) üstüne solucan item ilavesi sana kalmış birşey :) bunların üstüne cent set takman seni nirvanaya ulaştırır gibi :)
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

şifacımı dayanıksız güldürme beni :) 1200 maxlı bir şifacım ile rahatça 4500 maxlı savaşçıları kesebiliyorum isterseniz foto atabilirim. Bu olaya inanamayıp bir daha bir daha diyen savaşçı çok oldu bunu yapmamdaki en önemli etken zırhımın 70 olması :D
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BaLikekmek »

Ruh kalkanına puan vermeyi dene
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz

“Şifacı” sayfasına dön