Şİfacı etkinliği nasıl olmaz

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
fermanmemo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: KaRDeŞ

Şİfacı etkinliği nasıl olmaz

Mesaj gönderen fermanmemo »

SAyın Kaplan şöyle bir ibare vardı sanırsam.. Yeterli katılım olmazsa ona göre düzenlenme yapılacak diye.. Eğer yeterli katılım yoksa şifacılar az karşılaşmaya çıkmasın istemiyorsanız katılan arkadaşlar arasında diğer savaşçı ve büyücülerin yapacağı karşılaşmalar kadar katılan şifacılar kendi aralarında karşılaşsın ... Bu oyun bizim eğlenmemiz için var . Biz bazı harcamalar yaptık ve karşılığını almak istiyoruz ... Şifacı etkinliğine katılmak isteyip de katılamayan oldumu da diğer oyunculara haksızlık olacak... Haksızlık olacağını düşünen oyuncuların katılması lazımdı ki onlara haksızlık olsun . Düşünceniz ve iptal gerekçeniz çok yetersiz kalıyor

FeRMaN

NeFeSALSıNYeTeRI Cccfermaanccc

Konuyu tekrar düşünmenizi ve bu konu üzerinden bilgilendirmenizi önemle rica ediyorum ... BU oyuna değer veren insanların böyle ufak aksilikler yüzünden oyuna bakış açısını değiştirmeyin

İYİ FORUMLAR
Kullanıcı avatarı
cccbrksccc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Iııı Asil Iııı

Re: Şİfacı etkinliği nasıl olmaz

Mesaj gönderen cccbrksccc »

fermanmemo yazdı:Sayın Kaplan şöyle bir ibare vardı sanırsam.. Yeterli katılım olmazsa ona göre düzenlenme yapılacak diye.. Eğer yeterli katılım yoksa şifacılar az karşılaşmaya çıkmasın istemiyorsanız katılan arkadaşlar arasında diğer savaşçı ve büyücülerin yapacağı karşılaşmalar kadar katılan şifacılar kendi aralarında karşılaşsın ... Bu oyun bizim eğlenmemiz için var . Biz bazı harcamalar yaptık ve karşılığını almak istiyoruz ... Şifacı etkinliğine katılmak isteyip de katılamayan oldumu da diğer oyunculara haksızlık olacak... Haksızlık olacağını düşünen oyuncuların katılması lazımdı ki onlara haksızlık olsun . Düşünceniz ve iptal gerekçeniz çok yetersiz kalıyor.

FeRMaN

NeFeSALSıNYeTeRI Cccfermaanccc

Konuyu tekrar düşünmenizi ve bu konu üzerinden bilgilendirmenizi önemle rica ediyorum ... BU oyuna değer veren insanların böyle ufak aksilikler yüzünden oyuna bakış açısını değiştirmeyin
" Biz bazı harcamalar yaptık ve karşılığını almak istiyoruz ... " ( Ruh Döven asalar parlatıldı, Sivas Kangalı alındı. )
Boşuna mu harcamalar yaptık anlayamadım ! ?
Aynen destekliyorum seni kardeşim...
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk

"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
Kullanıcı avatarı
RuZGaRxUnRuLy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Altınordu

Re: Şİfacı etkinliği nasıl olmaz

Mesaj gönderen RuZGaRxUnRuLy »

uzun lafın kısası gm cim beyazköşkte o kadar şifacı başvurusu katılımın olmadığını belirtmez heleki e.ödeki başvurulara bakarsak yemeyin bizi ya birazda işinizi yapın
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)

“Genel Sohbet” sayfasına dön