SAyın Kaplan şöyle bir ibare vardı sanırsam.. Yeterli katılım olmazsa ona göre düzenlenme yapılacak diye.. Eğer yeterli katılım yoksa şifacılar az karşılaşmaya çıkmasın istemiyorsanız katılan arkadaşlar arasında diğer savaşçı ve büyücülerin yapacağı karşılaşmalar kadar katılan şifacılar kendi aralarında karşılaşsın ... Bu oyun bizim eğlenmemiz için var . Biz bazı harcamalar yaptık ve karşılığını almak istiyoruz ... Şifacı etkinliğine katılmak isteyip de katılamayan oldumu da diğer oyunculara haksızlık olacak... Haksızlık olacağını düşünen oyuncuların katılması lazımdı ki onlara haksızlık olsun . Düşünceniz ve iptal gerekçeniz çok yetersiz kalıyor
FeRMaN
NeFeSALSıNYeTeRI Cccfermaanccc
Konuyu tekrar düşünmenizi ve bu konu üzerinden bilgilendirmenizi önemle rica ediyorum ... BU oyuna değer veren insanların böyle ufak aksilikler yüzünden oyuna bakış açısını değiştirmeyin
İYİ FORUMLAR
Şİfacı etkinliği nasıl olmaz
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: KaRDeŞ
- cccbrksccc
- Cin Avcısı
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Re: Şİfacı etkinliği nasıl olmaz
" Biz bazı harcamalar yaptık ve karşılığını almak istiyoruz ... " ( Ruh Döven asalar parlatıldı, Sivas Kangalı alındı. )fermanmemo yazdı:Sayın Kaplan şöyle bir ibare vardı sanırsam.. Yeterli katılım olmazsa ona göre düzenlenme yapılacak diye.. Eğer yeterli katılım yoksa şifacılar az karşılaşmaya çıkmasın istemiyorsanız katılan arkadaşlar arasında diğer savaşçı ve büyücülerin yapacağı karşılaşmalar kadar katılan şifacılar kendi aralarında karşılaşsın ... Bu oyun bizim eğlenmemiz için var . Biz bazı harcamalar yaptık ve karşılığını almak istiyoruz ... Şifacı etkinliğine katılmak isteyip de katılamayan oldumu da diğer oyunculara haksızlık olacak... Haksızlık olacağını düşünen oyuncuların katılması lazımdı ki onlara haksızlık olsun . Düşünceniz ve iptal gerekçeniz çok yetersiz kalıyor.
FeRMaN
NeFeSALSıNYeTeRI Cccfermaanccc
Konuyu tekrar düşünmenizi ve bu konu üzerinden bilgilendirmenizi önemle rica ediyorum ... BU oyuna değer veren insanların böyle ufak aksilikler yüzünden oyuna bakış açısını değiştirmeyin
Boşuna mu harcamalar yaptık anlayamadım ! ?
Aynen destekliyorum seni kardeşim...
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Altınordu
Re: Şİfacı etkinliği nasıl olmaz
uzun lafın kısası gm cim beyazköşkte o kadar şifacı başvurusu katılımın olmadığını belirtmez heleki e.ödeki başvurulara bakarsak yemeyin bizi ya birazda işinizi yapın
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)