Büyücü hakkında ;
Fevzi karakürk ful set + shen karakürk iksir içse direnç buz 1000 gibi birşey elektrik 300 küsür olacak fiziğide tuttu mu ne anladım ben bu ws den ?
çok saçma OkO ' lar oyuncuların attığı gibi iksirsiz hilesiz olsa daha anlamlı olur ..
KISACASI SİZİN AMACINIZ SHEN KUO KARAKÜRK CİNN BUL İKSİR ÇEKTİRMEK ŞİFACILARADA SUPRA CİN İKSİR ÇEKTİRMEK .. YOKSA SİZDE BİLİYORSUNUZ Kİ VS LERDE İKSİR İÇEREK BİR TARAFIN ÜSTÜN OLDUĞU ANLAŞILMAZ BEN BUNU DERİM BUNU SÖYLERİM. . :!:
Sunucu Şampiyonası OkO 'da İksir İçme Hakkında *
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sunucu Şampiyonası OkO 'da İksir İçme Hakkında *
En son Ferhatreyizzzz tarafından 06 Tem 2012 20:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Re: Sunucu Şampiyonası OkO 'da İksir İçme Hakkında *
Ferhat Fevzi Karakürk set dizmek kolay değil. Dizse dahi hasarı düşecek.Ferhatreyizzzz yazdı:Büyücü hakkında ;
Fevzi karakürk ful set + shen karakürk iksir içse direnç buz 1000 gibi birşey elektirik 300 küsür olacak fiziğide tuttu mu ne anladım ben bu ws den ?
çok saçma OkO ' lar oyuncuların attığı gibi iksirsiz hilesiz olsa daha anlamlı olur ..
KISACASI SİZİN AMACINIZ SHEN KUO KARAKÜRK CİNN BUL İKSİR ÇEKTİRMEK ŞİFACILARADA SUPRA CİN İKSİR ÇEKTİRMEK .. YOKSA SİZDE BİLİYORSUNUZ Kİ VS LERDE İKSİR İÇEREK BİR TARAFIN ÜSTÜN OLDUĞU ANLAŞILMAZ BEN BUNU DERİM BUNU SÖYLERİM. . :!:
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı

Wotkasarap yazdı:Ferhat Fevzi Karakürk set dizmek kolay değil. Dizse dahi hasarı düşecek.Ferhatreyizzzz yazdı:Büyücü hakkında ;
Fevzi karakürk ful set + shen karakürk iksir içse direnç buz 1000 gibi birşey elektirik 300 küsür olacak fiziğide tuttu mu ne anladım ben bu ws den ?
herkesde var artık hasarı düşsün 0 buz yicek 600 700 elektirik yicek fiziğide tuttumu karşıdakine 2 bin 3 bin vurcak hasarı düşse nolcak birader ?
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
yavaş yavaş indirir
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- NothingMan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
1 karakurk item
240 buz direnci
Shen karakurk isirle
1000 buz direnci
302 elektrik direnci
Ve hala 8 kutu boş.
240 buz direnci
Shen karakurk isirle
1000 buz direnci
302 elektrik direnci
Ve hala 8 kutu boş.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı

NothingMan yazdı:1 karakurk item
240 buz direnci
Shen karakurk isirle
1000 buz direnci
302 elektrik direnci
Ve hala 8 kutu boş.
bir karakürk 60 + 240 buz + 302 karakürk iksir 600 yapar bir karakürk item yetmez binlemeye şifacı direnci açılması yasak bu arada yani büyücü şifacı direnciyle giremez öyle dedi diğer konuma kaplan
ama full karakürk item 240 direnç buz shen karakürk iksirle 1000 yada 1000 e yakın buz direnci 302 elektrik direnci yapacaklar . fiziğide tut adamı kesemezsin. o ws dende hiç birşey anlaşılmaz ..
dediğim gibi yönetimin tek amacı var oda supra cin , cin bull + shen karakürk felan akçeyle çektirmek .. yoksa onlarda biliyor iksirle vs nin hiç bir anlamının kalmadığını . . :!:
KISACASI İKSİRLİ OkO dan hiç bir güç ortaya çıkmaz ! hangimiz OkO ları iksir içerek atıyoruz ki ?
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı

herkes sunucu şampiyonasında vs de iksir içmeye karşı neden buna bir güncelleme yapmıyorsunuz yetkililer ? :idea: :arrow:
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı

ya artık bir yetkili cevap versin.
fevzi karakürk + 7 item
+ m2.5 mor element
+ shenkuo karakürk iksir le
direnci buzu 1000 leyip elektriği 302 leyip OkO karşılaşması mı yapacaz ? Ne anlıyacağız bu işten ?
fiziğide tutarsa 90 candan aşağı düşmez ki ..!
SİZ BİZE KISACA AKÇEYLE CİNN BULL + SUPRA CİN + SHEN KARAKÜRK İKSİR çektirmeye çalışıyoruz deseniz ,çok rahat anlarız yani. . :arrow:
fevzi karakürk + 7 item
+ m2.5 mor element
+ shenkuo karakürk iksir le
direnci buzu 1000 leyip elektriği 302 leyip OkO karşılaşması mı yapacaz ? Ne anlıyacağız bu işten ?
fiziğide tutarsa 90 candan aşağı düşmez ki ..!
SİZ BİZE KISACA AKÇEYLE CİNN BULL + SUPRA CİN + SHEN KARAKÜRK İKSİR çektirmeye çalışıyoruz deseniz ,çok rahat anlarız yani. . :arrow:
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Forum hesabınız 7 gün uzaklaştırılmıştır.
UltoR
UltoR
Ben tek siz hepiniz
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Ferhatreyizzzz yazdı:Büyücü hakkında ;
Fevzi karakürk ful set + shen karakürk iksir içse direnç buz 1000 gibi birşey elektrik 300 küsür olacak fiziğide tuttu mu ne anladım ben bu ws den ?
Ne güzel stratejin var gir dene bakalım kesebiliyomusun :d DK diye bi yetenek yok büyülerde dimi