Sunucu Şampiyonası OkO 'da İksir İçme Hakkında *

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Sunucu Şampiyonası OkO 'da İksir İçme Hakkında *

Mesaj gönderen Ferhatreyizzzz »

Büyücü hakkında ;

Fevzi karakürk ful set + shen karakürk iksir içse direnç buz 1000 gibi birşey elektrik 300 küsür olacak fiziğide tuttu mu ne anladım ben bu ws den ?

çok saçma OkO ' lar oyuncuların attığı gibi iksirsiz hilesiz olsa daha anlamlı olur ..

KISACASI SİZİN AMACINIZ SHEN KUO KARAKÜRK CİNN BUL İKSİR ÇEKTİRMEK ŞİFACILARADA SUPRA CİN İKSİR ÇEKTİRMEK .. YOKSA SİZDE BİLİYORSUNUZ Kİ VS LERDE İKSİR İÇEREK BİR TARAFIN ÜSTÜN OLDUĞU ANLAŞILMAZ BEN BUNU DERİM BUNU SÖYLERİM. . :!:
En son Ferhatreyizzzz tarafından 06 Tem 2012 20:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Sunucu Şampiyonası OkO 'da İksir İçme Hakkında *

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Ferhatreyizzzz yazdı:Büyücü hakkında ;

Fevzi karakürk ful set + shen karakürk iksir içse direnç buz 1000 gibi birşey elektirik 300 küsür olacak fiziğide tuttu mu ne anladım ben bu ws den ?

çok saçma OkO ' lar oyuncuların attığı gibi iksirsiz hilesiz olsa daha anlamlı olur ..

KISACASI SİZİN AMACINIZ SHEN KUO KARAKÜRK CİNN BUL İKSİR ÇEKTİRMEK ŞİFACILARADA SUPRA CİN İKSİR ÇEKTİRMEK .. YOKSA SİZDE BİLİYORSUNUZ Kİ VS LERDE İKSİR İÇEREK BİR TARAFIN ÜSTÜN OLDUĞU ANLAŞILMAZ BEN BUNU DERİM BUNU SÖYLERİM. . :!:
Ferhat Fevzi Karakürk set dizmek kolay değil. Dizse dahi hasarı düşecek.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Wotkasarap yazdı:

Fevzi karakürk ful set + shen karakürk iksir içse direnç buz 1000 gibi birşey elektirik 300 küsür olacak fiziğide tuttu mu ne anladım ben bu ws den ?

Ferhat Fevzi Karakürk set dizmek kolay değil. Dizse dahi hasarı düşecek.

herkesde var artık hasarı düşsün 0 buz yicek 600 700 elektirik yicek fiziğide tuttumu karşıdakine 2 bin 3 bin vurcak hasarı düşse nolcak birader ?
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

yavaş yavaş indirir
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen NothingMan »

1 karakurk item
240 buz direnci
Shen karakurk isirle

1000 buz direnci
302 elektrik direnci

Ve hala 8 kutu boş. ;)
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent

Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

NothingMan yazdı:1 karakurk item
240 buz direnci
Shen karakurk isirle

1000 buz direnci
302 elektrik direnci

Ve hala 8 kutu boş. ;)

bir karakürk 60 + 240 buz + 302 karakürk iksir 600 yapar bir karakürk item yetmez binlemeye şifacı direnci açılması yasak bu arada yani büyücü şifacı direnciyle giremez öyle dedi diğer konuma kaplan

ama full karakürk item 240 direnç buz shen karakürk iksirle 1000 yada 1000 e yakın buz direnci 302 elektrik direnci yapacaklar . fiziğide tut adamı kesemezsin. o ws dende hiç birşey anlaşılmaz ..

dediğim gibi yönetimin tek amacı var oda supra cin , cin bull + shen karakürk felan akçeyle çektirmek .. yoksa onlarda biliyor iksirle vs nin hiç bir anlamının kalmadığını . . :!:

KISACASI İKSİRLİ OkO dan hiç bir güç ortaya çıkmaz ! hangimiz OkO ları iksir içerek atıyoruz ki ?
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

herkes sunucu şampiyonasında vs de iksir içmeye karşı neden buna bir güncelleme yapmıyorsunuz yetkililer ? :idea: :arrow:
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ya artık bir yetkili cevap versin.

fevzi karakürk + 7 item

+ m2.5 mor element

+ shenkuo karakürk iksir le

direnci buzu 1000 leyip elektriği 302 leyip OkO karşılaşması mı yapacaz ? Ne anlıyacağız bu işten ?

fiziğide tutarsa 90 candan aşağı düşmez ki ..!

SİZ BİZE KISACA AKÇEYLE CİNN BULL + SUPRA CİN + SHEN KARAKÜRK İKSİR çektirmeye çalışıyoruz deseniz ,çok rahat anlarız yani. . :arrow:
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Forum hesabınız 7 gün uzaklaştırılmıştır.

UltoR
Ben tek siz hepiniz
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Fevzi karakürk ful set + shen karakürk iksir içse direnç buz 1000 gibi birşey elektrik 300 küsür olacak fiziğide tuttu mu ne anladım ben bu ws den ?

Ne güzel stratejin var gir dene bakalım kesebiliyomusun :d DK diye bi yetenek yok büyülerde dimi :D İksirsiz ws olması da saçma geliyo yıllardır. Burda kullanılması gayet normal. Çünkü iksir içmekte bir yetenektir sen onu beceremediğin için oyunun yıllardır içinde olan bir sistem değiştirilemez. İksir demek hile demek değildir. Çok yetenek çeşitini kullanamayan insanlar o yasak bu yasak diye ws ye kısıtlama getiriyo. Büyücü zihinde atıcak kutupta açıcak BB de yapıcak dk da atıcak teslada açıcak hasarda vericek. Amaç tüm bu yetenek ve iksir sistemini en iyi kim anlamış ve kullanabiliyor diye belirlemek. Ona bakarsan bir kişide full solucan item takıp solucan iksirde içebilir :) birisi ateş çemberiyle tek atmayıda deneyebilir :D onlar sorun değilde bunamı takıldın :D
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram

“Genel Etkileşim” sayfasına dön