Birileri Gerçekten ABARTTI!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Birileri Gerçekten ABARTTI!

Mesaj gönderen Splash »

Topkapı sarayı Geliyor diye Açtıkları İlk konudan bu yana 1 ay geçti ancak bizim Bilim adamlarımız hala uyuyor.
Elalem 1 ayda yeni bölge getirirken bizimkiler hala Yeni yer yapıyor..Büyük oyunlara bakın.1 Güncellemeyle
5-6 Yenilik getiriliyor.Onu bunu geçtim.Kotalı internete sahip kullanıcılarla gerçekten alay ediyorlar.Belkide
TTNET Smile ADSL Gibi firmalarla anlaştılar.Kotayı aşmamıza yardım ediyorlar.
Agah Bey ve Teşkilat Loncalar dairesi bölüm başkanı Akın Galatalı'nın da hazır bulunacağı açılış 25 Haziran Pazartesi sabahı yapılacak. Açılışa tüm Teşkilat neferleri davetlidir.
Sayın Nerull Ne kadar heyecanlı heyecanlı anlatmış.Akın Galatalı mı Öldü lan Topkapı 1 ayda gelmedi.Gerçek Topkapı
sarayı kuruyolar sanki mübarek.Getirdikleri + basmalara bakın bi.Paintle yapmışlar Photoscape ile GİF Haline getirmişler.Grafikleri her geçen güncellemede Dandikleşen İkv nin forumuna Bakın birde.Benim siteme Günde giren ziyaretçi ikv forumun 3 katı ama siteye bişey olmuyo.Foruma bakın :arrow: 500 kİŞİ Yüklendi çöktü çökecek.
Bu akçe satın alındığında kazanılan para acaba Ne yapılıyor.Bu mevlüt Dinç inşallah bi seminer hazırlar.Utanmadan
bide konu açıp sonunada ;
[13:30] Paketin tamamı hazır olduğunda oyuncularımızla paylaşılacaktır.IKV Downloader ile indirmede sorun yaşayan oyuncularımız için güncelleme yapılıyor.
Yazmaları yokmu...1 ay 5 gündür çalınan karakterimi geri vermeyen İKV SANA SESLENİYORUM!
Kazandığın paranın Karşılığını veremezsen bir gün Emekler Gelir seni bulur ;)
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Birileri Gerçekten ABARTTI!

Mesaj gönderen carnec23 »

Haklısın...
Herifler İşe Değil Paraya Önem Veriyolar galiba.
Yaptıkları Efekler Önceki Efeklerin aynısı Diğer Silahlardaki Efekleri Kullanmışlar Sadece Parlama Noktaları Farklı.
İnsan Biraz Emek Gösterir.Bir Tokapı Geliyor Yazısı çIKTI Bİ TÜRLÜ GELMEDİ.Şimdi 2.kez indirmemiz gerekiyorsa *****
Bi de bu güncelleme ile lvl sınırında bi artış yok anca itemler ve daha çok para.
İnsan bi gün önceden dosyayı yükler test eder.Forum çökecek şimdi.
...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön