Elalem 1 ayda yeni bölge getirirken bizimkiler hala Yeni yer yapıyor..Büyük oyunlara bakın.1 Güncellemeyle
5-6 Yenilik getiriliyor.Onu bunu geçtim.Kotalı internete sahip kullanıcılarla gerçekten alay ediyorlar.Belkide
TTNET Smile ADSL Gibi firmalarla anlaştılar.Kotayı aşmamıza yardım ediyorlar.
Sayın Nerull Ne kadar heyecanlı heyecanlı anlatmış.Akın Galatalı mı Öldü lan Topkapı 1 ayda gelmedi.Gerçek TopkapıAgah Bey ve Teşkilat Loncalar dairesi bölüm başkanı Akın Galatalı'nın da hazır bulunacağı açılış 25 Haziran Pazartesi sabahı yapılacak. Açılışa tüm Teşkilat neferleri davetlidir.
sarayı kuruyolar sanki mübarek.Getirdikleri + basmalara bakın bi.Paintle yapmışlar Photoscape ile GİF Haline getirmişler.Grafikleri her geçen güncellemede Dandikleşen İkv nin forumuna Bakın birde.Benim siteme Günde giren ziyaretçi ikv forumun 3 katı ama siteye bişey olmuyo.Foruma bakın :arrow: 500 kİŞİ Yüklendi çöktü çökecek.
Bu akçe satın alındığında kazanılan para acaba Ne yapılıyor.Bu mevlüt Dinç inşallah bi seminer hazırlar.Utanmadan
bide konu açıp sonunada ;
Yazmaları yokmu...1 ay 5 gündür çalınan karakterimi geri vermeyen İKV SANA SESLENİYORUM![13:30] Paketin tamamı hazır olduğunda oyuncularımızla paylaşılacaktır.IKV Downloader ile indirmede sorun yaşayan oyuncularımız için güncelleme yapılıyor.
Kazandığın paranın Karşılığını veremezsen bir gün Emekler Gelir seni bulur