İkv neden yavaş
İkv neden yavaş
Arkadaslar bnm pc 1 gb ram 512 ekran kartı ama ikv de çok yavas.İnt. olarak vodafone aylık cepnet kullanıyorum.İşletim sistemi win 7 ama bu yavaşlığın nerden kaynaklandığını anlayamadım.Sizin göruşlerınizı beklıyorum
Re: İkv neden yavaş
efsunlu yazdı:Arkadaslar bnm pc 1 gb ram 512 ekran kartı ama ikv de çok yavas.İnt. olarak vodafone aylık cepnet kullanıyorum.İşletim sistemi win 7 ama bu yavaşlığın nerden kaynaklandığını anlayamadım.Sizin göruşlerınizı beklıyorum
İnternet' olarak Vodafone Aylık cepnet kullanıyorum demişsin ondan kaynaklanıyordur.Bilgisayarın Özellikleri İkv için yeterli.

1-Pc ye format atsam hızlanır mı?(şuan pc brz yavas)
2-xp mi vista mi 7 mı atıyım hangisinde daha hızlı olur?
2-xp mi vista mi 7 mı atıyım hangisinde daha hızlı olur?
berkan587 yazdı:efsunlu yazdı:Arkadaslar bnm pc 1 gb ram 512 ekran kartı ama ikv de çok yavas.İnt. olarak vodafone aylık cepnet kullanıyorum.İşletim sistemi win 7 ama bu yavaşlığın nerden kaynaklandığını anlayamadım.Sizin göruşlerınizı beklıyorum
İnternet' olarak Vodafone Aylık cepnet kullanıyorum demişsin ondan kaynaklanıyordur.Bilgisayarın Özellikleri İkv için yeterli.
Merhaba,
Arkadaşımızın dediği gibi internet hızınızdan kaynaklanan bir sorundur. Format ve işletim sisteminizi değiştirmenize gerek yoktur. İnternet bağlantı hızınızı arttırdığınız takdirde sorun ortadan kalkacaktır.
Bilginize, iyi forumlar.
ilginize teşekkür ederim...UltoR yazdı:berkan587 yazdı:efsunlu yazdı:Arkadaslar bnm pc 1 gb ram 512 ekran kartı ama ikv de çok yavas.İnt. olarak vodafone aylık cepnet kullanıyorum.İşletim sistemi win 7 ama bu yavaşlığın nerden kaynaklandığını anlayamadım.Sizin göruşlerınizı beklıyorum
Merhaba,
Arkadaşımızın dediği gibi internet hızınızdan kaynaklanan bir sorundur. Format ve işletim sisteminizi değiştirmenize gerek yoktur. İnternet bağlantı hızınızı arttırdığınız takdirde sorun ortadan kalkacaktır.
Bilginize, iyi forumlar.