İkv neden yavaş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
efsunlu
İskele Babası
İskele Babası

İkv neden yavaş

Mesaj gönderen efsunlu »

Arkadaslar bnm pc 1 gb ram 512 ekran kartı ama ikv de çok yavas.İnt. olarak vodafone aylık cepnet kullanıyorum.İşletim sistemi win 7 ama bu yavaşlığın nerden kaynaklandığını anlayamadım.Sizin göruşlerınizı beklıyorum
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İkv neden yavaş

Mesaj gönderen berkan587 »

efsunlu yazdı:Arkadaslar bnm pc 1 gb ram 512 ekran kartı ama ikv de çok yavas.İnt. olarak vodafone aylık cepnet kullanıyorum.İşletim sistemi win 7 ama bu yavaşlığın nerden kaynaklandığını anlayamadım.Sizin göruşlerınizı beklıyorum

İnternet' olarak Vodafone Aylık cepnet kullanıyorum demişsin ondan kaynaklanıyordur.Bilgisayarın Özellikleri İkv için yeterli.
Resim
Kullanıcı avatarı
efsunlu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen efsunlu »

1-Pc ye format atsam hızlanır mı?(şuan pc brz yavas)
2-xp mi vista mi 7 mı atıyım hangisinde daha hızlı olur?
Kullanıcı avatarı
UltoR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen UltoR »

berkan587 yazdı:
efsunlu yazdı:Arkadaslar bnm pc 1 gb ram 512 ekran kartı ama ikv de çok yavas.İnt. olarak vodafone aylık cepnet kullanıyorum.İşletim sistemi win 7 ama bu yavaşlığın nerden kaynaklandığını anlayamadım.Sizin göruşlerınizı beklıyorum

İnternet' olarak Vodafone Aylık cepnet kullanıyorum demişsin ondan kaynaklanıyordur.Bilgisayarın Özellikleri İkv için yeterli.

Merhaba,

Arkadaşımızın dediği gibi internet hızınızdan kaynaklanan bir sorundur. Format ve işletim sisteminizi değiştirmenize gerek yoktur. İnternet bağlantı hızınızı arttırdığınız takdirde sorun ortadan kalkacaktır.

Bilginize, iyi forumlar.

Hamza Furkan ALTUNBA$
Kullanıcı avatarı
efsunlu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen efsunlu »

UltoR yazdı:
berkan587 yazdı:

Merhaba,

Arkadaşımızın dediği gibi internet hızınızdan kaynaklanan bir sorundur. Format ve işletim sisteminizi değiştirmenize gerek yoktur. İnternet bağlantı hızınızı arttırdığınız takdirde sorun ortadan kalkacaktır.

Bilginize, iyi forumlar.
ilginize teşekkür ederim...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön