ETKINLIK RESIMLERI (2010-MERAN*BABI ALİ)

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

ETKINLIK RESIMLERI (2010-MERAN*BABI ALİ)

Mesaj gönderen choosensxduygu »

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Re: ETKINLIK RESIMLERI (2010-MERAN*BABI ALİ)

Mesaj gönderen Vandervaart »

Bu ne zmnn fotosu bgn mü
Kullanıcı avatarı
KaRASiS
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KaRASiS »

ikvdende anca böyle bi etkinlik beklenirdi =)

benim bildiğim etkinlik belirli bi sayıda oyuncunun katılımıyla gerçekleşir ama buna ipini koparan geliyor çok saçma bişey hiç gelmese daha makbul geçerdi xD
Kullanıcı avatarı
Fearless
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: ETKINLIK RESIMLERI (2010-MAN*BABI ALİ)

Mesaj gönderen Fearless »

MERHABA ;

ARKADAŞLAR ETKİNLİK KAPSAMI EMİNÖNÜNDE GERÇEKLEŞMEDİMİ NEDEN BABİL ALİYİ ÇEKİNİZ
BİTMEZ GÖRÜNEN MÜCADELEDE BİR ADIM DAHA ATMAK İÇİN..
Kuz€yXTeam

Kuz€yxprendol

Resim
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Arkadasım .. Gm arkadaslar ates alıp cıkmaya geldıklerı ıcın... emınonune kadar gıdemedıler sanırım :) Ben bu oyunda tek anlamadgım seyde bu zaten .. Bu Gm arkadaslar.. harbıden cok cıddı bır ıs yaptıgını sanıyorlar bunu hakaret olarak algılamayın aman arkadaslar cunku oyle degıl ama yaptıgınızda cok aman aman cıddı bır ıs de degıl .. yanı bıraz halkın ıcıne karısn bısı olmaz ulke batmaz oyun yıkılmaz.. dunya sanıyorum hıc durmaz.. Boyle etkınlık adı altında gulunc bır takım komedılerle 3-4 dakıka oyunda gorunup bırde oyunun oynanabılrlıgnı dusurmeyın bence... Lutfen bu yazdıklarımı bır kısısel elestırı olarak alın ne kımsenın meslegını kucumseme var nede .. asagılama ama sunuda bız rıca ederız kı kardes... sızde karsınızdakılerı kucumsemeyın sırtınızı duvara yaslı sanmayın .. burası onlıne ortam zira ne duvar var ne kaya..... :mrgreen:
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
Delikanlixsifaci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Delikanlixsifaci »

Etkınlık BABI ALİ de başladı handan ve ismet bey imza anlaşmasıyla 10 dk barısıp resım çektırmek ıcın toplanıldı.arkadasımız haklı babı alide toplanıldı ve orada 2 dk resım çekıldıler sonra anlaşma barıs zaten ortadan kalktı herkez bırbırıne daldı.
Çekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Kuşadasından Geçilmez Elimizden Su İçilmez Biz TÜRKÜZ Bize Racon Kesilmez
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ETKINLIK RESIMLERI (2010-MAN*BABI ALİ)

Mesaj gönderen choosensxduygu »

Fearless yazdı:MERHABA ;

ARKADAŞLAR ETKİNLİK KAPSAMI EMİNÖNÜNDE GERÇEKLEŞMEDİMİ NEDEN BABİL ALİYİ ÇEKİNİZ
Oyundan Haberın Olmadığı Gıbı Şişirme Mesajlarla MesguL Edıyorsun..
Etkınlık Eminönunde Yapılmadı Babı Alide Toplanıldı..
Biraz Oyunla İlgılenıp Ondan Sonra Yorum Yap
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

FromXXXhELL yazdı:Arkadasım .. Gm arkadaslar ates alıp cıkmaya geldıklerı ıcın... emınonune kadar gıdemedıler sanırım :) Ben bu oyunda tek anlamadgım seyde bu zaten .. Bu Gm arkadaslar.. harbıden cok cıddı bır ıs yaptıgını sanıyorlar bunu hakaret olarak algılamayın aman arkadaslar cunku oyle degıl ama yaptıgınızda cok aman aman cıddı bır ıs de degıl .. yanı bıraz halkın ıcıne karısn bısı olmaz ulke batmaz oyun yıkılmaz.. dunya sanıyorum hıc durmaz.. Boyle etkınlık adı altında gulunc bır takım komedılerle 3-4 dakıka oyunda gorunup bırde oyunun oynanabılrlıgnı dusurmeyın bence... Lutfen bu yazdıklarımı bır kısısel elestırı olarak alın ne kımsenın meslegını kucumseme var nede .. asagılama ama sunuda bız rıca ederız kı kardes... sızde karsınızdakılerı kucumsemeyın sırtınızı duvara yaslı sanmayın .. burası onlıne ortam zira ne duvar var ne kaya..... :mrgreen:

Eheheh xD :Nereden Biliyorsun?* Belki En yakın arkdaşın..? Belki Dostum dediğin kişi Yan çarlar olabiliyorrr GM'ler..
Onlarda Bir insan... onlarda bizim gibiler işte. Ama farkımız.. Onlar sunucu Biz Oyuncu...

ÖzeLlikle DEV oyuncuları oyunda sunucunuzda görürseniz şaşırırsınız. Çunki bunlar yapımcı =) Günde ortalama 12 saat PC başında Staj gördüğüm günler oLdu benımde O kadar yorucu bir işki Bu sunucu ve yapımcı olmak.. Ama SOBEE artık çok gelişti. Alt yapısı cok büyüdü. Örneğin YücelenBey... =) Cok güzeL bir çalışma ortamı var oda Ses ortamlarında çalışıyor.. arada sırada yan çarı ile oyuna giriyor...
güzeL bir örnek daha..." PUSULA" nın Mevlüt Dincle yaptıgı Röpartajda Göreceksinizki.. Arif Bey nasıL harıL harıL çalışıyor...( Ki En cok sevdiğim abilerimden )
Yani ARkadaşım.. çalışılmıyor.. edilmiyor demek için.. Sözünün arkasında durmak için ilk olarak araştır... =)
iyi oyunLar.
BöyLe bir yazı neden yazdım diye soracaksınız..

Çunki Bende " Bilişim Teknolojileri / Web Tasarım " Böllümünde okuyorum =) Yapımcı ve Sunucu Görewlerini Çok iyi bilirim. Ve bu yuzden ben GM'ler Tarafındayım =)
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

woLveRiNe yazdı:
FromXXXhELL yazdı:Arkadasım .. Gm arkadaslar ates alıp cıkmaya geldıklerı ıcın... emınonune kadar gıdemedıler sanırım :) Ben bu oyunda tek anlamadgım seyde bu zaten .. Bu Gm arkadaslar.. harbıden cok cıddı bır ıs yaptıgını sanıyorlar bunu hakaret olarak algılamayın aman arkadaslar cunku oyle degıl ama yaptıgınızda cok aman aman cıddı bır ıs de degıl .. yanı bıraz halkın ıcıne karısn bısı olmaz ulke batmaz oyun yıkılmaz.. dunya sanıyorum hıc durmaz.. Boyle etkınlık adı altında gulunc bır takım komedılerle 3-4 dakıka oyunda gorunup bırde oyunun oynanabılrlıgnı dusurmeyın bence... Lutfen bu yazdıklarımı bır kısısel elestırı olarak alın ne kımsenın meslegını kucumseme var nede .. asagılama ama sunuda bız rıca ederız kı kardes... sızde karsınızdakılerı kucumsemeyın sırtınızı duvara yaslı sanmayın .. burası onlıne ortam zira ne duvar var ne kaya..... :mrgreen:

Eheheh xD :Nereden Biliyorsun?* Belki En yakın arkdaşın..? Belki Dostum dediğin kişi Yan çarlar olabiliyorrr GM'ler..
Onlarda Bir insan... onlarda bizim gibiler işte. Ama farkımız.. Onlar sunucu Biz Oyuncu...

ÖzeLlikle DEV oyuncuları oyunda sunucunuzda görürseniz şaşırırsınız. Çunki bunlar yapımcı =) Günde ortalama 12 saat PC başında Staj gördüğüm günler oLdu benımde O kadar yorucu bir işki Bu sunucu ve yapımcı olmak.. Ama SOBEE artık çok gelişti. Alt yapısı cok büyüdü. Örneğin YücelenBey... =) Cok güzeL bir çalışma ortamı var oda Ses ortamlarında çalışıyor.. arada sırada yan çarı ile oyuna giriyor...
güzeL bir örnek daha..." PUSULA" nın Mevlüt Dincle yaptıgı Röpartajda Göreceksinizki.. Arif Bey nasıL harıL harıL çalışıyor...( Ki En cok sevdiğim abilerimden )
Yani ARkadaşım.. çalışılmıyor.. edilmiyor demek için.. Sözünün arkasında durmak için ilk olarak araştır... =)
iyi oyunLar.
BöyLe bir yazı neden yazdım diye soracaksınız..

Çunki Bende " Bilişim Teknolojileri / Web Tasarım " Böllümünde okuyorum =) Yapımcı ve Sunucu Görewlerini Çok iyi bilirim. Ve bu yuzden ben GM'ler Tarafındayım =)
Arkadasım .. ben bu arkadasların calısmadıklarını veya salla bası al ması yaptıklarını soylemedım zaten kı ben cogunu yakınen tanırım merka etme senın stajer olarka ogrendıgın ıslerı ben yıllar once yapmıs bırıyım kardes.. bır urunun nasıl yaratıldıgını nasıl pazarlandıgını ve gleıstırıldıgını gayet ıyı bılrım .. bız nacızane arkadaslarımza elestırılerımız ılettık .. Yanı sallapatı bır durum yok ortada kı zıra.. ben yapım ekbı degıl yonetım ekıbıne soyledım bu yazdıklarımı daha dıkkatlı okumanıtavsıye ederım .. Ve umarım bILSIm sektorunde basarılı bır calısan olursun ama once yazılanı okumak ve anlamk kaydı ıle .. SAYGILARIIMLA IYI FORUMLAR...... :mrgreen:
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

FromXXXhELL yazdı: Arkadasım .. ben bu arkadasların calısmadıklarını veya salla bası al ması yaptıklarını soylemedım zaten kı ben cogunu yakınen tanırım merka etme senın stajer olarka ogrendıgın ıslerı ben yıllar once yapmıs bırıyım kardes.. bır urunun nasıl yaratıldıgını nasıl pazarlandıgını ve gleıstırıldıgını gayet ıyı bılrım .. bız nacızane arkadaslarımza elestırılerımız ılettık .. Yanı sallapatı bır durum yok ortada kı zıra.. ben yapım ekbı degıl yonetım ekıbıne soyledım bu yazdıklarımı daha dıkkatlı okumanıtavsıye ederım .. Ve umarım bILSIm sektorunde basarılı bır calısan olursun ama once yazılanı okumak ve anlamk kaydı ıle .. SAYGILARIIMLA IYI FORUMLAR...... :mrgreen:
Teşekkür ederim Froom kardeşim =)
SaoL eleştirili yorumun için =) İnş dediğin gibide olurum :)) :ugeek:
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan

“Genel Sohbet” sayfasına dön