Oyundan Haberın Olmadığı Gıbı Şişirme Mesajlarla MesguL Edıyorsun..Fearless yazdı:MERHABA ;
ARKADAŞLAR ETKİNLİK KAPSAMI EMİNÖNÜNDE GERÇEKLEŞMEDİMİ NEDEN BABİL ALİYİ ÇEKİNİZ
FromXXXhELL yazdı:Arkadasım .. Gm arkadaslar ates alıp cıkmaya geldıklerı ıcın... emınonune kadar gıdemedıler sanırımBen bu oyunda tek anlamadgım seyde bu zaten .. Bu Gm arkadaslar.. harbıden cok cıddı bır ıs yaptıgını sanıyorlar bunu hakaret olarak algılamayın aman arkadaslar cunku oyle degıl ama yaptıgınızda cok aman aman cıddı bır ıs de degıl .. yanı bıraz halkın ıcıne karısn bısı olmaz ulke batmaz oyun yıkılmaz.. dunya sanıyorum hıc durmaz.. Boyle etkınlık adı altında gulunc bır takım komedılerle 3-4 dakıka oyunda gorunup bırde oyunun oynanabılrlıgnı dusurmeyın bence... Lutfen bu yazdıklarımı bır kısısel elestırı olarak alın ne kımsenın meslegını kucumseme var nede .. asagılama ama sunuda bız rıca ederız kı kardes... sızde karsınızdakılerı kucumsemeyın sırtınızı duvara yaslı sanmayın .. burası onlıne ortam zira ne duvar var ne kaya..... :mrgreen:
Arkadasım .. ben bu arkadasların calısmadıklarını veya salla bası al ması yaptıklarını soylemedım zaten kı ben cogunu yakınen tanırım merka etme senın stajer olarka ogrendıgın ıslerı ben yıllar once yapmıs bırıyım kardes.. bır urunun nasıl yaratıldıgını nasıl pazarlandıgını ve gleıstırıldıgını gayet ıyı bılrım .. bız nacızane arkadaslarımza elestırılerımız ılettık .. Yanı sallapatı bır durum yok ortada kı zıra.. ben yapım ekbı degıl yonetım ekıbıne soyledım bu yazdıklarımı daha dıkkatlı okumanıtavsıye ederım .. Ve umarım bILSIm sektorunde basarılı bır calısan olursun ama once yazılanı okumak ve anlamk kaydı ıle .. SAYGILARIIMLA IYI FORUMLAR...... :mrgreen:woLveRiNe yazdı:FromXXXhELL yazdı:Arkadasım .. Gm arkadaslar ates alıp cıkmaya geldıklerı ıcın... emınonune kadar gıdemedıler sanırımBen bu oyunda tek anlamadgım seyde bu zaten .. Bu Gm arkadaslar.. harbıden cok cıddı bır ıs yaptıgını sanıyorlar bunu hakaret olarak algılamayın aman arkadaslar cunku oyle degıl ama yaptıgınızda cok aman aman cıddı bır ıs de degıl .. yanı bıraz halkın ıcıne karısn bısı olmaz ulke batmaz oyun yıkılmaz.. dunya sanıyorum hıc durmaz.. Boyle etkınlık adı altında gulunc bır takım komedılerle 3-4 dakıka oyunda gorunup bırde oyunun oynanabılrlıgnı dusurmeyın bence... Lutfen bu yazdıklarımı bır kısısel elestırı olarak alın ne kımsenın meslegını kucumseme var nede .. asagılama ama sunuda bız rıca ederız kı kardes... sızde karsınızdakılerı kucumsemeyın sırtınızı duvara yaslı sanmayın .. burası onlıne ortam zira ne duvar var ne kaya..... :mrgreen:
Eheheh xD :Nereden Biliyorsun?* Belki En yakın arkdaşın..? Belki Dostum dediğin kişi Yan çarlar olabiliyorrr GM'ler..
Onlarda Bir insan... onlarda bizim gibiler işte. Ama farkımız.. Onlar sunucu Biz Oyuncu...
ÖzeLlikle DEV oyuncuları oyunda sunucunuzda görürseniz şaşırırsınız. Çunki bunlar yapımcıGünde ortalama 12 saat PC başında Staj gördüğüm günler oLdu benımde O kadar yorucu bir işki Bu sunucu ve yapımcı olmak.. Ama SOBEE artık çok gelişti. Alt yapısı cok büyüdü. Örneğin YücelenBey...
Cok güzeL bir çalışma ortamı var oda Ses ortamlarında çalışıyor.. arada sırada yan çarı ile oyuna giriyor...
güzeL bir örnek daha..." PUSULA" nın Mevlüt Dincle yaptıgı Röpartajda Göreceksinizki.. Arif Bey nasıL harıL harıL çalışıyor...( Ki En cok sevdiğim abilerimden )
Yani ARkadaşım.. çalışılmıyor.. edilmiyor demek için.. Sözünün arkasında durmak için ilk olarak araştır...![]()
iyi oyunLar.
BöyLe bir yazı neden yazdım diye soracaksınız..
Çunki Bende " Bilişim Teknolojileri / Web Tasarım " Böllümünde okuyorumYapımcı ve Sunucu Görewlerini Çok iyi bilirim. Ve bu yuzden ben GM'ler Tarafındayım
Teşekkür ederim Froom kardeşimFromXXXhELL yazdı: Arkadasım .. ben bu arkadasların calısmadıklarını veya salla bası al ması yaptıklarını soylemedım zaten kı ben cogunu yakınen tanırım merka etme senın stajer olarka ogrendıgın ıslerı ben yıllar once yapmıs bırıyım kardes.. bır urunun nasıl yaratıldıgını nasıl pazarlandıgını ve gleıstırıldıgını gayet ıyı bılrım .. bız nacızane arkadaslarımza elestırılerımız ılettık .. Yanı sallapatı bır durum yok ortada kı zıra.. ben yapım ekbı degıl yonetım ekıbıne soyledım bu yazdıklarımı daha dıkkatlı okumanıtavsıye ederım .. Ve umarım bILSIm sektorunde basarılı bır calısan olursun ama once yazılanı okumak ve anlamk kaydı ıle .. SAYGILARIIMLA IYI FORUMLAR...... :mrgreen: