Oyuncuların İstekleri üzerine yetkililer tarafından düzenlenen etkinlikte Yönetimin Israrına rağmen karşı klan oyuncuları Klan parası kazanma hırsı yüzünden birbirlerini kesme çabası içindeydiler . Tabi bu onlar için kaçınılmaz bir fırsat bu etkinlikte kişilerin değil Sunucunun Birlik ve beraberlik çabasının hatırasıdır. Karaktersiz insanlar bunun farkında olmadığı için öküzleşmekten vazgeçmediler yine helal olsun diyorum.Başka söze gerek yok Ha bu arada klandan çıktım sizin için büyük bir üzüntü biliyorum şimdi nasıl keseceksiniz durduk yerde. Yıldızlı çarı görünce daha fazla klan parası gelecek sanan gerizekallara sesleniyorum kasmayı,savaşmayı öğrenmişsiniz ama insanlığı öğrenememişsiniz.
Kayzerlexmark...
Rezillik ..!
Rezillik ..!
HİPHOPSTYLE
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: Rezillik ..!
Söyleyene bak sen kendin temiz papuçmusun ki başkasına laf atıyorsun sen kendin önce adam olucaksın ki sonrada başkalarının sana karşı adam olmasını bekleyesin yada güzel muamele isteyebilesin şahsen seni gördüğüm yerde kesmek için bir çok sebep sayabilirim bunların hepside senin karakterini ortaya serer yine dediğim gibi önce sen adam ol ki sonra başkalarının açıklarını eleştirebilesin ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kurt Reise kaatılıyorum sen zaten klana girdiysen ölmeyi ve öldürmeyi göze almışsındır mademki bundan rahatsız oluyorsun girmeseydinnn
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Kayzer. Bilmem Beni Hatırlarmısn Eski Tılsımdan
benim zamanımda sen mavi tek yıldızdın..Şimdi bu denle senı ne kızdırdı anlayamadım..
Oyunda Sağdice Senin Fikrin.. Senin Prensiplerin üzerinden oynayan Sağdice Sen varsındır... bunu unutma.
Evet daha coluk cocuklarda oynuyor. yaşı ilerlemiş abilerim ablalarımda. herkezi aynı kefeye koyma.
dürüstce yaklaş ne olursa olsun... olgunluk verirsen sen değiL onlar kaybeder....
Oyunda Sağdice Senin Fikrin.. Senin Prensiplerin üzerinden oynayan Sağdice Sen varsındır... bunu unutma.
Evet daha coluk cocuklarda oynuyor. yaşı ilerlemiş abilerim ablalarımda. herkezi aynı kefeye koyma.
dürüstce yaklaş ne olursa olsun... olgunluk verirsen sen değiL onlar kaybeder....
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan