Rezillik ..!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Rezillik ..!

Mesaj gönderen Kayzer »

Oyuncuların İstekleri üzerine yetkililer tarafından düzenlenen etkinlikte Yönetimin Israrına rağmen karşı klan oyuncuları Klan parası kazanma hırsı yüzünden birbirlerini kesme çabası içindeydiler . Tabi bu onlar için kaçınılmaz bir fırsat bu etkinlikte kişilerin değil Sunucunun Birlik ve beraberlik çabasının hatırasıdır. Karaktersiz insanlar bunun farkında olmadığı için öküzleşmekten vazgeçmediler yine helal olsun diyorum.Başka söze gerek yok Ha bu arada klandan çıktım sizin için büyük bir üzüntü biliyorum şimdi nasıl keseceksiniz durduk yerde. Yıldızlı çarı görünce daha fazla klan parası gelecek sanan gerizekallara sesleniyorum kasmayı,savaşmayı öğrenmişsiniz ama insanlığı öğrenememişsiniz.

Kayzerlexmark...
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: Rezillik ..!

Mesaj gönderen kurtreis »

Söyleyene bak sen kendin temiz papuçmusun ki başkasına laf atıyorsun sen kendin önce adam olucaksın ki sonrada başkalarının sana karşı adam olmasını bekleyesin yada güzel muamele isteyebilesin şahsen seni gördüğüm yerde kesmek için bir çok sebep sayabilirim bunların hepside senin karakterini ortaya serer yine dediğim gibi önce sen adam ol ki sonra başkalarının açıklarını eleştirebilesin ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
cesurlarxboraa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen cesurlarxboraa »

Kurt Reise kaatılıyorum sen zaten klana girdiysen ölmeyi ve öldürmeyi göze almışsındır mademki bundan rahatsız oluyorsun girmeseydinnn
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Kayzer. Bilmem Beni Hatırlarmısn Eski Tılsımdan =) benim zamanımda sen mavi tek yıldızdın..Şimdi bu denle senı ne kızdırdı anlayamadım..
Oyunda Sağdice Senin Fikrin.. Senin Prensiplerin üzerinden oynayan Sağdice Sen varsındır... bunu unutma.
Evet daha coluk cocuklarda oynuyor. yaşı ilerlemiş abilerim ablalarımda. herkezi aynı kefeye koyma.
dürüstce yaklaş ne olursa olsun... olgunluk verirsen sen değiL onlar kaybeder....
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön