Topkapı Sarayı ;

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
IIPhoenixII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Topkapı Sarayı ;

Mesaj gönderen IIPhoenixII »

Arkadaş ben anlamıyorum bu oyundan kaldırdığınız milyarlarca paraya rağmen bir patch bu kadar mı zor eklenebilir oyuna ? Siz ne ve hangi şartlarda çalışıyorsunuz artık şüphe etmeye başladım. Lag sorununu aylarca düzeltmeyen , oyuncularını memnun etmeyen , yeni bir bölge koyulduğunda ipucu vermeden çık çıkabilirsen işin içinden diyen , her yeni güncellemeyle direk olarak olayı akçeye bağlayan bir yönetim olmaz olsun! Oyuna harcadığım vakte ve verdiğim para için şu an kendime gülüyorum!! Şu an kafayı yemek üzereyim cidden bu oyunu oynamak için bir nedenim kalmadı.. Daha sonra neden millet Türk oyunu oynamıyor dersiniz , siz daha çooook dersiniz çook! ;)
Oyunu bıraktım. ;)
Kullanıcı avatarı
Battuhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Re: Topkapı Sarayı ;

Mesaj gönderen Battuhan »

Patch (topkapı ve diğer GBler) olayı için pekte hararetli bir çalışma yürüttüklerini bende sanmıyorum , sanki keyifleri istediğinde bir parça bişey yapıp bırakıyorlarmış gibi geliyo. Akçe sistemine gelince , senelerdir oyuncular diğer oyunlar gibi (Knight ,Metin2 , Allods , Maestia vb...) gibi Marketplace sistemi gelmesini istedi.Sobee'nin önünü açan bizleriz , akçesisteminin gelmesine sebepte bizleriz o yüzden kesinlikle yakınmamak gerekir diye düşünüyorum.
En son Battuhan tarafından 04 Haz 2012 14:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
MyLittLeMagic (49) [(^)Ejder asa]Düşprensesi (49)Riseofnations (44)
Splendor (49) [(^)Ecel getiren]

Kuralda Biziz Yasada...

Resim
Kullanıcı avatarı
Battuhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Battuhan »

Battuhan yazdı:Patch (topkapı ve diğer GBler) olayı için pekte hararetli bir çalışma yürüttüklerini bende sanmıyorum , sanki keyifleri istediğinde bir parça bişey yapıp bırakıyorlarmış gibi geliyo. Akçe sistemine gelince , senelerdir oyuncular ;

"lütfen diğer oyunlar gibi (Knight ,Metin2 , Allods , Maestia vb...) gibi Marketplace sistemi gelsin" dedi

Sobee'nin önünü açan bizleriz , akçesisteminin gelmesine sebepte bizleriz o yüzden kesinlikle yakınmamak gerekir diye düşünüyorum.

Alıntı yalnış oldu Silinirse sevinirim.
MyLittLeMagic (49) [(^)Ejder asa]Düşprensesi (49)Riseofnations (44)
Splendor (49) [(^)Ecel getiren]

Kuralda Biziz Yasada...

Resim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

ya topkapı boş bi yama benim için sadece ruh taşları iyi yeni lvl gelmeden beni memnun edemez yönetim beni memnun etmek zorundamı değil ancak oyunun %90 ı yeni lvlı beklyiodur %90 ı memnun etmek zorunda :)
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
IIPhoenixII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIPhoenixII »

harkonen yazdı:ya topkapı boş bi yama benim için sadece ruh taşları iyi yeni lvl gelmeden beni memnun edemez yönetim beni memnun etmek zorundamı değil ancak oyunun %90 ı yeni lvlı beklyiodur %90 ı memnun etmek zorunda :)
Bu yönetimin en büyük zaafıdır oyuncu isteklerine yerine getirmeyen dar görüş açılı bir yönetim istemiyorum ben derhal kadro yenilenmesi gerekiyor. Ya yeni kişiler alıp kadro genişleyecek ya da şu işi bilmezler işi bırakacak
Oyunu bıraktım. ;)
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

IIPhoenixII yazdı:
harkonen yazdı:ya topkapı boş bi yama benim için sadece ruh taşları iyi yeni lvl gelmeden beni memnun edemez yönetim beni memnun etmek zorundamı değil ancak oyunun %90 ı yeni lvlı beklyiodur %90 ı memnun etmek zorunda :)
Bu yönetimin en büyük zaafıdır oyuncu isteklerine yerine getirmeyen dar görüş açılı bir yönetim istemiyorum ben derhal kadro yenilenmesi gerekiyor. Ya yeni kişiler alıp kadro genişleyecek ya da şu işi bilmezler işi bırakacak
bizim gibi forumda doğru konusan cok kişi varda yönetim iplemiyo
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön