Topkapı Sarayı ;
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Topkapı Sarayı ;
Arkadaş ben anlamıyorum bu oyundan kaldırdığınız milyarlarca paraya rağmen bir patch bu kadar mı zor eklenebilir oyuna ? Siz ne ve hangi şartlarda çalışıyorsunuz artık şüphe etmeye başladım. Lag sorununu aylarca düzeltmeyen , oyuncularını memnun etmeyen , yeni bir bölge koyulduğunda ipucu vermeden çık çıkabilirsen işin içinden diyen , her yeni güncellemeyle direk olarak olayı akçeye bağlayan bir yönetim olmaz olsun! Oyuna harcadığım vakte ve verdiğim para için şu an kendime gülüyorum!! Şu an kafayı yemek üzereyim cidden bu oyunu oynamak için bir nedenim kalmadı.. Daha sonra neden millet Türk oyunu oynamıyor dersiniz , siz daha çooook dersiniz çook!
Oyunu bıraktım. 
Re: Topkapı Sarayı ;
Patch (topkapı ve diğer GBler) olayı için pekte hararetli bir çalışma yürüttüklerini bende sanmıyorum , sanki keyifleri istediğinde bir parça bişey yapıp bırakıyorlarmış gibi geliyo. Akçe sistemine gelince , senelerdir oyuncular diğer oyunlar gibi (Knight ,Metin2 , Allods , Maestia vb...) gibi Marketplace sistemi gelmesini istedi.Sobee'nin önünü açan bizleriz , akçesisteminin gelmesine sebepte bizleriz o yüzden kesinlikle yakınmamak gerekir diye düşünüyorum.
En son Battuhan tarafından 04 Haz 2012 14:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
MyLittLeMagic (49) [(^)Ejder asa]Düşprensesi (49)Riseofnations (44)
Splendor (49) [(^)Ecel getiren]
Kuralda Biziz Yasada...

Kuralda Biziz Yasada...

Battuhan yazdı:Patch (topkapı ve diğer GBler) olayı için pekte hararetli bir çalışma yürüttüklerini bende sanmıyorum , sanki keyifleri istediğinde bir parça bişey yapıp bırakıyorlarmış gibi geliyo. Akçe sistemine gelince , senelerdir oyuncular ;
"lütfen diğer oyunlar gibi (Knight ,Metin2 , Allods , Maestia vb...) gibi Marketplace sistemi gelsin" dedi
Sobee'nin önünü açan bizleriz , akçesisteminin gelmesine sebepte bizleriz o yüzden kesinlikle yakınmamak gerekir diye düşünüyorum.
Alıntı yalnış oldu Silinirse sevinirim.
MyLittLeMagic (49) [(^)Ejder asa]Düşprensesi (49)Riseofnations (44)
Kuralda Biziz Yasada...

Kuralda Biziz Yasada...

- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
ya topkapı boş bi yama benim için sadece ruh taşları iyi yeni lvl gelmeden beni memnun edemez yönetim beni memnun etmek zorundamı değil ancak oyunun %90 ı yeni lvlı beklyiodur %90 ı memnun etmek zorunda 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bu yönetimin en büyük zaafıdır oyuncu isteklerine yerine getirmeyen dar görüş açılı bir yönetim istemiyorum ben derhal kadro yenilenmesi gerekiyor. Ya yeni kişiler alıp kadro genişleyecek ya da şu işi bilmezler işi bırakacakharkonen yazdı:ya topkapı boş bi yama benim için sadece ruh taşları iyi yeni lvl gelmeden beni memnun edemez yönetim beni memnun etmek zorundamı değil ancak oyunun %90 ı yeni lvlı beklyiodur %90 ı memnun etmek zorunda
Oyunu bıraktım. 
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
bizim gibi forumda doğru konusan cok kişi varda yönetim iplemiyoIIPhoenixII yazdı:Bu yönetimin en büyük zaafıdır oyuncu isteklerine yerine getirmeyen dar görüş açılı bir yönetim istemiyorum ben derhal kadro yenilenmesi gerekiyor. Ya yeni kişiler alıp kadro genişleyecek ya da şu işi bilmezler işi bırakacakharkonen yazdı:ya topkapı boş bi yama benim için sadece ruh taşları iyi yeni lvl gelmeden beni memnun edemez yönetim beni memnun etmek zorundamı değil ancak oyunun %90 ı yeni lvlı beklyiodur %90 ı memnun etmek zorunda
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN