Merhaba arkadaslar,
Forumda açılan bir çok konuyu takip ediyorum. Aralarında gözüme takılan eşya düşmemesinden yakinanlar oldu. Arkadaslar yetkililerin açıklamalarını dinleyin. Hanginiz grup bölgelerine 2 savaşçı, 2 büyücü, 2 sifaci gidiyorsunuz? Herkes tutturmuş sığınağa 1 şifa 5 büyü, migrata 2 şifa 4 büyü, cemberlitasa 1 tank 4 büyü 1 şifa...
Ve hala eşya düşmemesinden bahsediyorsunuz. Siz zaman kazanmak için kendi şans sisteminizi bozuyorsunuz veya AZALTIYORSUNUZ. Daha sonra da giremeyen savaşçıların sanki girmis de düşmemiş gibi konuşmalarına neden oluyorsunuz. Aslında "2 Savaşçı, 2 Büyücü ve 2 Sifacidan olusan bir gruba eşya düşme olasılığı yüksektir.
Dediğim gibi, sırf 5-10 dk daha hızlı gidebilmek için grup sistemini bozuyorsaniz eşya dusmeyince de konuşmamalısınız.
Eşya dusuremiyoruz diye yakinanlar!!!
Re: Eşya dusuremiyoruz diye yakinanlar!!!
sığınağa 5+1 gir arkadaşım 2 2 2 şeklinde gireceğinden 2 2.5 kat hızlı gidersin.
ya da çemberliye gir 4 1 1 2 2 2 şeklinde gideceğinden %50 daha hızlı gidersin.
insanların saatlerce vakti yok mümkün olan en kısa sürede bitirip gerçek hayatlarına dönmek zorundalar tek hayatları oyun değil.
ya da çemberliye gir 4 1 1 2 2 2 şeklinde gideceğinden %50 daha hızlı gidersin.
insanların saatlerce vakti yok mümkün olan en kısa sürede bitirip gerçek hayatlarına dönmek zorundalar tek hayatları oyun değil.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Bir zamanlar bana da alternatör kolye düşmüyordu. Kuklacıda gece 3-4'lere kadar sığınak atıyorduk.
Açıklamalardan sonra, Grupdaki kişi sayısı düştükçe, grupdakilerin şansının arttığını öğrendim ve Karakter sınıfları eşitlenince, her karaktere item düşme oranının eşitlendiğini öğrendim.
Ve Grup bölgelerindeki item droplarının "Girdiğimiz anda" yazıldığı teorisine inandım.
5 kişi girdim, ilk kenandan alternatör kolyemi aldım çıktım. Şimdi kuklacıdaki tanıdıklarıma böyle yaptırıyorum
Unutmayın arkadaşlar özellikle "İtem dropları Grup Bölgesine Giriş Yazısına Tıkladığınız Andan itibaren yazılır".
Yani "yok ben son canlarda çıkayım, yok bi abdest alayım da öyle başlayalım bossu kesmeye" işe yaramaz
Abdestinizi girmeden önce alın, dualarınızı girmeden önce yapın
Açıklamalardan sonra, Grupdaki kişi sayısı düştükçe, grupdakilerin şansının arttığını öğrendim ve Karakter sınıfları eşitlenince, her karaktere item düşme oranının eşitlendiğini öğrendim.
Ve Grup bölgelerindeki item droplarının "Girdiğimiz anda" yazıldığı teorisine inandım.
5 kişi girdim, ilk kenandan alternatör kolyemi aldım çıktım. Şimdi kuklacıdaki tanıdıklarıma böyle yaptırıyorum
Unutmayın arkadaşlar özellikle "İtem dropları Grup Bölgesine Giriş Yazısına Tıkladığınız Andan itibaren yazılır".
Yani "yok ben son canlarda çıkayım, yok bi abdest alayım da öyle başlayalım bossu kesmeye" işe yaramaz
Abdestinizi girmeden önce alın, dualarınızı girmeden önce yapın
- relaxefendy
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Devgenç
arkadaşım sen ne diyorsun ya daha dün 5 boss yaptık 4 büyü 1 tank 1 şifa ile 1 büyüye 5 bossun 4 ünden item düştü
herşey şans
- knsvsn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Alsancak
4 4 2 en iyi taktiktir 
KNSVSN - HaNs - KaaNSVSN
Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

3-5-2 yi de deneyin derim 
Linkin emekli
PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
Bence de kesinlikle şans ile alakalı.
Girdiğimiz bir sıgınakta x buyucusune alter yuzuk , 2. sıgınakta gene x buyucusune nuc kolye dustu.Bu arkadaşımız daha yen başladığından attıgı kenan sayısı 10u gecmez lakin sıgınak - migrat geldiğinden beri (11.06.2010), kenana 1 savas 1 şifa 1 buyucu - 3 savascı 2 şifacı 1 buyucu gibi grup duzenlemeleriyle *defalarca* giren buyucu arkadaslarımız bile gecen onca sure zarfında hala alter yuzuk vb takıları dusuremiyorsa , şansdan daha farklı şeyler beklerim.
2-3 gun önce 4 1 1 olarak girdiğim çt grubunda , gruptaki herkese stuart efendi , semiha hanım ve gaffar bey eşya ve materyal olarak birşeyler verdi.Eli boş cıkan hiç yoktu.Kimi girildiginde de tum bölge yaparsın 2 2 2 girersin , madalyaları toplar cıkarsın.
Eşyanın dusecegi varsa kesinlikle dusuyor.
Girdiğimiz bir sıgınakta x buyucusune alter yuzuk , 2. sıgınakta gene x buyucusune nuc kolye dustu.Bu arkadaşımız daha yen başladığından attıgı kenan sayısı 10u gecmez lakin sıgınak - migrat geldiğinden beri (11.06.2010), kenana 1 savas 1 şifa 1 buyucu - 3 savascı 2 şifacı 1 buyucu gibi grup duzenlemeleriyle *defalarca* giren buyucu arkadaslarımız bile gecen onca sure zarfında hala alter yuzuk vb takıları dusuremiyorsa , şansdan daha farklı şeyler beklerim.
2-3 gun önce 4 1 1 olarak girdiğim çt grubunda , gruptaki herkese stuart efendi , semiha hanım ve gaffar bey eşya ve materyal olarak birşeyler verdi.Eli boş cıkan hiç yoktu.Kimi girildiginde de tum bölge yaparsın 2 2 2 girersin , madalyaları toplar cıkarsın.
Eşyanın dusecegi varsa kesinlikle dusuyor.
Arkadaşlar hurafelere inanmayınn herşey şans bunu kaç kere daha söyleyecekler
Yok son canda çıkalım
Zahiri zihinleyelim
Kafesi açmayın
60 canda kaçırın tekrar kesin
Örümcekleri kesmeyin
Yapmayın öncelikle inanmayın bu tür şeylere sonra arkadaşın dediği konuya değineyim
biliyorsunuz Çemberlitaş tüm bölgeyede kenanada genelde aynı taktikle giriliyor 4-1-1 ben ışık kolye ve yüzüğü almak için yaklaşık 50-70 kenan attım ve sonunda ard arda düşdü
Taş kanat set + Bıçak set ( Zırhla kılıç eksik :mrgreen: ) ise yaklaşık 8-10 gaffar 3 adet x 10 adet yol ve yaklaşık 30 kadar stuart da topladım yani gene aynı yere çıkıyor :idea: Şans :idea:
Yok son canda çıkalım
Zahiri zihinleyelim
Kafesi açmayın
Örümcekleri kesmeyin
Yapmayın öncelikle inanmayın bu tür şeylere sonra arkadaşın dediği konuya değineyim
biliyorsunuz Çemberlitaş tüm bölgeyede kenanada genelde aynı taktikle giriliyor 4-1-1 ben ışık kolye ve yüzüğü almak için yaklaşık 50-70 kenan attım ve sonunda ard arda düşdü
Taş kanat set + Bıçak set ( Zırhla kılıç eksik :mrgreen: ) ise yaklaşık 8-10 gaffar 3 adet x 10 adet yol ve yaklaşık 30 kadar stuart da topladım yani gene aynı yere çıkıyor :idea: Şans :idea:
TILSIM
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
8 yol 1 x 30-40 arası stu elde olan sadece bıçak eld
4-1-1 3-2-1 girioz tankım bide böyle oluo aga 
3-5-2 yi 2. stopper in yoksa kullancaksın
3-5-2 yi 2. stopper in yoksa kullancaksın
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
terrible yazdı:Arkadaşlar hurafelere inanmayınn herşey şans bunu kaç kere daha söyleyecekler
Yok son canda çıkalım
Zahiri zihinleyelim
Kafesi açmayın
Örümcekleri kesmeyin
biliyorsunuz Çemberlitaş tüm bölgeyede kenanada genelde aynı taktikle giriliyor 4-1-1 ben ışık kolye ve yüzüğü almak için yaklaşık 50-70 kenan attım ve sonunda ard arda düşdü![]()
Ya arkadaslar ben şans değil demiyorum. Ama 2+2+2 girdiğin zaman şansınız artıyor.