Eşya dusuremiyoruz diye yakinanlar!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Eşya dusuremiyoruz diye yakinanlar!!!

Mesaj gönderen apomario »

Merhaba arkadaslar,
Forumda açılan bir çok konuyu takip ediyorum. Aralarında gözüme takılan eşya düşmemesinden yakinanlar oldu. Arkadaslar yetkililerin açıklamalarını dinleyin. Hanginiz grup bölgelerine 2 savaşçı, 2 büyücü, 2 sifaci gidiyorsunuz? Herkes tutturmuş sığınağa 1 şifa 5 büyü, migrata 2 şifa 4 büyü, cemberlitasa 1 tank 4 büyü 1 şifa...
Ve hala eşya düşmemesinden bahsediyorsunuz. Siz zaman kazanmak için kendi şans sisteminizi bozuyorsunuz veya AZALTIYORSUNUZ. Daha sonra da giremeyen savaşçıların sanki girmis de düşmemiş gibi konuşmalarına neden oluyorsunuz. Aslında "2 Savaşçı, 2 Büyücü ve 2 Sifacidan olusan bir gruba eşya düşme olasılığı yüksektir.
Dediğim gibi, sırf 5-10 dk daha hızlı gidebilmek için grup sistemini bozuyorsaniz eşya dusmeyince de konuşmamalısınız.
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Re: Eşya dusuremiyoruz diye yakinanlar!!!

Mesaj gönderen Wizards »

sığınağa 5+1 gir arkadaşım 2 2 2 şeklinde gireceğinden 2 2.5 kat hızlı gidersin.
ya da çemberliye gir 4 1 1 2 2 2 şeklinde gideceğinden %50 daha hızlı gidersin.

insanların saatlerce vakti yok mümkün olan en kısa sürede bitirip gerçek hayatlarına dönmek zorundalar tek hayatları oyun değil.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Bir zamanlar bana da alternatör kolye düşmüyordu. Kuklacıda gece 3-4'lere kadar sığınak atıyorduk.

Açıklamalardan sonra, Grupdaki kişi sayısı düştükçe, grupdakilerin şansının arttığını öğrendim ve Karakter sınıfları eşitlenince, her karaktere item düşme oranının eşitlendiğini öğrendim.
Ve Grup bölgelerindeki item droplarının "Girdiğimiz anda" yazıldığı teorisine inandım.

5 kişi girdim, ilk kenandan alternatör kolyemi aldım çıktım. Şimdi kuklacıdaki tanıdıklarıma böyle yaptırıyorum :)

Unutmayın arkadaşlar özellikle "İtem dropları Grup Bölgesine Giriş Yazısına Tıkladığınız Andan itibaren yazılır".

Yani "yok ben son canlarda çıkayım, yok bi abdest alayım da öyle başlayalım bossu kesmeye" işe yaramaz :)

Abdestinizi girmeden önce alın, dualarınızı girmeden önce yapın :)

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
relaxefendy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Devgenç

Mesaj gönderen relaxefendy »

arkadaşım sen ne diyorsun ya daha dün 5 boss yaptık 4 büyü 1 tank 1 şifa ile 1 büyüye 5 bossun 4 ünden item düştü :) herşey şans
Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

iletişim için nick'e tıklayınız >> RELAXEFENDY
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
knsvsn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Alsancak

Mesaj gönderen knsvsn »

4 4 2 en iyi taktiktir :D
KNSVSN - HaNs - KaaNSVSN

Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

Resim
Kullanıcı avatarı
linkin00
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen linkin00 »

3-5-2 yi de deneyin derim :D
Linkin emekli
PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

Resim
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Bence de kesinlikle şans ile alakalı.
Girdiğimiz bir sıgınakta x buyucusune alter yuzuk , 2. sıgınakta gene x buyucusune nuc kolye dustu.Bu arkadaşımız daha yen başladığından attıgı kenan sayısı 10u gecmez lakin sıgınak - migrat geldiğinden beri (11.06.2010), kenana 1 savas 1 şifa 1 buyucu - 3 savascı 2 şifacı 1 buyucu gibi grup duzenlemeleriyle *defalarca* giren buyucu arkadaslarımız bile gecen onca sure zarfında hala alter yuzuk vb takıları dusuremiyorsa , şansdan daha farklı şeyler beklerim.
2-3 gun önce 4 1 1 olarak girdiğim çt grubunda , gruptaki herkese stuart efendi , semiha hanım ve gaffar bey eşya ve materyal olarak birşeyler verdi.Eli boş cıkan hiç yoktu.Kimi girildiginde de tum bölge yaparsın 2 2 2 girersin , madalyaları toplar cıkarsın.
Eşyanın dusecegi varsa kesinlikle dusuyor.
Kullanıcı avatarı
terrible
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen terrible »

Arkadaşlar hurafelere inanmayınn herşey şans bunu kaç kere daha söyleyecekler
Yok son canda çıkalım

Zahiri zihinleyelim

Kafesi açmayın

60 canda kaçırın tekrar kesin

Örümcekleri kesmeyin

Yapmayın öncelikle inanmayın bu tür şeylere sonra arkadaşın dediği konuya değineyim

biliyorsunuz Çemberlitaş tüm bölgeyede kenanada genelde aynı taktikle giriliyor 4-1-1 ben ışık kolye ve yüzüğü almak için yaklaşık 50-70 kenan attım ve sonunda ard arda düşdü :D

Taş kanat set + Bıçak set ( Zırhla kılıç eksik :mrgreen: ) ise yaklaşık 8-10 gaffar 3 adet x 10 adet yol ve yaklaşık 30 kadar stuart da topladım yani gene aynı yere çıkıyor :idea: Şans :idea:
TILSIM
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

8 yol 1 x 30-40 arası stu elde olan sadece bıçak eld :D 4-1-1 3-2-1 girioz tankım bide böyle oluo aga :D

3-5-2 yi 2. stopper in yoksa kullancaksın :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Mesaj gönderen apomario »

terrible yazdı:Arkadaşlar hurafelere inanmayınn herşey şans bunu kaç kere daha söyleyecekler
Yok son canda çıkalım

Zahiri zihinleyelim

Kafesi açmayın

60 canda kaçırın tekrar kesin

Örümcekleri kesmeyin

Yapmayın öncelikle inanmayın bu tür şeylere sonra arkadaşın dediği konuya değineyim

biliyorsunuz Çemberlitaş tüm bölgeyede kenanada genelde aynı taktikle giriliyor 4-1-1 ben ışık kolye ve yüzüğü almak için yaklaşık 50-70 kenan attım ve sonunda ard arda düşdü :D

Taş kanat set + Bıçak set ( Zırhla kılıç eksik :mrgreen: ) ise yaklaşık 8-10 gaffar 3 adet x 10 adet yol ve yaklaşık 30 kadar stuart da topladım yani gene aynı yere çıkıyor :idea: Şans :idea:

Ya arkadaslar ben şans değil demiyorum. Ama 2+2+2 girdiğin zaman şansınız artıyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön