Uzun süre önce İKV Kutu almıştım, daha sonra oyunu bıraktım şimdi tekrar geri başladım bir loncaya başvuru yaptıgımda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum : Loncaya katılmak için Lonca Pasaportunuz olmalı. Ürünlerim sayfasından Lonca Lisansınızı kullanarak Lonca pasaportu yükleyebilirsiniz. Lonca Lisansını ise Epin bölümünden IKV Çemberlitaş Kutu Plus pini yükleyerek alabilirsiniz.
Şimdi ben bir Lonca'ya başvurmak için veya katılmak için bir daha İKV Kutu'mu alıcam ürünlerimde Lonca Lisansım yok :S
Lonca Hakkında bir Sorun ?
- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
Re: Lonca Hakkında bir Sorun ?
kutu alana lonca lisansı hediyeeeeeeeeDisiSilahsor yazdı: Uzun süre önce İKV Kutu almıştım, daha sonra oyunu bıraktım şimdi tekrar geri başladım bir loncaya başvuru yaptıgımda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum : Loncaya katılmak için Lonca Pasaportunuz olmalı. Ürünlerim sayfasından Lonca Lisansınızı kullanarak Lonca pasaportu yükleyebilirsiniz. Lonca Lisansını ise Epin bölümünden IKV Çemberlitaş Kutu Plus pini yükleyerek alabilirsiniz.
Şimdi ben bir Lonca'ya başvurmak için veya katılmak için bir daha İKV Kutu'mu alıcam ürünlerimde Lonca Lisansım yok :S
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Eğer aldığın eski kutuysa içinde lonca lisansı bulundurmaz. İKV Çemberlitaş Kutu alman gerekiyor.DisiSilahsor yazdı: Uzun süre önce İKV Kutu almıştım, daha sonra oyunu bıraktım şimdi tekrar geri başladım bir loncaya başvuru yaptıgımda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum : Loncaya katılmak için Lonca Pasaportunuz olmalı. Ürünlerim sayfasından Lonca Lisansınızı kullanarak Lonca pasaportu yükleyebilirsiniz. Lonca Lisansını ise Epin bölümünden IKV Çemberlitaş Kutu Plus pini yükleyerek alabilirsiniz.
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
:idea: :arrow: İKV Çemberlitaş Kutu Plus paket pini yüklediğiniz üyeliğinize 1 adet Lonca Lisansı ürünü eklenir. Bu ürünü Dükkandan kullan dediğiniz zaman karşınıza 2 seçenek çıkar :XxxChesTeRxxX yazdı:Eğer aldığın eski kutuysa içinde lonca lisansı bulundurmaz. İKV Çemberlitaş Kutu alman gerekiyor.DisiSilahsor yazdı: Uzun süre önce İKV Kutu almıştım, daha sonra oyunu bıraktım şimdi tekrar geri başladım bir loncaya başvuru yaptıgımda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum : Loncaya katılmak için Lonca Pasaportunuz olmalı. Ürünlerim sayfasından Lonca Lisansınızı kullanarak Lonca pasaportu yükleyebilirsiniz. Lonca Lisansını ise Epin bölümünden IKV Çemberlitaş Kutu Plus pini yükleyerek alabilirsiniz.
1- Bir karaktere süresiz sınırsız Loncalara girme çıkma hakkı veren Lonca Pasaportu yükleyebilirsiniz veya
2- Bir karakteriniz ile lonca kurarsınız.
Bu işlemlerden birini yaptığınız zaman Lonca Lisansınız harcanır. Tekrar benzer bir işlem yapmak için başka bir Çemberlitaş Kutu plus pini daha yüklemelisiniz. Lonca Lisansı başka sekilde satılmamaktadır.
- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Academy Of War
ReHaBeT yazdı::idea: :arrow: İKV Çemberlitaş Kutu Plus paket pini yüklediğiniz üyeliğinize 1 adet Lonca Lisansı ürünü eklenir. Bu ürünü Dükkandan kullan dediğiniz zaman karşınıza 2 seçenek çıkar :XxxChesTeRxxX yazdı:Eğer aldığın eski kutuysa içinde lonca lisansı bulundurmaz. İKV Çemberlitaş Kutu alman gerekiyor.DisiSilahsor yazdı: Uzun süre önce İKV Kutu almıştım, daha sonra oyunu bıraktım şimdi tekrar geri başladım bir loncaya başvuru yaptıgımda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum : Loncaya katılmak için Lonca Pasaportunuz olmalı. Ürünlerim sayfasından Lonca Lisansınızı kullanarak Lonca pasaportu yükleyebilirsiniz. Lonca Lisansını ise Epin bölümünden IKV Çemberlitaş Kutu Plus pini yükleyerek alabilirsiniz.
1- Bir karaktere süresiz sınırsız Loncalara girme çıkma hakkı veren Lonca Pasaportu yükleyebilirsiniz veya
2- Bir karakteriniz ile lonca kurarsınız.
Bu işlemlerden birini yaptığınız zaman Lonca Lisansınız harcanır. Tekrar benzer bir işlem yapmak için başka bir Çemberlitaş Kutu plus pini daha yüklemelisiniz. Lonca Lisansı başka sekilde satılmamaktadır.
Tesekkur ederım .