Lonca Hakkında bir Sorun ?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DisiSilahsor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Lonca Hakkında bir Sorun ?

Mesaj gönderen DisiSilahsor »

Uzun süre önce İKV Kutu almıştım, daha sonra oyunu bıraktım şimdi tekrar geri başladım bir loncaya başvuru yaptıgımda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum : Loncaya katılmak için Lonca Pasaportunuz olmalı. Ürünlerim sayfasından Lonca Lisansınızı kullanarak Lonca pasaportu yükleyebilirsiniz. Lonca Lisansını ise Epin bölümünden IKV Çemberlitaş Kutu Plus pini yükleyerek alabilirsiniz.

Şimdi ben bir Lonca'ya başvurmak için veya katılmak için bir daha İKV Kutu'mu alıcam ürünlerimde Lonca Lisansım yok :S
Resim

2006 B E T A EN ESKİLERDEN . . .

DişiSilahşör - GizliGörev -

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Re: Lonca Hakkında bir Sorun ?

Mesaj gönderen marasaldadas »

DisiSilahsor yazdı: Uzun süre önce İKV Kutu almıştım, daha sonra oyunu bıraktım şimdi tekrar geri başladım bir loncaya başvuru yaptıgımda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum : Loncaya katılmak için Lonca Pasaportunuz olmalı. Ürünlerim sayfasından Lonca Lisansınızı kullanarak Lonca pasaportu yükleyebilirsiniz. Lonca Lisansını ise Epin bölümünden IKV Çemberlitaş Kutu Plus pini yükleyerek alabilirsiniz.

Şimdi ben bir Lonca'ya başvurmak için veya katılmak için bir daha İKV Kutu'mu alıcam ürünlerimde Lonca Lisansım yok :S
kutu alana lonca lisansı hediyeeeeeeee
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

DisiSilahsor yazdı: Uzun süre önce İKV Kutu almıştım, daha sonra oyunu bıraktım şimdi tekrar geri başladım bir loncaya başvuru yaptıgımda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum : Loncaya katılmak için Lonca Pasaportunuz olmalı. Ürünlerim sayfasından Lonca Lisansınızı kullanarak Lonca pasaportu yükleyebilirsiniz. Lonca Lisansını ise Epin bölümünden IKV Çemberlitaş Kutu Plus pini yükleyerek alabilirsiniz.

Eğer aldığın eski kutuysa içinde lonca lisansı bulundurmaz. İKV Çemberlitaş Kutu alman gerekiyor.
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yin V Yang / Fu Li

Mesaj gönderen ReHaBeT »

XxxChesTeRxxX yazdı:

Eğer aldığın eski kutuysa içinde lonca lisansı bulundurmaz. İKV Çemberlitaş Kutu alman gerekiyor.
:idea: :arrow: İKV Çemberlitaş Kutu Plus paket pini yüklediğiniz üyeliğinize 1 adet Lonca Lisansı ürünü eklenir. Bu ürünü Dükkandan kullan dediğiniz zaman karşınıza 2 seçenek çıkar :
1- Bir karaktere süresiz sınırsız Loncalara girme çıkma hakkı veren Lonca Pasaportu yükleyebilirsiniz veya
2- Bir karakteriniz ile lonca kurarsınız.
Bu işlemlerden birini yaptığınız zaman Lonca Lisansınız harcanır. Tekrar benzer bir işlem yapmak için başka bir Çemberlitaş Kutu plus pini daha yüklemelisiniz. Lonca Lisansı başka sekilde satılmamaktadır.
Kullanıcı avatarı
DisiSilahsor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen DisiSilahsor »

ReHaBeT yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:

:idea: :arrow: İKV Çemberlitaş Kutu Plus paket pini yüklediğiniz üyeliğinize 1 adet Lonca Lisansı ürünü eklenir. Bu ürünü Dükkandan kullan dediğiniz zaman karşınıza 2 seçenek çıkar :
1- Bir karaktere süresiz sınırsız Loncalara girme çıkma hakkı veren Lonca Pasaportu yükleyebilirsiniz veya
2- Bir karakteriniz ile lonca kurarsınız.
Bu işlemlerden birini yaptığınız zaman Lonca Lisansınız harcanır. Tekrar benzer bir işlem yapmak için başka bir Çemberlitaş Kutu plus pini daha yüklemelisiniz. Lonca Lisansı başka sekilde satılmamaktadır.

Tesekkur ederım . ;)
Resim

2006 B E T A EN ESKİLERDEN . . .

DişiSilahşör - GizliGörev -

Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön