Önemle Duyurulur!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Önemle Duyurulur!

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Menzillixsufi isimli banka/kasa karakterim 28 Nisan. 2012 tarihinden itibaren kimliği belirsiz kişiler tarafından hesap bilgileri değiştirilip başka kullanıcıların eline geçmiştir.

Tılsım halkından ricam olarak, bu karakterim ile her hangi bir alış-veriş yapmamaları, hesap bilgileri paylaşmamanızı rica ediyorum.

Not: Yukarıda belirttiğim tarihte kendim karakterime giriş yapmak isteyipte giremediğim tarihtir. Hesabımın tam olarak hangi tarihte çalındığı hakkında bilim yoktur.

28 Nisan. 2012 tarihinde, İKV Destek Ekibi'ne bildirdiğim Üyelik şikayetimde karakterin benim olduğuna dair bir çok kanıt göstermiş bulunmaktayım.

Saygı ve sevgilerimle,
EsedullahŞifa |Muhammed Ali B.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Re: Önemle Duyurulur!

Mesaj gönderen Masterlid »

Geçmiş Olsun Muhammed Ali , Umarım Kısa Zamanda Karakterine Kavuşursun .
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
kurban63
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kurban63 »

Etme Bulma Dünyası Zamanında Meranda Yaptıklarınızla kaldınız , ancak gün geldi çattı.

Bugun Dünya Yarın Ahiret
Ey Mutmeinne olan nefis, Ey Rabbine itaat edip Huzura eren nefis sen ALLAHtan razı ALLAHta senden razı olarak Rabbine dön

SEYDA HZ
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Doylaion »

Geçmiş OLsun Ali , inşAllah Kurtarırsın
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Serkaninci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Serkaninci »

Esadullah yazdı:Selamlar,

Menzillixsufi isimli banka/kasa karakterim 28 Nisan. 2012 tarihinden itibaren kimliği belirsiz kişiler tarafından hesap bilgileri değiştirilip başka kullanıcıların eline geçmiştir.

Tılsım halkından ricam olarak, bu karakterim ile her hangi bir alış-veriş yapmamaları, hesap bilgileri paylaşmamanızı rica ediyorum.

Not: Yukarıda belirttiğim tarihte kendim karakterime giriş yapmak isteyipte giremediğim tarihtir. Hesabımın tam olarak hangi tarihte çalındığı hakkında bilim yoktur.

28 Nisan. 2012 tarihinde, İKV Destek Ekibi'ne bildirdiğim Üyelik şikayetimde karakterin benim olduğuna dair bir çok kanıt göstermiş bulunmaktayım.

Saygı ve sevgilerimle,
EsedullahŞifa |Muhammed Ali B.

birader xGURURx SENİNSE SEN KİMSİN ? MEHMETİN NEYİSİN ?
'' Titrek bir mum alevinin havaya bıraktığı bulanık bir is Ve göz gözü görmez bir sis değildik biz ''

♥ Hata saxbim li dinyaye, tu yamini ez ye teme ♥

Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Tekrardan selamlar,
Masterlid yazdı:
Geçmiş Olsun Muhammed Ali , Umarım Kısa Zamanda Karakterine Kavuşursun .
Karakter tekrardan elime geçmiş bulunmakta. Fakat içerisinden bir kaç adet materalyal alınmış. Zararın neresinden dönsen kardır.

İyi dileklerin için teşekkür ederim kardeşim.

kurban63 yazdı:Etme Bulma Dünyası Zamanında Meranda Yaptıklarınızla kaldınız , ancak gün geldi çattı.

Bugun Dünya Yarın Ahiret
1. Allah c.c; El Basir'dir, herşeyi en iyi görendir. Allah c.c; El Alim'dir, neyin ne olduğunu iyi bilir.
2. Karakterimde haram bulundurmuş olsaydım şimdi tekrardan karakterimi geri almazdım.

Yinede görüşlerin için teşekkür ederim.
Doylaion yazdı:Geçmiş OLsun Ali , inşAllah Kurtarırsın
Ali efendi.. Bu iyi dileğini kurban63 hesabından yazabilirdin?
Serkaninci yazdı:birader xGURURx SENİNSE SEN KİMSİN ? MEHMETİN NEYİSİN ?
Buradan bakabilirsin: viewtopic.php?f=28&t=92450

Herşey için teşekkürler, hayırlı günler dilerim;
Muhammed Ali

Konunun kilitlenmesini rica ediyorum..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön