Selamlar,
Menzillixsufi isimli banka/kasa karakterim 28 Nisan. 2012 tarihinden itibaren kimliği belirsiz kişiler tarafından hesap bilgileri değiştirilip başka kullanıcıların eline geçmiştir.
Tılsım halkından ricam olarak, bu karakterim ile her hangi bir alış-veriş yapmamaları, hesap bilgileri paylaşmamanızı rica ediyorum.
Not: Yukarıda belirttiğim tarihte kendim karakterime giriş yapmak isteyipte giremediğim tarihtir. Hesabımın tam olarak hangi tarihte çalındığı hakkında bilim yoktur.
28 Nisan. 2012 tarihinde, İKV Destek Ekibi'ne bildirdiğim Üyelik şikayetimde karakterin benim olduğuna dair bir çok kanıt göstermiş bulunmaktayım.
Saygı ve sevgilerimle,
EsedullahŞifa |Muhammed Ali B.
Önemle Duyurulur!
Önemle Duyurulur!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Re: Önemle Duyurulur!
Geçmiş Olsun Muhammed Ali , Umarım Kısa Zamanda Karakterine Kavuşursun .
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
Etme Bulma Dünyası Zamanında Meranda Yaptıklarınızla kaldınız , ancak gün geldi çattı.
Bugun Dünya Yarın Ahiret
Bugun Dünya Yarın Ahiret
Ey Mutmeinne olan nefis, Ey Rabbine itaat edip Huzura eren nefis sen ALLAHtan razı ALLAHta senden razı olarak Rabbine dön
SEYDA HZ
SEYDA HZ
- Serkaninci
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Esadullah yazdı:Selamlar,
Menzillixsufi isimli banka/kasa karakterim 28 Nisan. 2012 tarihinden itibaren kimliği belirsiz kişiler tarafından hesap bilgileri değiştirilip başka kullanıcıların eline geçmiştir.
Tılsım halkından ricam olarak, bu karakterim ile her hangi bir alış-veriş yapmamaları, hesap bilgileri paylaşmamanızı rica ediyorum.
Not: Yukarıda belirttiğim tarihte kendim karakterime giriş yapmak isteyipte giremediğim tarihtir. Hesabımın tam olarak hangi tarihte çalındığı hakkında bilim yoktur.
28 Nisan. 2012 tarihinde, İKV Destek Ekibi'ne bildirdiğim Üyelik şikayetimde karakterin benim olduğuna dair bir çok kanıt göstermiş bulunmaktayım.
Saygı ve sevgilerimle,
EsedullahŞifa |Muhammed Ali B.
birader xGURURx SENİNSE SEN KİMSİN ? MEHMETİN NEYİSİN ?
'' Titrek bir mum alevinin havaya bıraktığı bulanık bir is Ve göz gözü görmez bir sis değildik biz ''
♥ Hata saxbim li dinyaye, tu yamini ez ye teme ♥

♥ Hata saxbim li dinyaye, tu yamini ez ye teme ♥

Tekrardan selamlar,
İyi dileklerin için teşekkür ederim kardeşim.
2. Karakterimde haram bulundurmuş olsaydım şimdi tekrardan karakterimi geri almazdım.
Yinede görüşlerin için teşekkür ederim.
Herşey için teşekkürler, hayırlı günler dilerim;
Muhammed Ali
Konunun kilitlenmesini rica ediyorum..
Karakter tekrardan elime geçmiş bulunmakta. Fakat içerisinden bir kaç adet materalyal alınmış. Zararın neresinden dönsen kardır.Masterlid yazdı:Geçmiş Olsun Muhammed Ali , Umarım Kısa Zamanda Karakterine Kavuşursun .
İyi dileklerin için teşekkür ederim kardeşim.
1. Allah c.c; El Basir'dir, herşeyi en iyi görendir. Allah c.c; El Alim'dir, neyin ne olduğunu iyi bilir.kurban63 yazdı:Etme Bulma Dünyası Zamanında Meranda Yaptıklarınızla kaldınız , ancak gün geldi çattı.
Bugun Dünya Yarın Ahiret
2. Karakterimde haram bulundurmuş olsaydım şimdi tekrardan karakterimi geri almazdım.
Yinede görüşlerin için teşekkür ederim.
Ali efendi.. Bu iyi dileğini kurban63 hesabından yazabilirdin?Doylaion yazdı:Geçmiş OLsun Ali , inşAllah Kurtarırsın
Buradan bakabilirsin: viewtopic.php?f=28&t=92450Serkaninci yazdı:birader xGURURx SENİNSE SEN KİMSİN ? MEHMETİN NEYİSİN ?
Herşey için teşekkürler, hayırlı günler dilerim;
Muhammed Ali
Konunun kilitlenmesini rica ediyorum..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN