Resimdede Gördüğünüz gibi hidranın 3. başı var ama daha once kopmuş.Eminönüdeki savaştan dolayı oldugunu duşunuyorum başka fikri olan varsa aşşağıya yazabilirsiniz
İyi Forumlar

ProtectorDragon yazdı:... 1996 yılının yaz ayında, Eminönü içinde o güne kadar yaşanmış Mahluk savaşlarının en büyüğü gerçekleşti. Daha sonra mitolojik ismiyle adlandırılacak olan 3 başlı dev yaratık, Eminönü'ne denizden geldi. Mısır Çarşısı tarafındaki park bölgesinde karaya çıkan yaratık, Eminönü sahilinde o zamana kadar görülmüş kıyımlardan en büyüğünü gerçekleştirdi. Teşkilat acil müdahale grubu, yaratığı yavaşlatmak ve halkı güvenli bölgelere sevk edebilmek için büyük bir mücadele verdi. fare adam savaşlarından kalma siperler bir bir düştü... Klan mensupları dahil herkes, uzun yıllar sonunda ilk kez aynı saflarda savaştılar. Çok değerli mücadeleciler kaybedildi. Sonunda bir başı cansız serilen yaratık, geri çekildi. Ancak Hidra korkusu, Eminönü'nde yaşayan insanlar arasında yerleşti. Bir zafer kazanılmış, fakat bu zafer umutları tazeleyememişti...
Tarihçeden.

Buhara yazdı:kadimi kestikten sonra komutanın rüstem ile konuşmamız için verdiği görevde selami bey ,balyoz nazım (lodos klan liderligi yapmıştır ismet bey den önce) iki tane daha isim veriyor bu yigitleri yarım bıraktıgını sen tamamladın diyor yani tespit doğru kadim hidra bir başını Eminönü sahilindeki çarpışmada kaybediyor bizede diğre iki başı kalıyor bugün sancak sunucusunda kadim kesimi yapıldı ve çokta eğlenceliydi