Kadim Hidranın 3. Başı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ematek
Discord: recthaltouche

Kadim Hidranın 3. Başı

Mesaj gönderen Lighthouse »

Resim

Resimdede Gördüğünüz gibi hidranın 3. başı var ama daha once kopmuş.Eminönüdeki savaştan dolayı oldugunu duşunuyorum başka fikri olan varsa aşşağıya yazabilirsiniz

İyi Forumlar :)
Resim

İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK

Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kadim Hidranın 3. Başı

Mesaj gönderen Fuerte »

... 1996 yılının yaz ayında, Eminönü içinde o güne kadar yaşanmış Mahluk savaşlarının en büyüğü gerçekleşti. Daha sonra mitolojik ismiyle adlandırılacak olan 3 başlı dev yaratık, Eminönü'ne denizden geldi. Mısır Çarşısı tarafındaki park bölgesinde karaya çıkan yaratık, Eminönü sahilinde o zamana kadar görülmüş kıyımlardan en büyüğünü gerçekleştirdi. Teşkilat acil müdahale grubu, yaratığı yavaşlatmak ve halkı güvenli bölgelere sevk edebilmek için büyük bir mücadele verdi. fare adam savaşlarından kalma siperler bir bir düştü... Klan mensupları dahil herkes, uzun yıllar sonunda ilk kez aynı saflarda savaştılar. Çok değerli mücadeleciler kaybedildi. Sonunda bir başı cansız serilen yaratık, geri çekildi. Ancak Hidra korkusu, Eminönü'nde yaşayan insanlar arasında yerleşti. Bir zafer kazanılmış, fakat bu zafer umutları tazeleyememişti...

Tarihçeden.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

ProtectorDragon yazdı:... 1996 yılının yaz ayında, Eminönü içinde o güne kadar yaşanmış Mahluk savaşlarının en büyüğü gerçekleşti. Daha sonra mitolojik ismiyle adlandırılacak olan 3 başlı dev yaratık, Eminönü'ne denizden geldi. Mısır Çarşısı tarafındaki park bölgesinde karaya çıkan yaratık, Eminönü sahilinde o zamana kadar görülmüş kıyımlardan en büyüğünü gerçekleştirdi. Teşkilat acil müdahale grubu, yaratığı yavaşlatmak ve halkı güvenli bölgelere sevk edebilmek için büyük bir mücadele verdi. fare adam savaşlarından kalma siperler bir bir düştü... Klan mensupları dahil herkes, uzun yıllar sonunda ilk kez aynı saflarda savaştılar. Çok değerli mücadeleciler kaybedildi. Sonunda bir başı cansız serilen yaratık, geri çekildi. Ancak Hidra korkusu, Eminönü'nde yaşayan insanlar arasında yerleşti. Bir zafer kazanılmış, fakat bu zafer umutları tazeleyememişti...

Tarihçeden.

Çok aydınlatıcı oldu teşşekkürler :)
Resim

Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

kadimi kestikten sonra komutanın rüstem ile konuşmamız için verdiği görevde selami bey ,balyoz nazım (lodos klan liderligi yapmıştır ismet bey den önce) iki tane daha isim veriyor bu yigitleri yarım bıraktıgını sen tamamladın diyor yani tespit doğru kadim hidra bir başını Eminönü sahilindeki çarpışmada kaybediyor bizede diğre iki başı kalıyor bugün sancak sunucusunda kadim kesimi yapıldı ve çokta eğlenceliydi
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Buhara yazdı:kadimi kestikten sonra komutanın rüstem ile konuşmamız için verdiği görevde selami bey ,balyoz nazım (lodos klan liderligi yapmıştır ismet bey den önce) iki tane daha isim veriyor bu yigitleri yarım bıraktıgını sen tamamladın diyor yani tespit doğru kadim hidra bir başını Eminönü sahilindeki çarpışmada kaybediyor bizede diğre iki başı kalıyor bugün sancak sunucusunda kadim kesimi yapıldı ve çokta eğlenceliydi

Bizde kuklacıda kesim yapmaya çalıştık deprem'leri bizi bayılttı. :)
Resim

2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

“Genel Etkileşim” sayfasına dön