LONCA SAVAŞI geldi... Çok güzel oldu gelmesi. Fakat katılım şartları çok abartı olmuş. 9 arz ve 9 lodos loncasının katılımı ile düzenlenebilecek etkinliğin 9 arz loncası GENEL olarak söylüyorum abartı olmuş. 8 adet Sunucumuz var ve sunuculardan sadece 4'ü bu şartı sağlayabiliyor. En kalabalık sunucu olan Eminönünde bile 9 adet Arz Loncası çıkmıyor.
4 sunucuda bırak 9 arz loncasını Beyazköşk'te 2 arz loncası katılabilir... Bakın katılabilir diyorum, katılmaması da ihtimal.
Bunları gözardı edemezsiniz sanırım. Çünkü 4 sunucuda düzenlenemeyecek olan Lonca Savaşı'nın katılım şartlarını daha az seviyeye indirmenizi rica ediyorum, lütfen...
%50 Eğlence, %50 Üzüntü...
Re: %50 Eğlence, %50 Üzüntü...
Ma Adamlar Senin Gibi Gundidir :lol: Vardır bi Bildikleri Sen Önüne Geleni İndir yeter :lol: :lol: :lol:
QuaRiSsma - DoĞuCepHeSi
BeyazKöşk

QuaRiSsma - DoĞuCepHeSi
Kod: Tümünü seç
Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
Unutma,
Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Suikast yazdı:Ma Adamlar Senin Gibi Gundidir :lol: Vardır bi Bildikleri Sen Önüne Geleni İndir yeter :lol: :lol: :lol:
QuaRiSsma - DoĞuCepHeSi
![]()
![]()
BeyazKöşk
![]()
![]()
Ne bildiği olacak kadir
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
☼ GÜNCEL ☼
:idea:
:idea:
Çözümü çok basit katılmak isteyen lodos loncaların bazıları taşın altına elini koyucak arz olucak
ya da böyle bir etkinlik olmayacak.Bence çok güzel bi şey düşünmüşler önüne gelen lodods oluyor bu şekilde dengeyi saglamak ve para kazanmak istiyor yönetim bence.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
etknilige katılmak için paramı vercez kardeşim yapma allah aşkına 2 arz 2 lodosla kapısır geriye kalanlar birbiriyle daha mantıklı olur bence
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- NATHAN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kim lonca savaşına katılmak için;Ceyeran yazdı:Çözümü çok basit katılmak isteyen lodos loncaların bazıları taşın altına elini koyucak arz olucakya da böyle bir etkinlik olmayacak.Bence çok güzel bi şey düşünmüşler önüne gelen lodods oluyor bu şekilde dengeyi saglamak ve para kazanmak istiyor yönetim bence.
(Lonca pasaportu 30Tl + Klan değiştirme 10Tl + 2.bir lonca pasaportu + 2.bir klan değiştirme * 6)
lonca olarak 480Tl verir ? Kimse.
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
Lonca pasaportuna gerek yok klan degiştirmede lonca pasaportu iptal olmuyor sadece yeni lonca açmak için lonca lideri 1 kutu alıcak diger lonca üyeleri sadece klan degiştirme alıcak o kadar tabi arz olunca tekrar lodosa dönmemek şartıyla bu kadar.NATHAN yazdı:Kim lonca savaşına katılmak için;Ceyeran yazdı:Çözümü çok basit katılmak isteyen lodos loncaların bazıları taşın altına elini koyucak arz olucakya da böyle bir etkinlik olmayacak.Bence çok güzel bi şey düşünmüşler önüne gelen lodods oluyor bu şekilde dengeyi saglamak ve para kazanmak istiyor yönetim bence.
(Lonca pasaportu 30Tl + Klan değiştirme 10Tl + 2.bir lonca pasaportu + 2.bir klan değiştirme * 6)
lonca olarak 480Tl verir ? Kimse.
Dediğin olur mantıksız demiyorum ama ben yönetimin yapmak istedigi şey bu diye bi fikir attım.harkonen yazdı:etknilige katılmak için paramı vercez kardeşim yapma allah aşkına 2 arz 2 lodosla kapısır geriye kalanlar birbiriyle daha mantıklı olur bence
*Bence Kimse Boşuna Sevinmesin 9 - 9 Lonca Çıksa BiLe ''LAG''sız Etkinlik oLduğu nerde Görülmüştür ? Bir Sürü Sağlam Adam Katılıyo O Salona 12 Kişi Aldınız mı LAG Başlar.Etkinlik Sonunda Her Zaman ki Gibi ''Sövmek'' kalır Geriye içten içe :lol: Umarım Hakeden Hakttiğini Alır Şimdiden Katılacak Loncalara Başarılar Dilerim.
QuaRiSsma - DoĞuCepHeSi
BeyazKöşk

QuaRiSsma - DoĞuCepHeSi
Kod: Tümünü seç
Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
Unutma,
Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.