%50 Eğlence, %50 Üzüntü...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ALTINORDU

%50 Eğlence, %50 Üzüntü...

Mesaj gönderen bilall »

LONCA SAVAŞI geldi... Çok güzel oldu gelmesi. Fakat katılım şartları çok abartı olmuş. 9 arz ve 9 lodos loncasının katılımı ile düzenlenebilecek etkinliğin 9 arz loncası GENEL olarak söylüyorum abartı olmuş. 8 adet Sunucumuz var ve sunuculardan sadece 4'ü bu şartı sağlayabiliyor. En kalabalık sunucu olan Eminönünde bile 9 adet Arz Loncası çıkmıyor.

4 sunucuda bırak 9 arz loncasını Beyazköşk'te 2 arz loncası katılabilir... Bakın katılabilir diyorum, katılmaması da ihtimal.
Bunları gözardı edemezsiniz sanırım. Çünkü 4 sunucuda düzenlenemeyecek olan Lonca Savaşı'nın katılım şartlarını daha az seviyeye indirmenizi rica ediyorum, lütfen...
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
Suikast
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: %50 Eğlence, %50 Üzüntü...

Mesaj gönderen Suikast »

Ma Adamlar Senin Gibi Gundidir :lol: Vardır bi Bildikleri Sen Önüne Geleni İndir yeter :lol: :lol: :lol:

QuaRiSsma - DoĞuCepHeSi
;) ;) ;) BeyazKöşk ;) ;) ;)

Kod: Tümünü seç

Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
                          Unutma,
   Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bilall »

Suikast yazdı:Ma Adamlar Senin Gibi Gundidir :lol: Vardır bi Bildikleri Sen Önüne Geleni İndir yeter :lol: :lol: :lol:

QuaRiSsma - DoĞuCepHeSi

Ne bildiği olacak kadir :) Baksana bizim sunucuda düzenlenmeyecek ve en kalabalık sunucu olan Eminönü sunucusunda bile düzenlenmeyecek. Bu sistem hakkında değişiklik yapmaları lazım yoksa herkes Halil SezaiTerk diye İsyaaaaeeeeeeğğnnnn diye bağırır...
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bilall »

☼ GÜNCEL ☼

:idea:
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Ceyeran
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ceyeran »

Çözümü çok basit katılmak isteyen lodos loncaların bazıları taşın altına elini koyucak arz olucak :) ya da böyle bir etkinlik olmayacak.Bence çok güzel bi şey düşünmüşler önüne gelen lodods oluyor bu şekilde dengeyi saglamak ve para kazanmak istiyor yönetim bence.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

etknilige katılmak için paramı vercez kardeşim yapma allah aşkına 2 arz 2 lodosla kapısır geriye kalanlar birbiriyle daha mantıklı olur bence
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen NATHAN »

Ceyeran yazdı:Çözümü çok basit katılmak isteyen lodos loncaların bazıları taşın altına elini koyucak arz olucak :) ya da böyle bir etkinlik olmayacak.Bence çok güzel bi şey düşünmüşler önüne gelen lodods oluyor bu şekilde dengeyi saglamak ve para kazanmak istiyor yönetim bence.
Kim lonca savaşına katılmak için;
(Lonca pasaportu 30Tl + Klan değiştirme 10Tl + 2.bir lonca pasaportu + 2.bir klan değiştirme * 6)
lonca olarak 480Tl verir ? Kimse.
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Ceyeran
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ceyeran »

NATHAN yazdı:
Ceyeran yazdı:Çözümü çok basit katılmak isteyen lodos loncaların bazıları taşın altına elini koyucak arz olucak :) ya da böyle bir etkinlik olmayacak.Bence çok güzel bi şey düşünmüşler önüne gelen lodods oluyor bu şekilde dengeyi saglamak ve para kazanmak istiyor yönetim bence.
Kim lonca savaşına katılmak için;
(Lonca pasaportu 30Tl + Klan değiştirme 10Tl + 2.bir lonca pasaportu + 2.bir klan değiştirme * 6)
lonca olarak 480Tl verir ? Kimse.
Lonca pasaportuna gerek yok klan degiştirmede lonca pasaportu iptal olmuyor sadece yeni lonca açmak için lonca lideri 1 kutu alıcak diger lonca üyeleri sadece klan degiştirme alıcak o kadar tabi arz olunca tekrar lodosa dönmemek şartıyla bu kadar.
Ceyeran
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ceyeran »

harkonen yazdı:etknilige katılmak için paramı vercez kardeşim yapma allah aşkına 2 arz 2 lodosla kapısır geriye kalanlar birbiriyle daha mantıklı olur bence
Dediğin olur mantıksız demiyorum ama ben yönetimin yapmak istedigi şey bu diye bi fikir attım.
Kullanıcı avatarı
Suikast
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Suikast »

*Bence Kimse Boşuna Sevinmesin 9 - 9 Lonca Çıksa BiLe ''LAG''sız Etkinlik oLduğu nerde Görülmüştür ? Bir Sürü Sağlam Adam Katılıyo O Salona 12 Kişi Aldınız mı LAG Başlar.Etkinlik Sonunda Her Zaman ki Gibi ''Sövmek'' kalır Geriye içten içe :lol: Umarım Hakeden Hakttiğini Alır Şimdiden Katılacak Loncalara Başarılar Dilerim.

QuaRiSsma - DoĞuCepHeSi

Kod: Tümünü seç

Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
                          Unutma,
   Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön