Merhaba
Ben şimdiye kadar büyücü kastım ve maden çektim. Hiç çemberli taşa girmedim. TANK SAVAŞÇI olmak istiyorum.
Çemberlitaşa hangi DİRENÇ gerek ve hangi canavarda kullanacağımı söyleye bilirmisiniz.
İyi eğlenceler.
YARDIMEDERMİSİNİZ (TANK SAVAŞÇIDAN ADANLAYAN BİRİSİ)
- SahAlihanBEY
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Re: YARDIMEDERMİSİNİZ (TANK SAVAŞÇIDAN ADANLAYAN BİRİSİ)
Merhaba,
Konunuz Savaşçı bölümüne taşınmıştır. Bu bölüm bıçak ustalarına ev sahipliği yaptığı için sorularınıza daha çabuk cevap alma imkanına sahip olabilirsiniz.
Bilginize sunar, iyi forumlar dileriz.
Konunuz Savaşçı bölümüne taşınmıştır. Bu bölüm bıçak ustalarına ev sahipliği yaptığı için sorularınıza daha çabuk cevap alma imkanına sahip olabilirsiniz.
Bilginize sunar, iyi forumlar dileriz.

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Öncelikle Çemberlitaş'a Girebilmek İçin ilk Önce Sığınak ve Miğrattan Evocati itemlerini tamamlaman gerekiyor. Üst Dizilimine Göre Üstünü Farabi Diz. Zırhını %75 yapmak için birkaç Farabi Solucan item al. Sığınak Ve Miğrattan İtemlerini Tamamladıktan Sonra Çemberlitaş için Yol Savaşcısına Tank Olarak Gideceksen Sadece B.B Kalfada Elektrik Direncini 1000 Yapman Gerekiyor. Yol Savaşcısında Direnç İksir İçmene Gerek Yok ama Plevne İksir İçersen Güzel Olur.
GBM X İçin Tank olucaksan Ateş ve Asit Dirençlerini 1000 yapman gerekiyor. Burda Aramit Vahşi iksir İçeceksin.
Ruh Taşı görevini Yaptıktan Sonra Stuart Efendi'ye Tank Olucaksan Buz Direncini 1000 Lemelisin. Herhangi Bir Karakürk İksir İçmelisin.
Semiha Hanım'da tank olucaksan Yanlış hatırlamıyorsam Ateş Direncini 1000 Yapıcaksın.Burdada Herhangi bir Aramit İksir İçmelisin.
Gaffar Bey'e Tank olucaksan Elektrik ve Buz Direncini 1000 Lemen Gerekiyor. Burda Shen Kuo Karakürk İksir İçmelisin. Shen Kuo Karakürk İksir Sığınak veya Miğrattan Düşmez. Bu Yüzden Lonca Tüccarı Leyla'dan alabilirsin. (95 Akçe)
Şimdiden Kolay Gelsin
GBM X İçin Tank olucaksan Ateş ve Asit Dirençlerini 1000 yapman gerekiyor. Burda Aramit Vahşi iksir İçeceksin.
Ruh Taşı görevini Yaptıktan Sonra Stuart Efendi'ye Tank Olucaksan Buz Direncini 1000 Lemelisin. Herhangi Bir Karakürk İksir İçmelisin.
Semiha Hanım'da tank olucaksan Yanlış hatırlamıyorsam Ateş Direncini 1000 Yapıcaksın.Burdada Herhangi bir Aramit İksir İçmelisin.
Gaffar Bey'e Tank olucaksan Elektrik ve Buz Direncini 1000 Lemen Gerekiyor. Burda Shen Kuo Karakürk İksir İçmelisin. Shen Kuo Karakürk İksir Sığınak veya Miğrattan Düşmez. Bu Yüzden Lonca Tüccarı Leyla'dan alabilirsin. (95 Akçe)
Şimdiden Kolay Gelsin
- SahAlihanBEY
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Anka
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Rica Ederim. Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Ceren biraz yanlış anlatmış Semiha ya tanklık diye bir terim yokXxxChesTeRxxX yazdı:Semiha Hanım'da tank olucaksan Yanlış hatırlamıyorsam Ateş Direncini 1000 Yapıcaksın.Burdada Herhangi bir Aramit İksir İçmelisin.
Semiha ilk önce elek-Fizik hasarı verir 50 cana indiğinde ortadan kaybolur sonra gaffara gidince görürsün gaffarın yanında bekler ve hareket etmez gaffarda elek-fizik-buz unu Fullemeye çalış
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
İşte Gaffara Giderken Diyorum orda tank olucak ya.Arizonaa yazdı:Ceren biraz yanlış anlatmış Semiha ya tanklık diye bir terim yokXxxChesTeRxxX yazdı:Semiha Hanım'da tank olucaksan Yanlış hatırlamıyorsam Ateş Direncini 1000 Yapıcaksın.Burdada Herhangi bir Aramit İksir İçmelisin.
![]()
Semiha ilk önce elek-Fizik hasarı verir 50 cana indiğinde ortadan kaybolur sonra gaffara gidince görürsün gaffarın yanında bekler ve hareket etmez gaffarda elek-fizik-buz unu Fullemeye çalış
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Büyük Selçuklular
Ya hiç Çembere girmedim hatta junon uda sadece 1 kez şifamla kestim ama bu konuları sizden iyi biliyorumXxxChesTeRxxX yazdı:İşte Gaffara Giderken Diyorum orda tank olucak ya.Arizonaa yazdı:Ceren biraz yanlış anlatmış Semiha ya tanklık diye bir terim yokXxxChesTeRxxX yazdı:Semiha Hanım'da tank olucaksan Yanlış hatırlamıyorsam Ateş Direncini 1000 Yapıcaksın.Burdada Herhangi bir Aramit İksir İçmelisin.
![]()
Semiha ilk önce elek-Fizik hasarı verir 50 cana indiğinde ortadan kaybolur sonra gaffara gidince görürsün gaffarın yanında bekler ve hareket etmez gaffarda elek-fizik-buz unu Fullemeye çalış![]()
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Herkezin ortak bir düşüncesi çok dikkatimi çekti Evo takılar ve zırhın ful olması hakkında benim Savaşcım Şuan teşkilatta Full ve İlk X imi izlediğim videolar sayesinde öğrenmiştm .Ne evo takım nede zırhım vardı sadece taşkanat zırh ürettim.Ve farabi solucan takı giyiordum zırhım 75 ti asit ateş 1000 daha sonra Staurt a başladm ve taş eld aldm.Daha sonra farabi shen tabanca aldm ve sheni parlattım.Farabi shen ceket aldm ve Eleği 1000 ledim.M2 element gözlük de vardı.Bu itemlerle 1000 lediğim için karakürk ayakkabı almıştım ve Gaffara tank olarak ilk gittiğimde taşkanat pantalon ve hidra pantolon attı sevindim=).Bir daha atalım dediler Ve bıcak sırtı kılıç taş ceket hidra ceket aldım gene sevindim ve X gidelim dedik 1 tur X e gittim ve taşkanat ayakkabı aldım.Gene çok sevinmiştim.Bir sonraki gaffarımda bıcak ceket ve taş tabanca aldım.Lafın kısası takıya makıya bakmıyor o işler pek.34 k canla gaffara başladım şuan canım 41 k şanş işi tabiki ama Dostlar çok önemli Fazla uzatmadan ark çevreni iyi tut .İtemler geliyor=)
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Kesinlikle haklısın.Savaşçı için çevre herşeydirPaRaDiSe yazdı:Herkezin ortak bir düşüncesi çok dikkatimi çekti Evo takılar ve zırhın ful olması hakkında benim Savaşcım Şuan teşkilatta Full ve İlk X imi izlediğim videolar sayesinde öğrenmiştm .Ne evo takım nede zırhım vardı sadece taşkanat zırh ürettim.Ve farabi solucan takı giyiordum zırhım 75 ti asit ateş 1000 daha sonra Staurt a başladm ve taş eld aldm.Daha sonra farabi shen tabanca aldm ve sheni parlattım.Farabi shen ceket aldm ve Eleği 1000 ledim.M2 element gözlük de vardı.Bu itemlerle 1000 lediğim için karakürk ayakkabı almıştım ve Gaffara tank olarak ilk gittiğimde taşkanat pantalon ve hidra pantolon attı sevindim=).Bir daha atalım dediler Ve bıcak sırtı kılıç taş ceket hidra ceket aldım gene sevindim ve X gidelim dedik 1 tur X e gittim ve taşkanat ayakkabı aldım.Gene çok sevinmiştim.Bir sonraki gaffarımda bıcak ceket ve taş tabanca aldım.Lafın kısası takıya makıya bakmıyor o işler pek.34 k canla gaffara başladım şuan canım 41 k şanş işi tabiki ama Dostlar çok önemli Fazla uzatmadan ark çevreni iyi tut .İtemler geliyor=)