YARDIMEDERMİSİNİZ (TANK SAVAŞÇIDAN ADANLAYAN BİRİSİ)

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
SahAlihanBEY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

YARDIMEDERMİSİNİZ (TANK SAVAŞÇIDAN ADANLAYAN BİRİSİ)

Mesaj gönderen SahAlihanBEY »

Merhaba

Ben şimdiye kadar büyücü kastım ve maden çektim. Hiç çemberli taşa girmedim. TANK SAVAŞÇI olmak istiyorum.
Çemberlitaşa hangi DİRENÇ gerek ve hangi canavarda kullanacağımı söyleye bilirmisiniz.

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: YARDIMEDERMİSİNİZ (TANK SAVAŞÇIDAN ADANLAYAN BİRİSİ)

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

Konunuz Savaşçı bölümüne taşınmıştır. Bu bölüm bıçak ustalarına ev sahipliği yaptığı için sorularınıza daha çabuk cevap alma imkanına sahip olabilirsiniz.

Bilginize sunar, iyi forumlar dileriz.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Öncelikle Çemberlitaş'a Girebilmek İçin ilk Önce Sığınak ve Miğrattan Evocati itemlerini tamamlaman gerekiyor. Üst Dizilimine Göre Üstünü Farabi Diz. Zırhını %75 yapmak için birkaç Farabi Solucan item al. Sığınak Ve Miğrattan İtemlerini Tamamladıktan Sonra Çemberlitaş için Yol Savaşcısına Tank Olarak Gideceksen Sadece B.B Kalfada Elektrik Direncini 1000 Yapman Gerekiyor. Yol Savaşcısında Direnç İksir İçmene Gerek Yok ama Plevne İksir İçersen Güzel Olur.
GBM X İçin Tank olucaksan Ateş ve Asit Dirençlerini 1000 yapman gerekiyor. Burda Aramit Vahşi iksir İçeceksin.
Ruh Taşı görevini Yaptıktan Sonra Stuart Efendi'ye Tank Olucaksan Buz Direncini 1000 Lemelisin. Herhangi Bir Karakürk İksir İçmelisin.
Semiha Hanım'da tank olucaksan Yanlış hatırlamıyorsam Ateş Direncini 1000 Yapıcaksın.Burdada Herhangi bir Aramit İksir İçmelisin.
Gaffar Bey'e Tank olucaksan Elektrik ve Buz Direncini 1000 Lemen Gerekiyor. Burda Shen Kuo Karakürk İksir İçmelisin. Shen Kuo Karakürk İksir Sığınak veya Miğrattan Düşmez. Bu Yüzden Lonca Tüccarı Leyla'dan alabilirsin. (95 Akçe)
Şimdiden Kolay Gelsin :)
Kullanıcı avatarı
SahAlihanBEY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen SahAlihanBEY »

Saol
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Rica Ederim. Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana :)
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

XxxChesTeRxxX yazdı:Semiha Hanım'da tank olucaksan Yanlış hatırlamıyorsam Ateş Direncini 1000 Yapıcaksın.Burdada Herhangi bir Aramit İksir İçmelisin.
Ceren biraz yanlış anlatmış Semiha ya tanklık diye bir terim yok :)
Semiha ilk önce elek-Fizik hasarı verir 50 cana indiğinde ortadan kaybolur sonra gaffara gidince görürsün gaffarın yanında bekler ve hareket etmez gaffarda elek-fizik-buz unu Fullemeye çalış
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Arizonaa yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:Semiha Hanım'da tank olucaksan Yanlış hatırlamıyorsam Ateş Direncini 1000 Yapıcaksın.Burdada Herhangi bir Aramit İksir İçmelisin.
Semiha ilk önce elek-Fizik hasarı verir 50 cana indiğinde ortadan kaybolur sonra gaffara gidince görürsün gaffarın yanında bekler ve hareket etmez gaffarda elek-fizik-buz unu Fullemeye çalış
İşte Gaffara Giderken Diyorum orda tank olucak ya. :D
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

XxxChesTeRxxX yazdı:
Arizonaa yazdı:
İşte Gaffara Giderken Diyorum orda tank olucak ya. :D
Ya hiç Çembere girmedim hatta junon uda sadece 1 kez şifamla kestim ama bu konuları sizden iyi biliyorum :D
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
PaRaDiSe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen PaRaDiSe »

Herkezin ortak bir düşüncesi çok dikkatimi çekti Evo takılar ve zırhın ful olması hakkında benim Savaşcım Şuan teşkilatta Full ve İlk X imi izlediğim videolar sayesinde öğrenmiştm .Ne evo takım nede zırhım vardı sadece taşkanat zırh ürettim.Ve farabi solucan takı giyiordum zırhım 75 ti asit ateş 1000 daha sonra Staurt a başladm ve taş eld aldm.Daha sonra farabi shen tabanca aldm ve sheni parlattım.Farabi shen ceket aldm ve Eleği 1000 ledim.M2 element gözlük de vardı.Bu itemlerle 1000 lediğim için karakürk ayakkabı almıştım ve Gaffara tank olarak ilk gittiğimde taşkanat pantalon ve hidra pantolon attı sevindim=).Bir daha atalım dediler Ve bıcak sırtı kılıç taş ceket hidra ceket aldım gene sevindim ve X gidelim dedik 1 tur X e gittim ve taşkanat ayakkabı aldım.Gene çok sevinmiştim.Bir sonraki gaffarımda bıcak ceket ve taş tabanca aldım.Lafın kısası takıya makıya bakmıyor o işler pek.34 k canla gaffara başladım şuan canım 41 k şanş işi tabiki ama Dostlar çok önemli Fazla uzatmadan ark çevreni iyi tut .İtemler geliyor=)
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

PaRaDiSe yazdı:Herkezin ortak bir düşüncesi çok dikkatimi çekti Evo takılar ve zırhın ful olması hakkında benim Savaşcım Şuan teşkilatta Full ve İlk X imi izlediğim videolar sayesinde öğrenmiştm .Ne evo takım nede zırhım vardı sadece taşkanat zırh ürettim.Ve farabi solucan takı giyiordum zırhım 75 ti asit ateş 1000 daha sonra Staurt a başladm ve taş eld aldm.Daha sonra farabi shen tabanca aldm ve sheni parlattım.Farabi shen ceket aldm ve Eleği 1000 ledim.M2 element gözlük de vardı.Bu itemlerle 1000 lediğim için karakürk ayakkabı almıştım ve Gaffara tank olarak ilk gittiğimde taşkanat pantalon ve hidra pantolon attı sevindim=).Bir daha atalım dediler Ve bıcak sırtı kılıç taş ceket hidra ceket aldım gene sevindim ve X gidelim dedik 1 tur X e gittim ve taşkanat ayakkabı aldım.Gene çok sevinmiştim.Bir sonraki gaffarımda bıcak ceket ve taş tabanca aldım.Lafın kısası takıya makıya bakmıyor o işler pek.34 k canla gaffara başladım şuan canım 41 k şanş işi tabiki ama Dostlar çok önemli Fazla uzatmadan ark çevreni iyi tut .İtemler geliyor=)
Kesinlikle haklısın.Savaşçı için çevre herşeydir

“Savaşçı” sayfasına dön