Merhaba,
bu konu oyuncuların birbirleriyle tanışma ve kaynaşması için açılmıştır.
Sizden ricam tartışma çıkaracak iletiler yollamamamızdır.
Adım Soner Mert, Yaş 22.
Beta döneminde başladım oyuna. Sonra Kenan sisteminin gelmesiyle bıraktım. İlk karakterim Zeybekoğlu idi. (Deli zeybek") diyenlerde vardı. Bunun söylenmesinin sebebi Arz iken Sancak sunucusunda milleti gaza getirip 4 kişi 20 Lodosun arasına saldırmamdı.
Karizma sıfırlandığında bile arkamda 3 şifa sürekli kaldırırlardı.
2007 yılında bir indirme sitesinde gördüm ve oyun hayatına başladım. Zamanla oyuna ve ortama ısındım. Güzel bir oyun çevresi kurdum. Fakat sonralarda iş ve askerlik sebebiyle oyundan ayrıldım.
Şimdilerde aSkLePioS - Asklepıoss karakterleriyle oynamaktayım. Bunların haricindeki hiç bir karakter bana ait değildir.
Şimdilerde iş sebepleriyle tekrar oyuna bir süre ara verdim ve daha önce benimle birlikte oynayan Uzay adlı arkadaşıma devrettim. Bir süre benim yerimi o alacak.
Karakterlerin eski sahibi Mert yani yiğenim oyuna Teşkilat sunucusunda bir arkadaşıyla devam etmektedir. Karakterler şuan bana aittir.
Çoğu oyunda yaptığım gibi İKV'de de araştırmalar ve gizemleri ortaya çıkartmakla uğraşıyorum. Yeni başlayan oyunculara yardımcı olmak açısından bir çeşit çalışmalar yapıyorum.
Sizde kendinizi tanıtırsanız sevinirim.
İyi forumlamalar.
Tanışalım Kaynaşalım
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Tanışalım Kaynaşalım
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Re: Tanışalım Kaynaşalım
Merhaba Soner, konu anlamli ve bi okadar guzel. Adim Akin Eker yas 20 Bursa Uludag uni. Uluslar arasi iliskiler 2. sinifim.part time olarak Mc'donalds da calisiyorum.P.tesi ve sali gunleri oyuna girebiliyorum.Meranda oynuyorum. Iyi forumlar...
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Hem okuyup hem çalışmak da zor sen de bizdensin kardeşimsatko10 yazdı:Merhaba Soner, konu anlamli ve bi okadar guzel. Adim Akin Eker yas 20 Bursa Uludag uni. Uluslar arasi iliskiler 2. sinifim.part time olarak Mc'donalds da calisiyorum.P.tesi ve sali gunleri oyuna girebiliyorum.Meranda oynuyorum. Iyi forumlar...
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Güzel Konu ama Kimsenin baktığı yok.